Dr James Schaller
tick infection pearls facebook free books testimonials main page books and articles schaller health creed facebook testimonies search
menu main page what's new second opinion new patient meet doctor schaller location, travel

Waarom Lyme Treatments Fail

Dr. James Schaller, M.D.

Mijn gemiddelde patiënt is geweest 10-50 artsen voor mij. Hieronder vindt u enkele monster redenen voor falen van de behandeling:

Veel patiënten en de gezondheidszorg werknemers zijn diep onwetend over hoe een Western Blot interpreteren. Indien een persoon heeft een "vingerafdruk band," ze hebben de ziekte van Lyme. Deze specifieke banden zijn de 18, 23, 25, 31, 34, 39, 83 of 93. Het lab kan een junk lab dat niets om hun set te optimaliseren investeert, maar als een van deze bands is positief, zelfs een keer-Lyme aanwezig is. IGeneX heeft de beste Western Blot in de wereld. Geen ander lab heeft geïnvesteerd zoveel voor zo lang tot de beste test te maken. Als uw arts wil eerst gebruik van een ELISA, gewoon lopen. Om botweg gezegd, de ELISA-test als screeningsmethode nutteloos is, ontbreekt zelfs de meest voor de hand liggende PCR-positieve patiënten.

Tien jaar van Lyme behandeling is niet aanvaardbaar. De beoefenaar die volgt op een jaar-na-jaar IV behandeling aanpak is niet 'up-to-date. " Deze zogenaamde "genezen" behandelingen vaak slechts onderlichaam ladingen of afname van symptomen zonder volledig uitroeien van alle verschillende soorten van infectieuze agentia.

Sommige behandelingen zijn gewoon nutteloos. Bijvoorbeeld, het gebruik van hyperbare zuurstoftherapie (HBOT), voor tik infectie behandeling, mislukt. Het gebruik van HBOT bij muizen is niet van toepassing. Om dit te bewijzen, heb ik besloten het uitvoeren van een zelf gefinancierde studie onderzoekt HBOT voordelen op Lyme, Babesia, Ehrlichia en Bartonella. Na 120 behandelingen op 2,4 atmosfeer gedurende 90 minuten elk, alle deelnemers had nog steeds duidelijk positief resultaat voor alle vier de infecties. Er is geen geldig tot de bewering dat HBOT "killed" ziekte van Lyme. Ik heb gesproken met de late Dr Fife in detail en zorgvuldig geëvalueerd HBOT het onderzoek van dr. Robert Lombard. Ik hou van deze behandeling voor veel medische problemen, maar het is niet een vinkje infectie genezen. De laatste keer dat ik deze gepubliceerde informatie, een HBOT eigenaar wraak met verbale aanvallen op een openbaar forum. Ze was duidelijk partijdig. Ze bood geen onafhankelijk onderzoek naar haar marketing ondersteuning.

Het negeren van nieuwe gegevens leidt tot mislukte behandelingen. Bijvoorbeeld, ik heb veel nieuwe boeken verschenen over geavanceerde tick-borne infecties, al die nieuwe, kritische informatie. Voor sommige "Lyme-gealfabetiseerd" artsen, het duurde opgeleide patiënten het gooien van een kopie op hen voordat ze ons nieuwe informatie te lezen, en toen had jaren al voorbij ...

Sommige gezondheidswerkers geloven in een geletterd Lyme paus of de Voorzitter, maar geen dergelijke deskundige bestaat. Zeker, sommige bieden nuttige informatie uit het verleden onderzoeken. Toch heeft niemand de knie 2010 tick-borne geneeskunde en alle nieuwste co-infectie met informatie.

Ik ben gevraagd door een aantal artsen te delen mijn nieuwe bevindingen. De meeste vragen omdat ze ziek zijn zelf. Ik heb hen gevraagd om te stoppen met de behandeling zelf, en om een uur overleg doen met zeer uitgebreide laboratoria. De meeste hebben geweigerd. Tragisch, wat ze zouden kunnen hebben geleerd door de vaststelling van zelf zou hebben vertaald in concrete hulp voor hun patiënten.

Huidige behandeling aanbevelingen zijn al te vaak diep gebrekkig. IV behandelingen worden vaak gebruikt zonder kruiden of synthetische antibiotica cyste buster. De meest voorkomende behandeling voor Babesia is 750 mg / theelepel Mepron tweemaal daags. De meest gebruikte kruiden Babesia genezingen zijn artemisinine of artesunaat (bijvoorbeeld, Zhang Artemisia uit Heprapro.com). Dit laatste impliceert een standaard dosis van een capsule drie keer per dag - maar alle vier de benaderingen hierboven vermelde mislukken, zelfs na lange studies.

De fout in alle Bartonella behandeling is het ontbreken van een jaar geblindeerde follow-up studies. Ik heb geconstateerd dat Levaquin, rifampicine, Zithromax, doxycycline, Mycobutin, Cumunda, banderol en Rife machines, op verschillende frequenties en macht, lichaam last kan verlagen en leiden tot initiële gevoelens van verbetering. Geen van deze behandelingen leidt tot Bartonella genezen.

De huidige testen op Babesia, Ehrlichia en Bartonella is duidelijk onjuist. Sommige DNA of PCR-tests verwerkt door een Oostkust lab kan missen een positieve infectie tien keer. Als je tot tien urine-en bloedmonsters te doen om een positieve show, dit is niet functioneel. Sommige laboratoria zijn alleen eerlijk op weefsel PCR-test, wanneer het weefsel heeft duidelijke Lyme, Babesia en Bartonella die kunnen worden gevisualiseerd in het weefsel microscopisch. Dit is een diagnostische ramp. Verbazingwekkend, een aantal grote nationale labs gebruiken om manueel onderzoek van de rode bloedcellen doen om te zoeken naar Babesia en Bartonella. Ik heb nog nooit een grote nationale laboratorium Babesia of Bartonella sporen in meer dan 1.000 handleiding uitstrijkjes. Bij patiënten met bepaalde Babesia en Bartonella, geen grote nationale lab veroverde deze infecties nog een keer. Ik heb herhaaldelijk aangeboden om hen te helpen bij het verbeteren van hun technologie door koppeling met hematologie deskundigen in teek infecties. Ze niet schelen dat hun handleiding uitstrijkjes waardeloos waren, en ik werd herhaaldelijk genegeerd.

De kennisbasis over zowel Bartonella testen en behandelen grenst aan katastrofisch. Bartonella is een van de meest voorkomende infecties in de wereld. Bellen het een "co-infectie" is onzin.Als er iets, Lyme is de "co-infectie." Bartonella is te vinden in grote aantallen van gemeenschappelijk vectoren zoals huisstofmijten, vlooien, vlo uitwerpselen, speeksel huisdier, teken, enz. Ongelooflijk, kan het uit te zetten of lager antistoffen tegen de ziekte van Lyme, Babesia, Ehrlichia, Anaplasma en zelfs zelf. Bartonella zweeft in het bloed en ook opneemt alle bloedvat muren zonder dat een dodelijke koorts, en inderdaad, eigenlijk verlaagt koorts. Het is de ultieme stealth-infectie. Het blijkt uit antilichamen, koorts en immuunfunctie verdediging chemicaliën zoals organen schadevergoeding ergens 20-60 verschillende manieren.

Het gebruik van vaste "protocollen" of "procedures" in de behandeling van infecties teek sadistische geneeskunde. Waarom? Het behandelt elk ziek mens als een machine die gebouwd is hetzelfde en heeft precies dezelfde problemen, die op zijn beurt objectiveert een patiënt en flirt met de sociopathic. We zien deze geest die in zware criminelen, molding mensen in "dingen" in een poging om hun rigide percepties van de wereld past. Om een uniek menselijk lichaam, kracht met een uniek infectie cluster, en een unieke biochemische reactie, in een deken protocol is het equivalent van de objectivering van de patiënt. Het is junk "molen geneeskunde," plain and simple.

Sinds Bartonella schakelt de productie van antilichamen tegen infecties, zoals Babesia microti of Babesia duncani en de ziekte van Lyme, stel ik voor dat deze infectie moet worden beschouwd in alle initiële raadpleegt. Ik stel voor het leren van de huid 40 patronen gemaakt door Bartonella of Bartonella / Lyme gemengde infecties die worden gemaakt door de toegenomen weefsel en bloedvaten. Het is ook nuttig om de indirecte labs geassocieerd met Bartonella alleen of Bartonella met Babesia, zoals IL-6, IL-1B, TNF-a, ECP, en VEGF weten.We bespreken klinische patronen van het laboratorium van de resultaten van deze infecties in een Babesia 2009 boek Update.

Sommige patiënten hebben zeer weinig protozoa Babesia parasieten, maar ze leiden tot ernstige problemen in het lichaam. Hun kleine aantallen veroorzaken ze gemist worden in een visueel een FISH examen of een PCR-test.

Als uw lab test niet voor nieuwe soorten, zoals Babesia duncani of de vele andere gedocumenteerde vissoorten van Babesia of Bartonella dat mensen infecteren, dan kun je niet uitsluiten dat deze infecties met een "negatief resultaat." Een manier om mislukte behandelingen verminderen is om een nieuwe medische truc te gebruiken om stealth te sporen Babesia, waarvan de aanwezigheid kan leiden tot aanhoudende vermoeidheid, hoofdpijn, gewichtstoename en Lyme falen van de behandeling, om enkelen te noemen.

De "truc" is simpel: Een patiënt neemt ten minste twee doden Babesia medicijnen zoals Mepron, artesunaat of Malarone (gegeven voor de proguanil). Deze medicijnen worden gebruikt voor tien dagen in een dosering u en uw arts voelen is het risico waard, en meestal ten minste een zal doden een paar Babesia parasieten.

Ongeveer tien tot veertien dagen later een tweede ECP-niveau is genomen om te vergelijken met de baseline. Als de ECP opduikt aanzienlijk, is het meestal een teken van Babesia sterven ze af. Eosinofielen zijn vrij ECP, eventueel injecteren Babesia puin. ECP is geproduceerd om parasieten te doden.

Een alternatieve of toegevoegd optie is om vijf weken wachten en de patiënt getest op antilichamen tegen microti of duncani hebben. Een jeugd patiënt met een ernstige ziekte werd uiteindelijk de diagnose op deze manier, en na drie weken van de behandeling was triple Babesia belangrijke klinische verbetering voor het eerst in zes jaar. Stealthy laag volume Babesia is een veel voorkomend probleem in aankruisen en vlooien infectie behandeling.Getalenteerde medewerkers in de gezondheidszorg vaak missen deze parasieten van rode bloedcellen, maar deze truc meestal veroorzaakt hen te laten zien en kan iemand redden van jaren van mislukte behandeling.

De Bartonella testen van de meeste nationale labs is nutteloos. Het is prachtig om te lezen zogenaamde "wijzen" de melding van een patiënt geen Bartonella omdat een groot lab negatieve antistoffen heeft gevonden. In de eerste plaats doen ze niet begrijpen dat Bartonella uitgeschakeld zijn eigen antistoffen aan, zodat deze grote laboratoria controleren alleen voor een (of twee) soorten die de mens infecteren, en de cut-off-titers zijn onrealistisch hoog. Gelukkig zal IGeneX Bartonella FISH-test beschikbaar zijn ongeveer July/2009 voor iedereen, maar de burgers van de staat New York.

Infecties en ontstekingen verminderen inzicht. Tick-borne infecties stelselmatig vernietigen inzicht en leiden tot een persoonlijkheid te veranderen en / of stijve weerstand tegen testen. Dit is grotendeels te wijten aan een verminderde frontale kwab (het deel van de hersenen die betrokken zijn bij zelfbewustzijn). Voorbeelden van verminderde inzicht worden weergegeven in de volgende situaties:

Sommigen voelen dat ze genezen wanneer ze alleen worden verbeterd.

Anderen opzettelijk naar de praktijk met behulp van inferieure labs.

Sommigen weigeren te worden getest met excentrische weerstand.

Positieve resultaten zijn verbazingwekkend ontslagen met een golf van de hand.

Sommige patiënten voelen dat hun probleem is schimmel alleen, zonder enig tick-borne infecties. Ze kunnen niet geloven dat beide belangrijk zijn, en beide kunnen aanwezig zijn.Inderdaad, zou kunnen worden "de laatste strohalm." Sommige patiënten ziek worden na een overstroming, groot lek of een ander water indringing probleem. Ze voelen dat ze ziek zijn alleen vanwege de schimmel mycotoxinen die vorm 36-48 uur na water binnendringen in gipsplaat, isolatie, vloerbedekking en andere stof of cellulose-gevulde materialen. De EPA verslagen 30% van de VS structuren indoor schimmel. Sommige van deze indoor mallen zijn oorlog chemicaliën op hun oppervlak. Wanneer het graf kamer van de laatste koning van Polen, Casimir IV werd geopend in Parijs in 1973, tien van de twaalf wetenschappers aanwezig overleden. Een overlevende had expertise in schimmel en vervolgens vonden drie giftige schimmel soorten.

Gezien het gemiddelde van 40.000 - 120.000 inhalaties per week, terwijl die in een beschimmeld locatie, het is geen wonder dat sommige zijn niet gemakkelijk te genezen van de teek en vlooien infecties. Deze belangrijke factor was de katalysator voor mijn beslissing om twee schimmel sanering boeken te schrijven.

We hebben ook bekend sinds de jaren 1880 dat stof en hoge luchtvochtigheid leidt tot schimmel en bacteriën groei binnen. Hun aanwezigheid maakt de ziekte van Lyme veel moeilijker te genezen.

Lyme heeft ten minste een oppervlakte biotoxines, het gepatenteerde BbTox1. Patiënten met 15/16--6/5--51 HLA patronen waarschijnlijk niet in staat zijn Lyme biotoxines (R. Schoenmaker) te verwijderen en vereisen een bindmiddel, zoals cholestyramine, die is gebruikt om te binden biotoxines sinds de jaren 1970.

Veel patiënten die tick-borne infecties zijn zeer hoge ontsteking niveaus. Daarom beginnen alle doses van medicijnen of kruiden moet zeer laag zijn en geleidelijk verhoogd tot een hoger niveau met lever-bescherming van stoffen. Vanaf op volle dosering in een "medisch gevoelige" patiënt chemische batterij. Massive die-offs kunnen worden verward met allergische reacties en kunnen paniekaanvallen, kortademigheid, pijn op de borst en ernstige migraine veroorzaken. Dit slordig, one-size-fits all benadering, is gebruikelijk in grote praktijken waarin enkele grote "protocollen" zijn routine.

Medical "Band-Aids" zijn vaak nodig om een baan, een huwelijk te redden en de zorg voor kinderen. Ze zijn vaak een zeer nuttig onderdeel van de zorg. Pijn, vermoeidheid, ernstige slapeloosheid, depressie en angst vaak verhoogd met de die-off of de aanwezigheid van de infecties die in herten teken. Band-Aid behandelingen zijn vaak nuttig en behulpzaam. Ik behandel mensen die lopen bedrijven, scholen, zeer grote gezinnen en professionele teams. Ze willen slapen 13 uur per dag. Zij hebben behoefte aan stimulerende middelen voor een periode van tijd. Het gebruik van natuurlijk of synthetisch stimulerend middel opties is besproken in de diagnose en behandeling van Babesia. Patiënten profiteren niet van de slaap meer dan 8 uur.Het kan alleen maar dienen om hen ontslagen!

Als u werknemers in de gezondheidszorg, die voelen zich niet comfortabel agressief met behandeling en diagnose van alle top teek en vlooien infecties, bent u op de verkeerde plaats.Als uw zorgverlener niet heeft doorgebracht 1000 uur leren dit complexe opkomende gebied van de geneeskunde die een groot deel van de studie, iemand vinden die serieus over, en niet iemand "je een gunst" door simpelweg het draaien van een paar tests

Sommige terugval te wijten aan de behandeling vermoeidheid. Betekenis, hebt u al behandeld voor vele jaren en zijn het zat. Je hebt antibiotica IV of IV nutriënten, hebt u genomen 40 pillen per dag, hebt u geprobeerd een breed scala aan gespecialiseerde behandelingen, en nu je moe van dit alles. U kunt nu werken bij 80% van de uitgangswaarde. U bent aan het einde van uw behandeling touw. Dit is wat er gebeurt als iemand niet volledig en effectief behandelen u aan het begin van uw behandeling. U kunt de behandeling vermoeidheid. Overweeg behandeling een korte pauze, en dit bespreken eerlijk met uw zorgverzekeraar. Verwar niet genezen met verbetering.

De behandeling aanpak die leidt tot genezing is niet dezelfde dosis die leidt tot verbluffende organismen. Een kuur is niet slechts een vermindering van de bacteriën te laden. Bijvoorbeeld met behulp van Bicillin een keer per week met geen cyste buster zal nooit genezen de ziekte van Lyme, omdat het niet cysten te verwijderen. Dus jaar na ontvangst van deze behandeling, uw strijd tegen kanker-cellen, gekenmerkt door sommigen als de CD57 niveau, kunnen onder de 90. Dit is een goede test die mogelijk specifiek is voor de ziekte van Lyme of ten minste tick-borne infecties. (De C3a en C4a tests zijn zeker niet specifiek voor Lyme).

Cynisch familieleden, vrienden of andere gezondheidswerkers kunnen belasteren Lyme deskundigen en patiënten ervan te overtuigen dat werknemers in de gezondheidszorg die helpen dalen. Ze hebben meestal gebruik "het geld" argument of "de snelheid van uw herstel" argument om u af te snijden van iemand die oprecht proberen om u te helpen. Als u al jaren strijd met meerdere infecties, zult u niet worden genezen in vier maanden.

In de afgelopen seizoenen het bestaan van een biofilm Lyme is voorgesteld. Organisaties met miljoenen aan subsidies en onderzoek geld hebben nog nooit deze kwestie. We weten dat veel spirocheten hebben biofilms. Inderdaad, veel spirocheten in je mond bekend biofilms veroorzaken, en ze zijn vermoedelijk effectiviteit antibiotica te beperken.

Ik ben momenteel bezig met een boek dat de vele opties voor de aanval biofilms adressen.Geen artikel of boek bestaat dat de twintig plus manieren waarop ik zou voorstellen om een Lyme biofilm beat verkent. Men denkt door enkele professionals die zeer specifieke enzymen (of een mineraal) kan ondermijnen Lyme een biofilm. Toch enzymen zoals sleutels, en geen enkel enzym is een bewezen "sleutel" tot een ondermijning van Lyme biofilm.

Zelf-behandeling is eenvoudig na te streven. Veel deskundigen zijn duur, en het niveau van hun deskundigheid kan worden onzeker. Het internet lijkt te bieden veel effectieve opties. Sommige zorgverleners lijken te smal. Anderen zijn open voor vrijwel alles. Dus je krijgt in een medische boot en duw jezelf naar zee. Je leest als een gek. U probeert a, b en c. U leest getuigenissen van honderden patiënten. U probeert een breed scala van niet-recept opties. Enkele dagen, weken of maanden u zich beter voelt. Andere weken, je bent niet zo goed. U bent overstuur. Je vraagt jezelf: "Waarom moet ik doen al het werk en leren?" Dit is geen goede plek. Mensen die reeds bestaan vrijwel alle van de dingen die je gaat onderzoeken in de komende tien jaar onderzocht. Je hebt een mentor. Veel

In veel van mijn boeken en veel internet-sites kunt u lezen over het voorkomen van vlooien en tekenbeten. U hoeft niet opnieuw te worden geïnfecteerd met Bartonella, Lyme, Babesia of een andere infectie. Zo leren de basisstappen op bescherming in ongeveer dertig minuten van het lezen.

Aankruisen en vlooien overgedragen infecties veroorzaken isolement. Ze ruïneren relaties als gevolg van mistheid, slechte inzicht, depressie, verschillende verslavingen, woede, angst, extreme vijandigheid, en weigeren de behandeling te krijgen, en ze kunnen soms uitlokken geweld. Bartonella is waarschijnlijk de ergste oorzaak van deze problemen, maar Lyme en Babesia en hun sterven offs kan ook toenemen van deze problemen. Isolatie leidt tot een verminderde behandeling opties. Het kan uiteindelijk leiden tot echtscheiding en het verlies van familie relaties en vriendschappen. Dit op zijn beurt weer leidt tot verminderde middelen en ondersteuning, terwijl een slechte. Geïsoleerde mensen, zoals Mother Teresa vaak gezegd, zijn de armste wezens op aarde.

Over de auteur:

Dr Schaller is de auteur van 27 peer-reviewed tijdschrift artikelen en is een van de meest productieve LL MD's in de wereld. Hij is de auteur van 25 boeken en heeft veel recente boeken gepubliceerd op tick-borne infecties. Hij is een full-time self-gefinancierd onderzoeker met een part-time prive-praktijk in de Verenigde Staten. Voor meer informatie over Dr Schaller, of de toegang gratis artikelen over onderwerpen zoals de ene vermeld in dit artikel, bezoek www.personalconsult.com.


Bank Towers, Tamiami Trail, Naples, FL
disclaimer privacy