Western Blots Made Easy av Dr. James Schaller, M.D.

kan Lyme skjule seg og bli oversett i sjeldne tilfeller selv på et topp laboratorium. I min Babesialærebok, siterer jeg den geniale Dr. Robert Bransford (side 312 - 314), som beskriver 28 måter Lyme skjuler seg fra immunsystemet. Hvordan vet jeg at disse "negative" Western Blot småbarna hadde Lyme? Jeg fant alle de andre co-infeksjonene. Etter behandlingen, begynte de å produsere Lyme antistoffer og ble positive over tid.

Likeledes er det viktig å merke seg at som de fleste fremadstormende Lyme- eksperter, forutsetter Dr. Jones at du har en Western Blot fra IGeneX, som er en internasjonalt kjent lab, eksklusivt for flått, med full lab sertifisering i alle mulige stater som tilbyr lisens og er også CLIA og Medicare-godkjent. Andre massive billige nasjonale laboratorier kjører hundrevis av testtyper, og har millioner av pasienter. De finner sjeldent et positivt resultat også i epidemiske fylker, hos mennesker som har inngående og avanserte kliniske symptomer på Lyme.

Men hvis du har fått en Western Blot gjennomført på et useriøst laboratorium, kan du fortsatt se på resultatet. Hvorfor? Fordi du kan finne, som jeg gjorde med en slektning, at et antistoff eller "bånd" var positivt. Hos denne slektning, var båndet et "fingeravtrykkbånd." Betydningen er at Lyme er den eneste organismen som gjør at kroppen produserer dette antistoffet. Barnet var positivt.

Men hva er et "fingeravtrykkbånd" eller de viktige tallene på en Western Blot?

Enkelt nok, hvis du har bind for øynene og tar på siden av en elefant, kan du ikke være sikker på at det er en elefant, kanskje dette er et neshorn? Dette bånd 41. Det er fra flagellene, deler inni Lyme som hjelper den å bevege seg—de får mye oppmerksomhet i kroppen, på samme måte som en pisk smeller og får oppmerksomhet i hendene på en ekspert. Imidlertid er antistoff 41 ikke spesifikk for Lyme, siden mange organismer har flageller.

Nå, hva om du tar den samme elefanten på støttennene eller på sin lange peanøtt-spisende snabel? Du vet det er en elefant. Basta. Kjenn en gang og du er sikker, fordi disse delene er helt unike for dette enorme dyret. Dette er Dr. Jones' poeng. Hvis du ser en Western Blot med positiv antistoff 18, har du Lyme. Du trenger ikke å se noen andre bånd, fordi antistoff 18 er svært spesielt for Lyme—akkurat som doble støttenner på en elefant.

Hva Antall Plusstegn Betyr?

IGeneX angir nivåer av antistoffer. En + betyr at du har noen antistoffer av denne typen. En enkelt positiv er nok i massevis, fordi det er samme skarpheten som i den positive kontrollstrimmelen ved siden av blodprøven din. Dette betyr at de kjører en sammenlikningsprøve med alle 13 proteiner som alltid skal vises som 13 positive. Dette bidrar til å avsløre feil i testen.

Hvis du har en + + eller en sjelden + + +, betyr dette at du har en veldig stor mengde antistoff av denne typen. Imidlertid ødelegger Lyme immunforsvaret funksjon, og antall positive prøver vil noen ganger øke etter behandling og bedring av immunsystemet. Personer uten tidligere aggressiv Lymebehandling, skal være heldig hvis kroppen deres har produsert noen antistoffer i det hele tatt, siden Lyme er dyktig til både å skjule seg for immunsystemet og hindre det.

Mange har også "IND" eller ubestemmelig funn på et antistoff. Dette betyr at laboratoriet ser noe, men ikke nok til å kalle det en klar positiv. Betrakt en positiv i nivået på ett + å være en svart tusjlinje. Jeg anser IND å tilsvare en svart pennelinje.

Etter min erfaring, viser mange av disse pasientene også høye Epstein Barr titere, som betyr at denne vanlige infeksjon ikke er i sjakk og at immunsystemet er svært svakt. Og etter at vi behandler pasienten, blir IND noen ganger en klar + som betyr at du nå har nye og klare antistoffer mot denne delen av Lymebakterien. Jeg vurderer alle IND'er som svake positiver. Dette er min mening.

For øyeblikket bruker ikke IGeneX Dr. Jones' kriterier. Jeg har ikke spurt dem hvorfor. Kanskje fordi de ansvarliggjøres av ulike kontrollorganer og at staten generelt kanskje befinner seg tiår bak den virkelige verdens kliniske medisin. Tilsynelatende støtter staten og mange forsikringsselskaper blindt 14 personer som faktisk tror de kan kontrollere 800000 leger og 300 millioner amerikanere.

Charles Ray Jones, M.D.
Sitater Om Western Blot

Det er ni kjente [Lyme] Borrelia burgdorferi artsspesifikke Western Blot antistoffer (bånd): 18, 23, 31, 34, 37, 39, 83 og 93.

Bare ett av disse Borrelia burgdorferi artsspesifikke bånd er nødvendig for å bekrefte at det er lab-bevis for eksponering av Borrelia burgdorferi spiroketen og kan bekrefte en klinisk diagnose av Lyme sykdom.

CDC-kriterier er Forvirrende i Reelle Kliniske Settinger

CDC Western Blot IgM overvåkingskriterier omfatter bare to burgdorferi artsspesifikke antistoffer for IgM 23 og 39 og utelukker de andre syv Borrelia burgdorferi-antistoffene.

CDC Western Blot IgG overvåkingskriterier inkluderer 18, 23, 30, 37, 39 og 93 og ekskluderer bånd 31, 34 og 83.

Det gir ingen mening å utelukke noen av Borrelia burgdorferislektens arts-spesifikke antistoffer i en Lyme Western Blot, og å inkludere kun to av disse antistoffene i IgM fordi alle IgG-antistoffene en gang var IgM.

CDC inkluderer feilaktig fem uspesifikke kryss-reagerende antistoffer i Western Blot monitoreringskriterier: 28, 41, 45, 58 og 66. Dette fører til muligheten for falske positive Lyme Western Blot'er. Det kan ikke være noen falske positive hvis bare Borrelia burgdorferislektens arts-spesifikke antistoffer er tatt i betraktning. Man kan ha en CDC monitorert positiv IgG Lyme Western Blot med de fem uspesifikke antistoffene uten å ha noen av Borrelia burgdorferislektens arts-spesifikke antistoffer.

Dette gir ingen mening.

CDC anbefaler at Lyme Western Blot utføres bare hvis det er en positiv eller tvetydige Lyme ELISA. I min praksis på over 10 000 barn med Lyme disease, har 30% med en CDC positiv Lyme Western Blot negative ELISA'er. Lyme ELISA er en dårlig screeningtest. En tilstrekkelig screeningstest skulle hatt falske positiver, ikke falske negativer.

[Dr. Schaller satt inn all fet skrift i Dr. Jones 'artikkel over, satt inn noen mellomrom og forenklet en rekke medisinske termer.]

Dr. Schaller arbeider med Dr. Jones på en Pediatrisk Lymebok som er 50% ferdig. Dr. Schaller er forfatter av 19 bøker, blant annet: The Diagnosis and Treatment of Babesia, Mold Illness and Mold Remediation Made Simple, The Complete Guide to Artemisinin, When Traditional Medicine Fails, 100 Solutions to Out of Control Youth, Suboxone—Pain Treatment with Addiction Relief. Han forbereder nå den mest oppdaterte læreboken om Bartonella, som han mener er den viktigste vektorinfeksjonen i verden - muligens mer vanlig enn Lyme. Dr. Schaller har 25 nasjonale og internasjonale medisinske publikasjoner i tidsskrifter som JAMA, Medscape, og noen av de største pediatriske tidsskriftene i verden. Han var den første til å publisere en praktisk kreftkur som blokkerer et enkelt enzym for en dødelig blodkreft, som har blitt standardbehandling internasjonalt. Han har også designet engros kosttilskudd og publisert forskning om ernæring, urterenhet og behandlingspotensial.

Dr. Schaller er en sterk talsmann for å se på mange behandlinger og sykdomsårsaker som kan ses fra hans største nettsted, https://www.personalconsult.com./

We Are Ready to Help

*Kindly fill out these indicated areas to serve you faster.

Accessibility Toolbar