Dr. James Schaller, MD
main page books and articles schaller health creed facebook testimonies search
menu main page what's new second opinion new patient meet doctor schaller location, travel

SYYT Borrelioosi DISABILTY:

mukaan

James Schaller, MD, MAR

Seuraavat tarkistuslista ei ole tarkoitus olla täydellinen tai arvovaltainen. Tietoa Lymen tauti on jatkuvasti kehittymässä ja muuttumassa. Siksi mitään tarkistuslista on tarkoitettu käytettäväksi lähtökohtana. Perinteisessä lääketieteessä, lääkäri suorittaa täydellistä historiaa ja fyysinen. Labs ja tutkimukset auttavat selkeyttämään erotusdiagnostiikassa. Vuonna Lymen tauti, paljon keskustelua siitä mitä laboratorio sarjat, muuttaminen sarjat on vähemmän mahdollisia bändejä, ja jotka labs ovat optimaalisesti herkkä ja spesifinen. Tämä tarkastuslista ei ole tarkoitus käsitellä tätä asiaa tai hoitoa.

Yli 200 eläintä kuljettaa Ixodes rasti, joka on yleisimmin tunnettu hyönteisten leviämisen Lymen tauti. Kun niin monet vektorit, taustaoletuksena taustalla tarkistuslista että borrelioosi ei ole harvinaista Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Etelä-Amerikassa, Venäjällä, Aasiassa tai Afrikassa.

Tiedämme Lymen tauti on erittäin ilmoiteta.

Heti puhkeamista punkin pureman, se lähettää kipulääkettä, anti-histamiini-ja anti-koagulanttia. Eläinkokeiden perusteella, on myös mahdollista sonnien-eye ihottuma on harvinaisempi sitten oletettiin, osittain siksi injektioiden spirochete liittyvän materiaalin laboratorioeläimillä vain näyttää ihottuma kanssa toisen pistoksen.

Tämä tarkastuslista on tarjottava vilpitön toive, että toiset parantaa sitä. Se on tämän kirjailijan henkilökohtainen vakuuttuneisuus rasti ja flea-tarttuvien infektioiden lääke kuten erikoistunut HIV ja hepatiitti lääketieteen.

Jotkut tarkistuslistan materiaalien saattaa olla sinulle uutta, mikä korostaa tarvetta toiselle mittakaavan lisätä ne tällä hetkellä olemassa. Tämä luettelo perustuu massiivinen katsaus tuhansia papereita yli kymmenen kokopäiväistä lukema, 2012 tieteen paljastuksia, ja / tai massiivinen kaavion arvion. Koska moderni Lymen tauti näyttää keskittyä rasti tauteihin ja muut laboratoriokokeet, Aloitan lab testaus näkökohdat. Jos laboratoriokoe on arvo tai prosenttiosuus, numerot päätän pyritään välttämään puuttuvia niille positiivisilla potilailla, jotka muutoin olisivat huomiotta. Olen huolissani lääkäreille ja muille terveydenhuollon työntekijöille ei kohdella tartunnan potilas, joka ajan mittaan voi kokea vamma tai kuolema taajuudella, jota on mahdoton määritellä.

LABORATORIOTESTIT-suoran ja epäsuoran

(Tarkista joita sovelletaan)

o D-vitamiini taso on matalin 20%. Jos täydentää, sen pitäisi olla huippukunnossa 50%.

O CD57 tai CD58 on pienin kahdeskymmenes prosenttipiste.

O Vapaa testosteroni on 10th prosenttipiste tai alapuolella.

O 5%: lla potilaista testosteronin tai vapaa testosteroni on yli normaalin.

O DHEA on alempi 20%. Vai harvoin on se täysin päälle tasolle.

o Ei dihydrotestosteroni on alhaisin kahdeskymmenes persentiilin tai yli normaalin.

O Epstein Barr Virus on epänormaalia mitään toimenpidettä. [Tämä virus uskotaan olevan positiivinen yli normaalin positiivinen tasoilla tartuntojen tai korkean tulehdus.]

O-Western Blot-, IgG-tai IgM tahansa lajin tietyllä taajuusalueella, milloin tahansa veren, esim. 18, 21, 23, 30, 31, 34, 37, 39, 83, 93.

o vapaa T3 tasoa alle 2,8 [normaali pohja alue vuonna 1990 oli 2,6, virtaa suuri määrä iäkkäitä potilaita palauttaa terve "normaali" valikoima].

o Positiivinen virusten kuten CMV, HHV-6, Coxsackie B-tyypeille 1, 2, 3, 4, 5, 6, Parvo B-19 tai Powassan virus

o Positiivinen Mycoplasma, esim. Mycoplasma pneumoniae

o Potilas on positiivinen infektioita muita kuin rutiini Lyme, [että on Borrelia burgdorferi suppeassa merkityksessä, Borrelia afzelii ja Borrelia garinii]. Jotkut muut infektiot myös kuljettaa tarttuvan punkkeja, kirppuja tai muita vektoreita ovat Babesia (duncani, microti tai muu), Anaplasma (HGA), Ehrlichia (eri lajeja / kantoja), Rocky Mountain tai muita Huomattu Kuume, Bruselloosi, Leptospiroosi, Q -kuume, Stari (Master tauti), malarian ja Bartonella [esim. B. henselae, B. Quintana, B. elizabethae ja B. melophagi]. Kun testit ovat kaupallisesti saatavilla testaamiseksi kaikenlaisen alkueläinten vaikuttavat ihmisiin, mukaan lukien FL1953, kaikki Bartonella lajit, ja Borrelia miyamotoi ja muiden Lymen lajit, raportointi pitäisi lisätä.

O IL-B on pienin kymmenes prosenttipiste.

O IL-6 on pienin kymmenes prosenttipiste.

o TNF-alfa on alle 2, tai alin kahdeskymmenes prosenttipiste.

O valkosolujen määrä, tai on, alle 4,5.

O eosinofiilien tasolla CBC käsikirja tentti on joko 0-1 tai 6-7.

O Yhteensä manuaalinen eosinofiilien taso on 140 tai vähemmän.

O XRAY tai muu Tutkimus osoittaa rustovaurioiden yli vamman tai iän mediaani.

o Jos koko autoimmuunisairaudet paneeli ajetaan vähintään kahdeksan eri testeissä kaksi ovat positiivisia, esimerkiksi, sinulla on positiivinen anti-gliadiini ja positiivinen kilpirauhasperoksidaasi.

o Positiivinen tai lähellä positiivinen (raja) ELISA-, PCR-tai positiivinen kudoksen biopsia tai punkin kehosta on positiivinen borrelioosin tai muiden punkin infektio

O laboratoriotestit osoittavat korkea tulehdus, esim. korkea C4a, kohonnut kolesteroli ja C-peptidi. Nämä eivät koskaan erityiset vain borrelioosin.

O laboratoriotestit osoittavat MSH tasolle alle 30 [viittaus valikoima 0-40 johtuu kasvun hyvin sairaiden potilaiden testattu, ja 40-85 on parempi viitealueella jota käytettiin ennen tulva sairaiden reset valikoima normaali]. MSH on anti-inflammatorinen hormoni.

O VIP on alle 20. Tämä on anti-tulehdus kemiallinen.

BODY tutkimustulokset

O painon lasku tai nousu yli 20 kiloa 12 viikossa

o pyöreä tai soikea ihottuma, jossa on tumma keskus oli tai on läsnä löysä "sonnien eye kuvio" tai muu kooltaan ja muodoltaan ihottumat, että ei ole mitään muuta syytä altistuksen jälkeen punkkeja ja vektorit

O Paraneminen on hidasta jälkeen naarmuja tai leikkauksen. Esimerkiksi kun kissa tyhjästä, kirppu puree tai punkin pureman merkki on edelleen näkyvissä myöhemmin.

O Skin aseiden, käsien tai jalkojen on rakenne kuin riisipaperi.

O Tyhjennä reaktio ja vaikutus nähdään antibioottihoitoa. Erityisesti huomattavaa parannusta tai paheneminen vakava lääketieteellinen ongelma tai toiminto on havaittu spirochete tappaminen hoitoa, esim. doksisykliini, tetrasykliini, minosykliini, jokin penisilliini kuten amoksisilliini, atsitromysiini, klaritromysiini tai kefuroksiimi.

O läsnäolo ihon tags, punaiset näppylät minkä kokoisia tahansa, ylimääräinen verisuonet kuin ikäisensä, ja venyttää markkaa värillä tai merkittäviä yli ikäisensä.

O Myyrät ja nosti tai kovia laattoja yli muutaman normaalille iholle

O ihoalueille haavaumineen kuten nähdään syfilis, mutta missä tahansa paikassa elin

O alueet selkeitä hypo-pigmentti ja hyper-pigmentti

o Positiivinen ACA (acrodermatitis chronica atrophicans), joka on merkki pitkän aikavälin käsittelemättömän Lymen tauti. Jotkut raportti ACA alkaa punertavan sininen laastari värisiä iho, usein käsien tai jalkojen. Siinä voi olla takaisin joillakin potilailla. Vaurio hitaasti atrofiat yli kuukausia tai vuosia, ja monet kehitysmaat iho on ohut, kuiva, karvaton, ryppyinen ja epänormaalin värinen. Väri raajojen kuten kädet ja jalat voivat olla punainen, tummanpunainen, ruskea, tummansininen tai violetti.

NÄYTTEIDEN NEUROLOGIA TENTTI

o Potilaan lyhyen aikavälin muistia on huono. Esimerkiksi, jos pyydetty muistuttaa nämä numerot-23, 5, 76, 43 ja 68-potilas ei voi muistaa niitä.

o Potilaan ei voi kääntää neljä numeroa, joten jos annetaan-18, 96, 23 ja 79-potilas voi tehdä sitä.

o Jos pyydetään vähentää 17 120, (Ylioppilas), sitä ei voida tehdä ajoissa. Jos ylioppilas, vähennä 7 100 ja edelleen vähentää 7 neljä kertaa 20 sekunnin.

O pyörrytys seistessä nopeasti yli peeriä, ja ilman selkeää syytä

o Huimaus liity asentoon

o Huimaus pahentaa Lymen tappaminen antibiootit

O Trouble tekee yhdeksän askel varpaista kantapäähän suora kävelytesti sormin hieman taskuihin [Potilasta ei keinutella tai tarvitse kädet veti estää lasku]. Potilailla, joilla aiempien kokemusten luistelu, hiihto, tanssi tai baletti pitäisi olla erittäin helppoa ja on harvoin haaste tällaisia ​​ihmisiä. Jos se ei ole helppoa, se on epäilyttävää lääketieteellisesti, mutta ei vain Lymen tauti.

O Trouble suoritetaan toinen jalka hissi, jossa yksi jalka nostetaan 12-18 tuumaa irti maasta edessäsi, kuin laskit, esim. "yksi Mississippi, kaksi Mississippi, jne."

O Positiivinen nystagmus [silmään nykiminen kun katsot oikealle tai vasemmalle]

Potilaan RAPORTOITU FYSIKAALISET HISTORIA

o Sairaudet, jotka tulevat ja menevät ja vähentää toiminnan ilman tietty syy

o vakavia sairauksia, jotka heikentävät toiminto ei ole selvää syytä, ja joka vaikuttaa enemmän kuin yksi elin elin

o epänormaali lab tuloksen, fyysinen tentti havainto tai sairaus, joka on antanut monta diagnoosia tai ei ole selvää syytä

o Lievä vakavia neurologisia häiriöitä tai psyykkisiä häiriöitä

o hyvin syvällinen neurologinen sairaus, joka ei selvästikään sovi Labs, tutkimukset ja tietysti sairauden

o keskivaikea tai vaikea lääketieteellisiä, psykiatrisia tai neurologisia sairauksia. [Monet vakavia häiriöitä voi liittyä spirokeetat, kuten niitä, jotka aiheuttavat kuppa, ja joissakin ehdotetaan, että Lymen liittyy myös tunnettu vakava aivosairaus.]

O Vaikea lääketieteellisiä, psykiatrisia tai neurologia sairaus epätavallisia piirteitä, kuten Parkinsonin tauti, esiintyvät nuorena

O Kasvohalvaus (Bellin pareesi)

O Persoonallisuus on muuttunut negatiivisesti ja merkittävästi ilman selkeää syytä.

O Psykoosi iässä tahansa, mutta varsinkin sen jälkeen kun 40-vuotias, kun yleensä se olisi jo ilmennyt

O Vaikea ahdistuneisuus

O Mania tai syvällinen raivoa

O Masennus

O masennus tai ahdistuneisuus, joka ei vielä ollut olemassa, kun olivat alle 25-vuotiaat

O Ärtyneisyys

o tahansa yksi seuraavista: vainoharhaisuus, dementia, skitsofrenia, kaksisuuntainen mielialahäiriö, paniikkikohtauksia, masennuksen, anoreksian tai pakko-oireinen häiriö.

O aikuisiän ADHD / ADD [Primary psykiatrinen biologisia ADD tai ADHD on läsnä 7-vuotiaat. Aikuisiän on merkki sairaudesta.]

o Lisääntynyt sanallista tai fyysistä taistelevat muiden kanssa

O toiminnasta työssä tai vanhemmuus on vähintään 20% edullisemmin

O Kärsivällisyys ja ihmissuhteisiin taitoja väheni 20% tai enemmän

o lievä vähentää huomattavasti tietoa, eli tartunnan potilas ei näe niiden vähentynyt funktio, epäonnistunut hoito tai persoonallisuuden muutos

o uusi eksentrinen jäykkyys kuulemaan uusia lääketieteellisiä tai muita tärkeitä tietoja

O Vaikeus ajatella tai keskittyä

O Huono muisti ja alentunut kyky keskittyä

O yhä vaikea muistaa nimiä ihmisiä tai asioita

O puhumisvaikeudet tai lukeminen

O vaikeuksia löytää sanoja ilmaisemaan, mitä haluat sanoa

O kyvyttömyys oppia uutta tietoa sekä aikaisemmin [vastaanottavainen oppimisen]

O Sarjasalama tarinoita tai unohtaen tietoa kertoi tiiviit suhteet, kuten puoliso, kämppäkaveri, sisarus, paras ystävä tai vanhempi

o Confusion ilman selkeää syytä

o riippuvuuden, joka johtaa uusiutumisen huolimatta vilpittömästi, kohtuullisin ja vakavia pyrkimyksiä lopettaa

O Väsymys yli normaalin, tai väsymys pahenee

O univaikeudet lukien lievästä vaikeaan unettomuuteen ja häiritsi unta

O Sleep yli 9 tuntia päivä tai yö, tai nukkumisvaikeuksia yli 9 tuntia joka päivä, jos sallitaan

O nukahtamisvaikeuksia

O vaikeuksia pysyä unessa [Kun 5 minuutin kylpyhuone tauko ei lasketa]

O gastriitti tai vatsan herkkyys ei johdu H. pylori

o Suoliston ongelmat, jotka eivät pysty täysin hallinnoi ja / tai joilla ei ole selvää diagnoosia

O Pahoinvointi ilman selkeää syytä

O Herkkyys valoja, ääniä, tunto-, haju-tai epätavallinen maku

O Herkkyys puhdistuskemikaaleja, tuoksuja ja hajusteita

O Korva ongelmia, kuten kipua tai lisääntyneen korva "paine"

o mitään ongelmia aistit (näkö, ääni, kosketus, maku tai haju). Käyttö korjaavat linssit tai yhteystietoja ei lasketa, ellei reseptiä muutetaan odotettua enemmän.

o surinaa tai korvien soiminen

O Double vision, kellukkeet, kuivat silmät tai muita näkö ongelmia

O Konjunktiviitti (pinkeye) tai satunnaista vahinkoa syvälle kudokseen silmissä

O Veritulppa nopeasti kun saat leikata, tai sinulla on diagnosoitu ongelma hyytymistä. Tämä voidaan nähdä myös veren kiinnittää jossa veren kiinnittää neula verihyytymiä, kun veri on poistettu. Jos on verenohennuslääkettä, veren ohuus taso nousee ja laskee liikaa.

O Sydämen vajaatoiminta

O Rintakipu kaikki Labs ja tutkimuksia normaalitasolle

O Satunnainen nopea lyöntien (sydämentykytys)

O sydänkatkos / sivuääniä

O Heart prolapsi

O Hengenahdistusta ilman selkeää syytä keuhkojen toimintakokeiden tulokset, tutkimus, laboratorio testaus, röntgenkuvat, MRI: n jne.

O Air nälkä tai tunne hengenahdistus

O Joku lähistöltä sisällä 400 metriä kaikkiin suuntiin oman asunnon on diagnosoitu rasti tarttuvien infektioiden [Tämä sisältää loma paikoissa].

o Sinulla on joku asuu mukaasi tahansa punkkien tartunnan-tämä edellyttää niitä ei vain testata yksi infektio. [Ei ole näyttöä siitä, että pienet Lymen kantavan puutiaisen vain kantaa borrelioosi, ja se on mahdollista jonkin kuljettaa muita infektioita ilman kuljettaa Lymen ollenkaan.

O Olet poistanut punkkeja kehosta elämäsi aikana.

O Olet poistanut punkkeja teidän vaatteet elämäsi aikana.

o Kun punkin tai bug bite, sinulla oli kuumetta vähintään 48 tuntia.

O Kun punkin tai bug pure, olit sairas.

O Kasvoin tai pelataan alueilla on paljon pieniä luonnonvaraisten nisäkkäiden

o Kun olet huoneessa, joka on näkyvissä hometta tai haisee hometta ja voit alkaa tuntea huonosti, et palata perustilaan terveydelle 24 tuntia.

o vaiva kahden minuutin ollessa ummehtunut tai homeinen sijainti

o painon nousu tai lasku tavalla selvästi ristiriidassa ruokavalion ja liikunnan

o Uusia tai enemmän ruoka-aineallergioita kuin kymmenen vuotta sitten

O Feel huonompi syömisen jälkeen leivät, pasta tai makeisia

o Ei enää sietää tai nauti alkoholia

O Antihistamiinit ovat kiusallisia, enemmän kuin aikaisemmin.

o Reagointi lääkitys on liiallinen (olet hyvin "herkkiä" lääkkeitä)

o Vastauksesi antibiooteille on merkittävästi positiivinen ja tunnet enemmän toiminnallisia tai sinulla on päinvastainen reaktio ja tuntea huonompi, pahoinvointi, väsynyt tai kiihtynyt.

O tunnottomuus, pistely, polttava tai sokki tuntemuksia ihoalueen

o Yksi tai useampi hankala ihotuntemukset jotka liikkuvat yli kuukausia tai vuosia ja eivät aina pysyä yhdessä paikassa

o ihottuma tai ihottuma ilman yksinkertainen ja ilmeinen syy

o Ihottumat, jotka jatkuvat hoidosta huolimatta

O Eccentric kutina ilman selkeää syytä

O Hiustenlähtö ilman selkeää syytä

O lihassärky tai kouristukset

O Lihaskouristukset

O lihassurkastumasta ilman selkeää syytä

O Trouble kanssa puremalihaksesta (t) tai yhteisen unettomuus (TMJ)

O Yhteinen viat yksi yhteinen ilman selkeää syytä, jos 20 tai nuorempi

Yhteinen viat kaksi niveltä tai enemmän, jos 35 tai nuorempi

Yhteinen vikoja kolmessa tai useammassa paikassa, jos alle 55 ilman selkeää trauma

O turvotus tai kipu (tulehdusta) nivelissä [Useimmat potilaat koskaan nivelsairaus.]

o nivelkipu, että siirtyy sijainti

O Niskajäykkyys

o Krooninen niveltulehdus tai ilman episodia turvotusta, punoitusta ja nesteen kertyminen

O Krooninen kipu yli mitä tuntuu järkevältä

O hermosärky ilman selkeää syytä

o Päänsärkyä, jotka eivät vastaa täysin hoitoon, tai jotka pahenevat

o Uusia allergioita tai enemmän allergioita syrjäyttäen your peers

o Kaikki autoimmuniteetti-Lyme ja muiden rasti infektiot, monien vuosien ajan, lisätä tulehdusta ja vähentää anti-tulehdus kemikaaleja. Uskomme Tämä johtaa suurempiin ruoka suuntauksiin, lisääntynyt autoimmuniteetin ja herkkätunteisuuden eri kemikaaleja ja lääkkeitä.

O Day time hikoilu

O Yö aika hikoilu

O vilunväristykset

O Flunssan kaltaiset oireet

o rakon toimintahäiriö minkäänlaista

o Hoito kestävä interstitiaalinen kystiitti

o Epänormaali kuukautiskierto

O Vähentynyt tai lisääntynyt libido

o Lisääntynyt matkapahoinvointi

O Pyörtyminen

o pyörrytys tai huimaus

YMPÄRISTÖ

O Lemmikit tai maatilan eläimiä positiivista mitään rasti levittämä virus, bakteeri tai alkueläimiä, tai kliinisiä oireita ilman selkeää diagnoosia tai aiheuttaa

o Potilaan äiti epäillään tai on todettu Babesia, Ehrlichia, Rocky Mountain spotted kuume, Anaplasma, Lyme, Bartonella tai muu punkin tauteihin perustuu uudempia suorat ja epäsuorat testausta tai kliinisiä oireita.

o sisarus, isä, puoliso tai lapsi mitään tick tarttuvien infektioiden

O Casual tai työperäinen altistuminen ulkotiloihin harjalla, villi ruoho, villi jokiin tai metsässä (esimerkit-golfkentät, puistot, puutarhat, joen, suot jne.)

O Lemmikkieläimet, esimerkiksi hevosia, koiria tai kissoja, on ollut ulkona vastuiden alueille kuten harja, villi ruoho, villi jokiin tai metsään.

O Altistuminen punkkeja menneisyydessäsi kodeissa

O Tyhjennä altistuminen punkkien aikana lomat tai muut matkat

Oi te pelasi ruohoa aiemmin.

O Olette purrut kirppuja.

o Sinulla on naarmuttaa kissa tai koira.

Loppusanat

Jotkin edellä mainituista oireita sovi muiden infektioiden, jotka voivat olla yleisempiä kuin Lymen tauti. Valitettavasti tutkimus ja kokemus osoittaa monipuolinen tartunnat Ixodes ja muut punkit ohitetaan. Edelleen, "testaus" sisältyy yleensä yksi testi mono-infektio-Borrelia tai Lyme. Punkit ja muut vektoreita pitäisi koskaan olettaa kuljettaa vain Lymen tauti.

Huomaa, että kun puhumme Ixodes rasti emme viittaa tätä "Deer Tick", koska se on yli 200 vektorit (Ostfeld). Monet rasti vähentävien vaihtoehtojen hetkellä ehdotetut eivät onnistu toteutuksessa heidän tavoitteensa. Vähentäminen hirvieläinkantojen, kun ajattelin vähentää punkki väestön ja esiintyvyys Lymen tauti, voi yksinkertaisesti lisätä rasti numerot nisäkkäillä ja muut lentoyhtiöt, jotka elävät lähempänä ihmisiin.

Kaikki parantajat ovat tutut ajattelu, testaus ja hoitoon. Kuhn on osoittanut olemme kaikki puolueellisia ja kamppailu oltava puolueettomia. Edelleen, punkki ja kirpputorit infektioiden ovat lähes rajattomat patologisia vaikutuksia, koska ihmisen keho ja näitä klustereita infektiot ovat niin monimutkaisia. En ole ehdottanut ruudukon tai asettaa useita oireita, koska kukaan ei sovi tähän luetteloon. Yksinkertaisesti, tavoitteena tarkistuslistan on saada luulet laajasti.

Et voi käyttää tätä muistilistaa diagnosoida Lymen taudin tai sulkea sitä pois.

Lymen tarkistuslista on erittäin lääketieteellisesti tärkeä, koska se on vielä kehittymässä sairaus ja voi joskus poistaa tai lisätä kuolleisuutta riskiä kaiken ikäisillä potilailla, jos ei diagnosoitu ja hoidettu varhain tartunnan. Kirjoituksia on viimeisen viidentoista vuoden aikana ovat joko katsoneet Babesia ja Bartonella kuin pelkkä "co-infektiot," tai alaviite spirochetal infektio [eli Lymen]. Joko infektio voi piilottaa vuosikymmeniä, ja sitten mahdollisesti poistaa tai tappaa ihmisen aiheuttamalla hyytymä, sydämen rytmihäiriöitä tai muulla tavoin.

Havaitsemiseksi Lymen peräisin värjättyä kudosnäytteistä tai verestä on hyvin vaikeaa. Tällä hetkellä vakiintunut epäsuora laboratoriokoe malleja esitellään ei käytetä tai ymmärtävät kaikki terveydenhuollon ammattilaiset. Vaikka tämä on täysin ymmärrettävää, toivon, että se voi muuttua tulevalla vuosikymmenellä. Tick ​​infektiot ovat systeemisiä vaikutuksia kehon, ja eivät rajoitu vaikutuksia raportoitu lehtiartikkeleita, muutamia kirjoja tai kansallisia tai kansainvälisiä ohjeita.

Dr. Schaller on julkaissut neljä viimeisintä oppikirjoja Babesia ja ainoa äskettäin oppikirjan tahansa kielellä Bartonella. Hänen viimeisin kirja Lyme, Babesia ja Bartonella sisältää "tutkijat vain" luettelo yli 2600 viittausten katsotaan alku perusopetukseen rasti infektio lääketieteessä.

Hän julkaisi artikkeleita sekä Babesia kuin syöpä pohja ja Bartonella kuin syvällinen psykiatrinen sairaus valvonnassa entinen päätoimittaja lehden American Medical Association (JAMA). Hän on myös julkaissut merkinnät useita rasti ja flea-tartuntojen, kuten Babesia, Bartonella ja Lymen taudin arvostettu infektio oppikirja hyväksyi NIH johtaja Infectious Disease.

Dr. Schaller on kirjoittanut seitsemän tekstejä rasti ja flea-tartuntojen. Hän on mitoitettu TOP ja BEST lääkärin kanssa jälkimmäisen ollessa myönnetään vain 1 20 lääkäreiden mukaan lääkärin arviota. Hän on myös mitoitettu TOP lääkärin potilaiden jälleen sijoitusta top 5 prosenttia lääkäreistä.

Tekijänoikeus

© 2011 JAMES SCHALLER, M.D., M.A.R. versio 25.

Tämä lomake ei saa muuttaa, jos se on painettu tai lähetetty, millään tavalla ilman kirjallista lupaa. Sitä voidaan tulostaa ilmaiseksi auttamaan diagnostisten heijastuksia, kunhan ei linja Redacted tai muuttaa, mukaan lukien käyttöönotto tai lopullinen kohdat. Dr. Schaller ei väitä, että tämä on virheetön tai lopullinen muoto, ja lykkää kaikkia diagnostisia päätöksiä oman lisensoitu terveydenhuollon ammattilainen.

Bibliografia

Aalto, Sjöwall J, Davidsson L, Forsberg P, Smedby O. Brain magneettikuvaus ei vaikuta diagnoosi krooninen neuroborreliosis. Acta Radiol. 2007 Sep; 48 (7) :755-62. PMID: 17729007

Aberer E. [Neuroborreliosis tai Borrelia hysteriaa. Tämä tapaus tulee painajainen!]. [Artikkeli saksaksi]. MMW Fortschr Med. 2006 9 marraskuu; 148 (45): 8. PMID: 17615738

Aboul-Enein F, Kristoferitsch W. Normaali paine vesipää tai neuroborreliosis? Wien Med Wochenschr. 2009, 159 (1-2) :58-61. PMID: 19225737

Alaedini, Latov N. Vasta-aineita OspA epitooppeja Borrelia burgdorferi-aineet reagoivat ristiin kanssa hermokudoksessa. J Neuroimmunol. 2005 Feb; 159 (1-2) :192-5. Epub 2004 26 marraskuu. PMID: 15652419

Angelakis E, Billeter SA, Breitschwerdt EB, Chomel BB, Raoult D. Mahdollisuudet punkkien bartonellosis. Emerg Infect Dis. 2010 Mar; 16 (3) :385-91.

Auwaerter PG. Kohta: antibioottihoito ei vastaus potilaiden pysyviä oireita johtuu Lymen tauti. Clin Infect Dis. 2007 Heinä 15, 45 (2) :143-8. Epub 2007 Kesä 5. PMID: 17578771

Banarer M, Cost K, Rychwalski P, Bryant KA. Krooninen lymfaattinen aivokalvontulehdus nuoren. J Pediatr. 2005 Nov; 147 (5) :686-90. PMID: 16291364

Baneth G, Breitschwerdt EB, Hegarty BC, Pappalardo B, Ryan J. kyselyn punkkien bakteerit ja alkueläimet luonnollisesti altistuvat koirien Israelista. Vet Parasitol. 1998 31 tammikuu, 74 (2-4) :133-42.

Barbour AG. Laboratorio näkökohdat Lymen borrelioosi. Clin Microbiol Rev 1988 Oct; 1 (4) :415-31.

Barie PS. Varoitus! Vaara Will Robinson! Lymen tauti kliinisen käytännön ohjeita Tartuntatautien Society of America, aktivisti potilaat, kilpailulainsäädäntö ja syyttäjän intoa. Surg Infect (Larchmt). 2007 Apr; 8 (2) :147-50. PMID: 17437359

Batinac T, Petranovic D, Zamolo G, Petranovic D, Ruzic A. Lymen borrelioosi ja multippeliskleroosi liittyy ensisijaisen effuusio lymfooma. Med hypoteeseja. 2007; 69 (1) :117-9. Epub 2007 2 tammikuu. PMID: 17197115

Begon E. [Lymen niveltulehdus, borrelioosi sydäntulehduksen ja muut esitykset mahdollisesti liittyvät Lymen tauti]. [Artikla ranskaksi]. Med Mal Infect. 2007 Heinä-elokuu; 37 (7-8) :422-34. Epub 2007 Elo 14. PMID: 17698309

Benhnia MR, Wroblewski D, Akhtar MN, Patel RA, Lavezzi W, Gangloff SC, Goyert SM, Dvorakova J, Celer V. [Farmakologinen näkökohtia Lymen borrelioosi]. [Artikla Tšekin]. Ceska Slov Farm. 2004 Jul; 53 (4) :159-64. PMID: 15369225

Bhate C, Schwartz RA. Borrelioosi: Part II. Johto ja ennaltaehkäisy. J Am Acad Dermatol. 2011 Apr; 64 (4) :639-53, tietokilpailu 654, 653. PMID: 21414494

Biesiada G, Czapiel J, Sobczyk-Krupiarz I, Garlicki, Mach T. Neuroborreliosis kanssa ekstrapyramidaalioireita: tapausselostus. Pol Arch Med Wewn. 2008 Toukokuu, 118 (5) :314-7. PMID: 18619183

Billeter SA, Levy MG, Chomel BB, Breitschwerdt EB. Vector siirto Bartonella lajien painottaen mahdollisuuksia rasti lähetystä. Med Vet Entomol. 2008 Mar; 22 (1) :1-15.

Bitar I, Lally EV. Luusto oireita Lymen tauti. Med Tila R I. 2008 Jul; 91 (7) :213-5. PMID: 18705221

Blanc F. [epidemiologia Lymen borrelioosi ja neuroborreliosis Ranskassa]. [Artikla ranskaksi]. Rev Neurol (Pariisi). 2009 Aug-Sep, 165 (8-9) :694-701. Epub 2009 17. toukokuuta. PMID: 19447458

Blanc F; GEBLY. [Neurologisten ja psykiatristen oireiden Lymen tauti]. [Artikla ranskaksi]. Med Mal Infect. 2007 Heinä-elokuu; 37 (7-8) :435-45. Epub 2007 Maalis 9. PMID: 17350199

Baneth G, Breitschwerdt EB, Hegarty BC, Pappalardo B, Ryan J. kyselyn punkkien bakteerit ja alkueläimet luonnollisesti altistuvat koirien Israelista. Vet Parasitol. 1998 31 tammikuu, 74 (2-4) :133-42.

Barbour AG. Laboratorio näkökohdat Lymen borrelioosi. Clin Microbiol Rev 1988 Oct; 1 (4) :415-31.

Barie PS. Varoitus! Vaara Will Robinson! Lymen tauti kliinisen käytännön ohjeita Tartuntatautien Society of America, aktivisti potilaat, kilpailulainsäädäntö ja syyttäjän intoa. Surg Infect (Larchmt). 2007 Apr; 8 (2) :147-50. PMID: 17437359

Batinac T, Petranovic D, Zamolo G, Petranovic D, Ruzic A. Lymen borrelioosi ja multippeliskleroosi liittyy ensisijaisen effuusio lymfooma. Med hypoteeseja. 2007; 69 (1) :117-9. Epub 2007 2 tammikuu. PMID: 17197115

Begon E. [Lymen niveltulehdus, borrelioosi sydäntulehduksen ja muut esitykset mahdollisesti liittyvät Lymen tauti]. [Artikla ranskaksi]. Med Mal Infect. 2007 Heinä-elokuu; 37 (7-8) :422-34. Epub 2007 Elo 14. PMID: 17698309

Benhnia MR, Wroblewski D, Akhtar MN, Patel RA, Lavezzi W, Gangloff SC, Goyert SM, Dvorakova J, Celer V. [Farmakologinen näkökohtia Lymen borrelioosi]. [Artikla Tšekin]. Ceska Slov Farm. 2004 Jul; 53 (4) :159-64. PMID: 15369225

Bhate C, Schwartz RA. Borrelioosi: Part II. Johto ja ennaltaehkäisy. J Am Acad Dermatol. 2011 Apr; 64 (4) :639-53, tietokilpailu 654, 653. PMID: 21414494

Biesiada G, Czapiel J, Sobczyk-Krupiarz I, Garlicki, Mach T. Neuroborreliosis kanssa ekstrapyramidaalioireita: tapausselostus. Pol Arch Med Wewn. 2008 Toukokuu, 118 (5) :314-7. PMID: 18619183

Billeter SA, Levy MG, Chomel BB, Breitschwerdt EB. Vector siirto Bartonella lajien painottaen mahdollisuuksia rasti lähetystä. Med Vet Entomol. 2008 Mar; 22 (1) :1-15.

Bitar I, Lally EV. Luusto oireita Lymen tauti. Med Tila R I. 2008 Jul; 91 (7) :213-5. PMID: 18705221

Blanc F. [epidemiologia Lymen borrelioosi ja neuroborreliosis Ranskassa]. [Artikla ranskaksi]. Rev Neurol (Pariisi). 2009 Aug-Sep, 165 (8-9) :694-701. Epub 2009 17. toukokuuta. PMID: 19447458

Blanc F; GEBLY. [Neurologisten ja psykiatristen oireiden Lymen tauti]. [Artikla ranskaksi]. Med Mal Infect. 2007 Heinä-elokuu; 37 (7-8) :435-45. Epub 2007 Maalis 9. PMID: 17350199

Bransfield RC, Wulfman JS, Harvey WT, Usman AI. Assosiaatio punkkien tartuntojen, Lymen borrelioosi ja autismin kirjoon. Med hypoteeseja. 2008; 70 (5) :967-74. Epub 2007 5 marraskuu. PMID: 17980971

Brehm M, Rellecke P, Strauer BE. [Tulehdukselliset sydänsairaudet ensisijaisen extracardial tauteja]. [Artikkeli saksaksi]. Sisätautilääkäri (Berl). 2008 Jan; 49 (1) :27-33. PMID: 17992497

Breitschwerdt EB. Feline bartonellosis ja kissan tyhjästä tauti. Vet Immunol Immunopathol. 2008 toukokuu 15; 123 (1-2) :167-71. Epub 2008 tammi 19. Tarkistaa.

Breitschwerdt EB, Atkins CE, Brown TT, Kordick DL, Snyder PS. Bartonella vinsonii subsp. berkhoffii ja niihin liittyvät jäsenet alfa jaottelun Proteobacteria koirilla sydämen rytmihäiriöitä, endokardiitti tai sydänlihastulehdus. J Clin Microbiol. 1999 Nov; 37 (11) :3618-26.

Breitschwerdt EB, Blann KR, Stebbins ME, Muñana KR, Davidson MG, Jackson HA, Willard MD. Kliinis poikkeavuudet ja hoidon vaste 24 koirilla seroreactive ja Bartonella vinsonii (berkhoffii) antigeenejä. J Am Anim Hosp Assoc. 2004 Mar-Apr; 40 (2) :92-101.

Breitschwerdt EB, Hegarty BC, Hancock SI. Sequential arviointi koirien saaneista Ehrlichia canis, Ehrlichia chaffeensis, Ehrlichia equi, Ehrlichia ewingii tai Bartonella vinsonii. J Clin Microbiol. 1998 Sep; 36 (9) :2645-51.

Breitschwerdt EB, Hegarty BC, Maggi R, Hawkins E, Dyer s. Bartonella lajien mahdollisena syynä nenäverenvuoto koirilla. J Clin Microbiol. 2005 May; 43 (5) :2529-33.

Breitschwerdt EB, Kordick DL. Bartonellosis. J Am Vet Med Assoc. 1995 15 kesäkuu, 206 (12) :1928-31. Tarkistaa.

Breitschwerdt EB, Kordick DL. Bartonella infektio eläimissä: carriership, säiliö potentiaalia, patogeenisuus ja zoonoosien mahdollisuuksia tartunnan ihmiseen. Clin Microbiol Rev 2000 Jul; 13 (3) :428-38. Tarkistaa.

Breitschwerdt EB, Kordick DL, Malarkey DE, Keene B, Hadfield TL, Wilson K. Endokardiitti vuonna koiran takia tartunnan romaani Bartonella alalaji. J Clin Microbiol. 1995 Jan; 33 (1) :154-60.

Breitschwerdt EB, Maggi RG. Sekava tapaus koiran vektori-tauteihin: kliinisiä oireita ja etenemistä koira koinfektoitiin Ehrlichia canis ja Bartonella vinsonii ssp. berkhoffii. Parasit Vektorit. 2009 26 maaliskuu, 2 Suppl 1: S3.

Breitschwerdt EB, Maggi RG. Vertaileva lääketieteelliset ominaisuudet koiran ja ihmisen bartonellosis. Clin Microbiol Infect. 2009 Dec; 15 Suppl 2:106-7. Epub 2009 30 huhtikuu.

Breitschwerdt EB, Maggi RG, Cadenas MB, de Paiva Diniz PP. Groundhog, romaani Bartonella järjestyksessä, ja isäni kuoleman. Emerg Infect Dis. 2009 Dec; 15 (12) :2080-6.

Breitschwerdt EB, Maggi RG, Chomel BB, Lappin MR. Bartonellosis: uusien infektiotautien ja zoonoosien merkitys eläimille ja ihmisille. J Vet Emerg Crit Care (San Antonio). 2010 Feb; 20 (1) :8-30. Tarkistaa.

Breitschwerdt EB, Maggi RG, Duncan AW, Nicholson WL, Hegarty BC, Woods CW. Bartonella lajien veressä immunokompetenttien henkilöiden eläinten ja niveljalkaisten yhteystiedot. Emerg Infect Dis. 2007 Jun; 13 (6) :938-41.

Breitschwerdt EB, Maggi RG, maanviljelijä P, Mascarelli PE. Molecular näyttöä perinataalisen lähetyksen Bartonella vinsonii subsp. berkhoffii ja Bartonella henselae lapselle. J Clin Microbiol. 2010 Jun; 48 (6) :2289-93. Epub 2010 Huhti 14.

Breitschwerdt EB, Maggi RG, Lantos PM, Woods CW, Hegarty BC, Bradley JM. Bartonella vinsonii subsp. berkhoffii ja Bartonella henselae bakteremiaa isä ja tytär neurologinen sairaus. Parasit Vektorit. 2010 Huhti 8; 3 (1): 29.

Breitschwerdt EB, Maggi RG, Nicholson WL, Cherry NA, Woods CW. Bartonella sp. bakteremia potilailla, joilla on neurologisia ja kognitiivisiin toimintahäiriö. J Clin Microbiol. 2008 Sep; 46 (9) :2856-61. Epub 2008 16 heinäkuu.

Breitschwerdt EB, Maggi RG, Robert Mozayeni B, Hegarty BC, Bradley JM, Mascarelli PE. PCR-monistus Bartonella koehlerae ihmisen verestä ja rikastamiseen veriviljelyistä. Parasit Vektorit. 2010 elo 24; 3:76.

Breitschwerdt EB, Maggi RG, Sigmon B, Nicholson WL. Eristäminen Bartonella Quintana peräisin nainen ja kissa seuraavat oletetun purenta lähetystä. J Clin Microbiol. 2007 Jan; 45 (1) :270-2. Epub 2006 8 marraskuu.

Breitschwerdt EB, Maggi RG, Varanat M, Linder KE, Weinberg G. eristäminen Bartonella vinsonii subsp. berkhoffii genotyyppi II-poika epithelioid hemangioendothelioma ja koira hemangiopericytoma. J Clin Microbiol. 2009 Jun; 47 (6) :1957-60. Epub 2009 15 huhtikuu.

Breitschwerdt EB, Mascarelli PE, Schweickert LA, Maggi RG, Hegarty BC, Bradley JM, Woods CW. Hallusinaatiot, sensorinen neuropatia, ja perifeerinen visuaalinen alijäämät nuori nainen tartunnan Bartonella koehlerae. J Clin Microbiol. 2011 Sep; 49 (9) :3415-7. Epub 2011 Heinä 6.

Breitschwerdt EB, Sontakke S, Cannedy, Hancock SI, Bradley JM. Infektio Bartonella weissii ja havaitseminen Nanobacterium antigeenien North Carolina nautakarjan. J Clin Microbiol. 2001 Mar; 39 (3) :879-82.

Breitschwerdt EB, Suksawat J, Chomel B, Hegarty BC.


Bank Towers, Tamiami Trail, Naples, FL
disclaimer privacy