Dr. James Schaller, MD
main page books and articles schaller health creed free consult testimonies search

FL1953 Protomyxzoa Rheumatica: An Introduction

En ny Urdjur ser ut Babesia eller omogna Malaria
men är en helt ny Protozoan av DNA, Beteende och CDC

FL1953 slides

Bläddra sida för att visa detaljerad bild bilder.

menu main page what's new second opinion new patient meet doctor schaller location, travel

Schaller Biofilm Book Cover
Dr. Schaller's Practical
Biofilm Solutions Book
Purchase Here

Om åtta år sedan åkte jag till ett möte, och satt med en mjuk talat men intressant mikrobiologi vetenskapsman och husläkare - en mycket ovanlig bakgrund. Han var kär i mycket komplicerade färgning och labb DNA men gillade även behandla patienter. En gemensam vän hade berättat för mig, "James, du måste träffa den här killen, han har några liknande intressen och han älskar att kombinera forskning med direkt vård-som du gör."

Så vi satte sig ner, och Dr Steve Fry började dela några av resultaten från en patenterad fläck som var tillräckligt nära en han hade använt flera gånger i sitt labb arbete, men han hade förbättrats för att visa fler bakterier. Jag tittade bara på bilderna och blev chockad. Det var också vid samma möte som jag verkligen samband med Ching Zhang, MD är en av de främsta experterna i kinesisk modern växtbaserade farmakologi som var direkt relaterade till, tränad eller var nära vänner med nio av de bästa tolv experter på denna medicinska vetenskapen i alla Kina. Jag har aldrig trott Ching och jag skulle göra utfall studier på några av hans formuleringar och vi skulle bli så nära personliga och professionella vänner. Och jag insåg aldrig hur mycket dessa män skulle både dela saker som har varit den bästa pärlor-även om vi inte alltid är överens.

På samma sätt som den hyllade Ching, kände jag Steven Fry satt på många talanger. Och som de flesta av grädden, var han inte associerat med ett Ivy League plats, men investera fantastiska mängder av sina egna pengar för att ställa upp en liten men mycket kompetent arbetskraft som har framskridit insikt i fästingen och andra insekter infektioner i över åtta år.

Inledningsvis försökte vi att ta bort Babesia, FL1953 och Bartonella eller Bartonella-liknande bakterier. Det var Dr Fry djupa generositet att hjälpa mig när patienterna var mycket sjuk och kunde inte betala för ett prov.

Han verkade förvånad jag var att främja honom under de följande åren, men jag kände igen en seriös och uppfinningsrik vetenskapsman enhörning som kommer med endast ett fåtal gånger under en livstid. Så medan vi diskuterade alltid med den stilrena karaktär han alltid har visat, trots hårda och uppoffrande timmar, var ett paraply av respekt alltid närvarande. Därför är jag mycket glad över att nämna hans nästa mycket kraftfullt tillskott till medicinsk vård som sannolikt får konsekvenser för många miljoner.

På grund av olika begränsningar i fråga om denna nya upptäckt, vi båda överens om att tidpunkten är bara rätt att nämna den nya organismen. Det är inte "nytt" att steka labb, Dr Fry, den lysande lärare och forskare Dr Ellis, mig, och många yrkesverksamma som redan använder dessa tester för år på grund av att undervisa och tala ur labbet ledare— Dr. Stek och även Dr Ellis. Men om min intensiva diskussioner eller befordran blir det vad jag får dela offentligt. Och jag betalar vad all lön för mina patienter och aldrig lägga en avgift för att ha gjort genom mig - ". Up avgift" en Jag vet att labbet har räkningar, så något annat motiv i fantasin, annat än att rädda liv (som nämns av främlingar) är ett tecken på eventuell neurokognitiva sjukdom.

Därför, av lydnad för den komplexa processen av nya upptäckter, stöder jag till fullo det sätt och takten bestäms av labbet och Dr Fry. Alla kommentarer som korta artiklar eller samtalen alla "begränsade" vetenskap tillgängliga. Varje sådan kommentar är ett fel och sådana kommentarer visar författaren troligen inte ens har lyssnat och tagit noggranna anteckningar på publicerade samtalen lätt hittades. Så olika artiklar, patent, andra juridiska processer etc. gå framåt jag kommer att dela mer, och våra lösningar studie baserad centrum som ser på varför bästa läkarna inte kunde hjälpa Mrs Smith eller mr Jones, kommer vi inte att ignorera detta finner heller.

Jag är fortfarande inte tillåtet att prata om min topp värld antidepressiva, och det tog mig år att få ett patent. Så jag vet när du ska stänga min mun om jag vill lära mig nya godsaker. Eftersom det är vad du blir tillsagd att göra för att förhindra intellektuell stöld och andra irritationsmoment.

Vad är FL1953 eller Protomyxzoa Upptäckte de senaste åren?

År sedan, kände Steve Fry han tittade på en eventuell unik encelliga enda protozo. Det var ovanligt som en super biofilm maker. CDC hjälpte Dr Fry genom att bekräfta sina intryck och rapporterade:

Provet skickas inte Babesia eller malaria men en protozoer av okänd typ.

Vid denna punkt dr Fry kände att han var på en riktig bana, satte ofantligt mer pengar i sitt labb, och på senare år har DNA sekvenseras och bevisat FL1953 eller Protomyxzoa är en helt ny protozo. Lika viktigt är att forskare som använder Fry labs har kommit att inse att detta är en mycket vanlig protozo och på grund av den massiva biofilmen kan det vara svårt att döda, och det kan skada människor på ett effektivt sätt.

Vad är skillnaden i utseende
Mellan Babesia och FL1953?

År sedan var jag ganska förvånad över att pseudo experter inte ens hade tagit sig tid att sätta ihop en patologi bok om de olika formerna av Babesia. Jag blev chockerad av att hitta något blod bok smeta ID funnits Babesia och parasit böcker hade i bästa fall två bilder av ovanliga typer av former, inte rutinmässiga sådana. Så år 2008 publicerade jag A Laboratory Guide till mänskliga Babesia hematologi Forms. Varför nämna denna punkt? När man tittar på fisken tester, som är i svart och vitt och bara show Babesia microti och Babesia duncani, ser du ett stort utbud av Babesia former. FL1953 skulle få färre mönster.

Min FL1953 är DNA-negativa men min Smeta är positiv

När du pratar med en riktig vetenskapsman om PCR-testning är det som att diskutera en första kyss. De blir levande även om låga nyckelpersoner och de har mer energi. Min oro är en del känner testning för fästing, loppor och andra insekter vektor infektioner är desamma som DNA-test från CSI. Du får en disponibel kopp från kriminella och du har DNA från det oändligt lilla återstoden i läppen märken. Fel. Jag känner de upptäckt priser för fästing och loppor-infektioner är så varierande att jag inte kommer att lägga ut dem. Och om du inte har några pengar, de är oftast alldeles för dyrt. Självklart om ditt resultat positivt som är bra, men det är inte CSI.

Jag misstänker PCR-testet för FL1953 är bra. Men jag har ingen uppfattning om den procentandel av 100 positiva FL1953 människor som skulle påvisas. Jag måste vara ärlig om min partiskhet. Såvida du inte har möjlighet att orsaka infektion skräp att vara mycket hög, före provet, känner jag inte värt inkomsten om du inte är rika. Men detta är sannolikt ett mycket bra PCR-test, så länge du inte dra slutsatsen att en negativ innebär att din uppenbarligen positiva utstryk är värdelös Kan det vara en annan kusin FL1953 som är en super biofilm Maker som Babesia och Bartonella som har många arter -. kanske. Men det är en gissning. Så min åsikt är att det vore oklokt att förkasta ett positivt berikad FL1953 Protomyxzoa fläckar om det är positivt.


Vad är viktigt i Stains nedan?

branch.psd

a: A vita blodkroppar som bekämpar infektioner och som är större än de mindre röda blodkroppar.

Lysrör och anrikning Stains (Advanced Stain Test)

Upptäckas (få) - Få biofilm community-liknande strukturer och / eller organismer observerades med hjälp av en fluorescerande teknik DNA färgning eller Giemsa med anrikning genom centrifugering. Dessa fynd tyder på en ospecificerad smittsamma och / eller parasitsjukdom. Förstoringen är noterat på bilden ovan.


branch2.psd

b: Den svarta ovaler eller cirklar är röda blodkroppar. Dessa är 6-8 mikrometer i storlek. Dessa celler hjälper till att förankra dig att få en allmän känsla av storleken på andra saker.

De större vita blodkroppar är faktiskt levande vita i denna beredning i bilderna. I andra fläcken preparat de inte är uppenbart vita. Den vita cellen är 8-18 mikrometer eller cirka 12 mikrometer i genomsnitt, vilket är mycket större då de rikliga röda blodkroppar (RBC).

Lysrör och anrikning Stains (Advanced Stain Test)

Upptäckas (få) - Få biofilm community-liknande strukturer och / eller organismer observerades med hjälp av en fluorescerande teknik DNA färgning eller Giemsa med anrikning genom centrifugering. Dessa fynd tyder på en ospecificerad smittsamma och / eller parasitsjukdom. Förstoringen är noterat på bilden ovan.


branch3.psd

c: Storleken på denna klump är massiv i jämförelse med celler av känd storlek. Jag skulle tro att det är minst 100 gånger större än en röd blodkropp.

Notera den djupa komplexiteten hos de trådliknande delar med vridning och U riktad rörelse, och en del dyka ned i den stora biofilmen. Otroligt detta har DNA, protein, komplexa sockerarter och även lipider eller fett! Och det verkar allt men husdjur fastna i detta material, vilket förhindrar döden av mikrober inom det vid exponering för syntetiska eller naturliga antibiotiska medel.

Lysrör och anrikning Stains (Advanced Stain Test)

Upptäckas (få) - Få biofilm community-liknande strukturer och / eller organismer observerades med hjälp av en fluorescerande teknik DNA färgning eller Giemsa med anrikning genom centrifugering. Dessa fynd tyder på en ospecificerad smittsamma och / eller parasitsjukdom. Förstoringen är noterat på bilden ovan.


cahill.psd

a: Denna upp och ner vrida formen är en biofilm som gjorts av FL1953. Det kan brytas av av ett större, eller en som gjorts av FL1953.

Ett bekymmer är att kliniker som inte studerar på heltid, men se patienter på heltid, har ingen tid att hitta ny medicinsk information själva.

Om 1/1000 läkare visste om denna infektion, skulle jag bli mycket förvånad.

Så 99,9% av smarta läkare har ingen aning om detta existerar, inte inser CDC sade att det inte var malaria eller Babesia, men en okänd protozo. De vet inte heller att det har DNA sekvenseras och visat en mycket unik protozo som gör massiv biofilm material. Så låt oss föreställa oss att någon har en biofilm relaterad infektion, eftersom de flesta bakterier är i kolonier, inte flyter som föräldralösa. Kan ni föreställa er den misslyckade behandlingen om deras infektion eller infektioner bodde inom denna klump? Eller denna klump maker var en av deras infektioner med ett par andra.

Lysrör och anrikning Stains (Advanced Stain Test)

Upptäckas (få) - Få biofilm community-liknande strukturer och / eller organismer observerades med hjälp av en fluorescerande teknik DNA färgning eller Giemsa med anrikning genom centrifugering. Dessa fynd tyder på en ospecificerad smittsamma och / eller parasitsjukdom. Förstoringen är noterat på bilden ovan.


cahill2.psd

b: En vit blodkropp är tänkt att döda infektioner. Vilken chans har WBC "b" mot detta enorma encelliga parasiten slem Maker visas i många bilder i denna samling?

c: De små svarta kluster av cirklar är röda blodkroppar.

Lysrör och anrikning Stains (Advanced Stain Test)

Upptäckas (få) - Få biofilm community-liknande strukturer och / eller organismer observerades med hjälp av en fluorescerande teknik DNA färgning eller Giemsa med anrikning genom centrifugering. Dessa fynd tyder på en ospecificerad smittsamma och / eller parasitsjukdom. Förstoringen är noterat på bilden ovan.


guanci-rbc.psd

1: Observera den mycket täta röda blodkroppar som är ganska stora i antal.

Lysrör och anrikning Stains (Advanced Stain Test)

Upptäckas (få) - Få biofilm community-liknande strukturer och / eller organismer observerades med hjälp av en fluorescerande teknik DNA färgning eller Giemsa med anrikning genom centrifugering. Dessa fynd tyder på en ospecificerad smittsamma och / eller parasitsjukdom. Förstoringen är noterat på bilden ovan.


guanci.psd

2: Titta på den öppna mitten på bilden. Det är inte rymden utan substans eller bara blod vätska. Det är en massiv biofilm, kanske 500x storleken på en röd blodkropp.


savastana.psd

Observera att tätheten av denna biofilm varierar från ett spetsmönster (1) till djupt tät organiskt material (2) och (3).

Denna typ av bild som visas i (2) och (3) gör det uppenbart att varje behandling för denna biofilm s täta delarna eller någon typ av tjock / komplex biofilm måste hanteras med ett medel eller medel med djupgående förmåga att penetrera denna komplexitet.

De flesta av dagens behandlingar i alternativ, funktionell och traditionell medicin inte har förmågan att besegra denna komplexa tjock film.


savastana2.psd

Några (5-10 organismer per total fält observerade) coccobacilli [ovala bakterier] fastsittande till erytrocyter-indikeras av pilen märkt "b". Detta tyder på epierythrocytic bakterier eller en ospecificerad smittsamma och / eller parasitsjukdom. Betydande biofilm community-liknande strukturer observerades. Synliga strukturer misstänkta för protozo inbäddad i biofilm samhällen, indikeras av pilen märkt "a".


syriana.psd

Du bör notera denna fantastiska arkliknande biofilm.

Man tittar på avståndet mellan "a" och "b" vi observera att det är en bra bit över 15 röda blodkroppar ände till ände.

Om man fortsätter linjen nedåt till "c", där en djup kurva eller öppning föreligger, är avståndet fantastiskt, kanske ett tjugotal RBC fodrade början till slut.

Under hela denna kolumn av biofilm man ser över sextio mycket små vita prickar. Även dessa kan vara bakterier, är vi inte säkert.

Obs vita blodkroppar på "d".

Lysrör och anrikning Stains (Advanced Stain Test)

Upptäckas (avsevärda) - En betydande grad av biofilm community-liknande strukturer och / eller organismer observerades med hjälp av en fluorescerande teknik DNA färgning eller Giemsa med anrikning genom centrifugering. Dessa fynd tyder på en ospecificerad smittsamma och / eller parasitsjukdom. Förstoringen är noterat på bilden ovan.


biofilm-edited-2013-06-27.psd

a: Denna stora biofilm massa är så stor att blodprovet bara milt förstoras. (Detta är uppenbart eftersom de röda blodkropparna är mycket liten).

Dina blodkärl är ungefär 100 miles lång. Även ett barn har över 50 miles av blodkärl. Och det enda sättet du överleva är att dina celler matas med syre och glukos, transporteras genom miles av dessa små kapillärer, som är så tunn att röda blodkroppar endast kan passera i en enda fil.

Kan ni föreställa er detta biofilm med dess skenbara oerhörda komplexitet in blygsamma storlek blodkärl som ger näring till hjärnan, hjärtat, njurar, lever, ansikte, händer och fötter?


snyder.psd

Obs pilar som visar vita blodkroppar (WBC).

År sedan, trodde att en vetenskapsman detta kan vara strängar av koagulering material, vilket hjälper till att stoppa blödning efter ett snitt. Man ser sträng tittar material ibland i dessa filmer.

Men uppföljningen forskning visade att det kom från en infektion, och inte från koagulering systemet, och var en encelliga parasit som hade den fantastiska förmågan att skapa en mycket komplicerad slem med ett brett utbud av delar, och som dessutom kunde dölja säkert en rad andra infektioner.

När man läser de rutinmässiga förslagen i traditionell och alternativ medicin för biofilm behandling, jag hittade inte tillräckligt "kött", och det är därför vi gör alternativ forskning behandling härrörande från topp och bred forskningsrapporter från de senaste fyra åren med något annat material läggs från andra källor.

Enkelt, gör jag inte en biofilm lösning bok eftersom jag känner ett behov av att göra en annan text. Och det är dumt att tro att det är för pengarna. Människor lider och dör på grund av biofilmer som är det naturliga tillståndet för många smittsamma organismer. Biofilm infektioner är inte ovanliga. De är normen. Så smarta människor erbjuder mycket begränsade alternativ. Vissa erbjuder ett enzym som bara skadar proteiner, men FL1953 också har komplexa sockerarter och även fett. Det förutsätter också många enzymer kommer att fungera som en nyckel till proteinkomponenterna i FL1953, Lyme komplexa biofilm, och de biofilmer av hundratals sjukdomar. Traditionella läkare också försöker uppriktigt, men när de erbjuder alternativ såsom starkare och olika syntetiska droger eller silver belagda katetrar, de missar det uppenbara. Traditionella läkare vet att dessa droger så småningom inte längre kommer att kunna avskräcka biofilmer, eftersom de tycker om motstånd i mycket infekterade sjukhus där antibiotika flöde som en mäktig flod i de mest sjuka människor i samhället.

Upptäckas (få) - Få biofilm community-liknande strukturer och / eller organismer observerades med hjälp av en fluorescerande teknik DNA färgning eller Giemsa med anrikning genom centrifugering.


Noggrant utvalda och utformade Sonder för endast Babesia microti
och Babesia duncani. Ingen Probe är här för FL1953.

Page90-1.tif

Vad är nyfikna här? Kanske det stora antalet former i dessa Babesia former.


Page91-1.tif

Observera, visar detta andra prov från den högt respekterade IGeneX lab djupa mångfalden av två mycket specifika arter av Babesia. CDC och andra avdelningar av hälsa gav mig många bilder gratis, men ingen är lika olika som detta mästerverk i allvarliga män.

Denna labb har varit nästan perfekt på Lyme Western blöt i 5 positiva och negativa prov var 4 månader för tio år. Förresten, har Lyme ofta en mycket komplex biofilm enligt professor Eva Sapi, PhD.

Vill du veta vad dummied ner Western blöt av andra labb visar när blodet är tydligt DNA positivt för Lyme-och / eller månader efter en Bulls-eye utslag med tydliga symptom? Vill du spela din lederna, hjärnan och kroppen på den? Det är inte bara den verklighet de flesta läkare har begränsad tid, så att de ärligt har lite tid att studera. Vidare, helt enkelt de flesta läkare i världen miss fästing infektioner-så ofta katastrofer av alla slag kommer från saknad dem [Angående plural "dem," Jag förkastar idén om Lyme enbart bygger på många års heltidsstudier och hjälpa behandlingsmisslyckanden av "experter" eller specialister]. "Dem" är kluster av infektioner från fästingar, loppor, andra bitande insekter, husdjur, blod eller en smittad mor, vilket är aldrig bara borrelia, om man är nykter och utbildad i 2013.

Mitt förslag är att ha defamers av IGeneX överväga en injektion med Lyme [Bb]. Och om de är negativa till sin diagnostiska metod som de inte får behandlas.

Baserat på en förödande studie av Florida forskare och fästing expert, K.Clark, Ph.D., mycket tydlig och sjuka patienter befanns vara helt positivt av avancerad DNA-testning publiceras bara dagar sedan. Dock var 90% missade med rutinen förenklat synsätt i USA och många andra länder. Dessa lidande människor testades med ELISA följt av en förenklad western blot KIT, som kallas "två nivåer"-metoden. Så för 90% denna metod är en katastrof, särskilt för dem sjuka för över ett år-en var sjuka 27 år. Förresten, har denna forskare inte massiva intressekonflikter diskuteras i detalj i lagen och medicinska artikeln "Cure Unknown." [The Clark Artikeln återfinns i Int. J. Med. Sci. 2013, Vol. 10].

Eftersom de religiösa ledare som lägger så mycket för mänskligheten och historien säger, "Visst du vill satsa ditt liv och ditt eviga liv på den?"

Jag är inte en gambler. Jag skulle passera. Och jag skulle inte ens riskera det på en rabiessmittad hund.


Bilder från FL1953 eller Protomyxzoa Innan dess upptäckt

Jag skulle vilja föreslå att den icke-riktade fläck används i tidiga år av Fry labs ofta upptäcks FL1953 eller Protomyxzoa, och att denna protozo tenderar att ha fler ringformer än Babesia. Naturligtvis är detta bara ett förslag och inte en absolut. Du kan se föreslagna prover i min Hematologi bok 2008, som har bilder som går tillbaka till åtminstone 2005. Jag har dragit "Babesia" ser ringarna från sidan 151, 157, 160-162, 165-167 och 171 innan Protomyxzoa rheumatica identifierades. Se dessa möjliga FL1953 prover år innan de blev klart identifieras som en ny encelliga parasiten. Lägg också märke till borttagning av färg inuti ringen överensstämmer med användningen av järnet vid FL1953-den encelliga parasiten även kallad "Protomyxzoa rheumatica" som kan vara en art eller ett helt nytt släkte.


Page151-1.tif

Detta blodprov är från en katt och var beredd med en Wright-Giemsa fläck. Notera de levande intercellulära piroplasms inom erytrocyter (RBC) i ett kattdjur blodutstryk. Kan alla dessa ringar vara en ung form av FL1953 eller Protomyxzoa? Jag är inte säker. Är denna infektion begränsad till människor?

Page151-2.tif

Med tillstånd av Antigen Discovery Division, medicinsk diagnos Laboratories, LLC.


Page157-1.tif

Komplicerad bild kräver noggrann undersökning på grund av sannolikheten för att mer än en organism är närvarande. Pilarna för att identifiera infektioner på denna bild har tagits bort.

Page157-2.tif

a: Denna lilla runda eller ovala infektion är sannolikt en av många möjliga Bartonella-liknande ovala bakterier i denna bild.

b: En rutin standard trophozoite protozo eller möjligen FL1953 ring skede som presenteras på detta sätt i över 20 Källa läroböcker, tidskrifter eller parasit samlingar bildspel på min hemsida och Amazon.com.


Page160-1.tif

Observera att "2" och "3" i vänstra nedre hörnet har mycket levande ringar och centrum är vita eller bli vitt. Detta är inte Babesia, är det Protomyxzoa eller FL1953. Det innebär före eller under 2005 har vi faktiskt letade på en infektion jag personligen tycker är möjligen farligare än Babesia och Babesia hos människor dödar, och 100 år sedan dödade de flesta av boskapen i södra USA.


Page161-1.tif

a: Classic liten ring formuläret med oregelbundna kanter.

b: Förmodligen en ring form på den yttre kanten av RBC.

Är "a" och "b" ovan tidig FL1953? Jag har ingen aning, men känner att det är värt att ta upp frågan till forskare.


Page165-1.tif

Användningen av datorstödd utvidgningen har gjort identifiering av Babesia mycket lättare. Denna bild är från en omodifierad mikroskop cellprov. Du kan se många typer av ringformer. Detta kan vara Protomyxzoa rheumatica.Quickly Search Here to Meet Your Needs ...
footer1
tick infection pearls free testimonials
Bank Towers, Tamiami Trail, Naples, FL
disclaimer privacy