dr james schaller, personal consult
main page books and articles schaller health creed facebook testimonies search
menu main page what's new second opinion new patient meet doctor schaller location, travel

Stopp Illamående, kräkningar, och morgonen sjukdom: Expert James Schaller, VD Erbjuder avancerade behandlingar

Illamående
 1. Låt oss börja med våra kära mödrar. För det första är många OB-talet känner illamående ett gott tecken av baby hälsa. Men som knappast hjälper dig. REEDS GINGER CANDY tuggar inte bara vanlig ingefära de är bionic ingefära. Och tillbaka när jag var kaffedrickare och tog i för mycket, dessa slutade dålig mage känslor i en minut. Mina nära vänner och patienter som är mödrar fann efter att ha använt, att de behövde "100." Så medan vi har alla hört talas om ingefära, rutten och hastighet och koncentration av extrakt verkligen betyder.
 2. Transdermal Promethazine & ndash; en uppskattande vän och jag var på väg att dyka i nycklarna. En orkan var 6 dagar ut, så vi trodde inte att vi skulle vara dumt. Jag tog 50 mg av transdermalt eller genom huden prometazin. Jag var den enda som inte kräkning på båten på ett tiotal personer. Jag bär en enorm HLR tillbaka för nödsituationer och hade nog för alla på båten, och alla ville ha det. på tre minuter ingen var sjuk. Och självklart ville beställa. Överväg att ha en förskrivare får från Lionville Natural farmaci vid 610.363.7474 USA eller Myerlee farmaci vid 239.482.3022 USA. Den levereras i ett suppositorium som även fungerar snabbt och är oftast täcks av försäkringar.
 3. Transdermal eller Oral Ondansetron (Zofran) revolutione kemoterapi eftersom det läggs ytterligare ett verktyg för att stoppa eländet chemo. Den muntliga är den enda som inte behöver en compounder, och täckningen är rättvist.
 4. Marinol är kanske mest förenklade som aktiv agent i potten. Många andra kemikalier har isolerats, inklusive en som bara stoppar muskelspasmer. Min åsikt är att vi kommer att ha fem mer droger agerar mycket annorlunda än Marinol kommer under de närmaste 15 åren. Min trubbiga känsla är att om Gud gjorde det, på samma sätt som en smärta dödande vallmo, varför kan jag inte använda den för att bota elände? Det är helt enkelt ett faktum har djupgående hjälp i många typer av smärta, kräkningar, och andra sjukdomar. Jag kommer inte att gå in i debatten om annat än legalisering att säga användarna hör inte hemma i fängelse. Om de är missbrukare och har ingen handel - gör dem produktiva skattebetalare. Vi har inte råd att vara frihetens land och världens topp fångvaktare. Och vi har några topp polis, brandmän, lärare och andra som förtjänar pensionen lovat, om möjligt.
 5. Donnatol & ndash; när jag var i college hade jag en fruktansvärd influensa som orsakade enorma kräkningar och jag faktiskt hamnade på sjukhuset. Plötsligt kände jag helt bra. Jag var son till en mycket smart progressiv OB / GYN som hade gett mig några olika saker som aldrig fungerat. Och min första åtgärd var att nämna detta läkemedel till honom. Vissa skriver phenobarb i denna drog som är en ren 16 mg - tror valp dos - är för "ångest." Min tro är blandningen av komponenterna stoppar magen spasmer. Men du bör ta det vid tidigast möjliga tidpunkt. För om du redan kräkningar, är det svårt för den att upplösas. Jag har aldrig gjort i en transdermal men det skulle sannolikt fungera. För närvarande har de flesta förskrivare inte riktigt känner att detta är det bästa alternativet, så konkurrensen att göra det billigt har förlorat. Så låter alla order som nation och få konkurrens & ndash;. Skämt
 6. Herbal Safe Tar & ndash; Om du lider med en mycket känslig mage hela tiden och om du dricker oskyldiga saker och magen reagerar, att filmen håller syran har defekter, och de kan vara så liten omfattning inte ser . Överväg 5 marshmallow och 5 hala alm på kvällen som det sista på magen. Om två veckor är det fantastiska. Det ger en stark helande pasta i magen.
 7. testas för H. Pylori med två metoder, om ingenting fungerar
 8. Hantera Tuffa Örter eller Meds & ndash; Om du tar en medicin och mår illa bara på den ört eller drog sätta tomma kapslar runt det & ndash; två & ndash; och storlekar är 4.0.00. och 000. Bästa pris är Amazon.com eller liknande säljare och sök "gelatinkapslar 00" som prov sökning. Behandlingen kommer att öppna under magen.
 9. Fördröjd Illamående / Brain Illamående & ndash; Om du blir sjuk från mediciner timmar efter behandlingen kan det vara hjärn illamående, där infektionen är skräp och ökad inflammation göra dig sjuk. Detta kan bero på ett protokoll dos som inte passar dina regionala stammar och är för hög och för fort.
 10. Feather touch av magen & ndash; vi har en massiv neuron-system precis under huden och i huden. Jag har sett en mycket lätt beröring av huden över magen droppe blyg illamående. Men jag menar fjäderlätt.
 11. Öka Magnesium Inside celler & ndash; mest orala magnesium förhindrar bara förstoppning. Många närings författare inte förstår kalcium förskjuter magnesium inne celler och detta ökar spasmer, inflammation, möjligen autoimmunitet, cell återhämtning i hjärnor, hjärtan osv Celler med goda magnesiumnivåerna i celler, i stort antal forskningsartiklar, göra bättre om skadade eller bråkar. Andra vägar för att få användbara magnesium är transdermalt, IV, SQ och IM.
 12. Brain illamående & ndash; vissa infektioner skapar dagliga illamående och kräkningar. Vissa behandlingar kan döda för mycket av en infektion och agitera kräkningar nervceller som styr kräkningar kedjereaktion, som är ganska komplicerad. Detta kräver mycket noggrann dosering och behandling.

Andra alternativ kan hittas enbart genom att söka "illamående behandlingar." Mitt arbete är med människor misslyckas behandlingen, och inte bara vad du kan hitta i en 5 minuters google-sökning. Jag hoppas att detta hjälper dig och dina nära och kära. Varför ha någon lida & ndash; någonsin & ndash;? Om vi kan stoppa det

James Schaller, MD

Derechos de autor y copia; 2014 James Schaller, MD


Bank Towers, Tamiami Trail, Naples, FL
disclaimer privacy