Dr. James Schaller, MD
main page books and articles schaller health creed facebook testimonies search
menu main page what's new second opinion new patient meet doctor schaller location, travel

James Schaller, MD, MAR, DABPN, DABPM:

Opas ymmärtämiseen Lymen tauti Western Blot

Arviointi Diagnoosi Practice ja selkeys Lab Testing

nebo James SCHALLER MD

Tässä kuussa miljoonat ihmiset maan päällä on kertonut ne eivät ole Lymen tauti. Syy he kuulevat tämä päätelmä on, koska he eivät osaa lukea avaimen testi diagnoosi - Western Blot.

Jotkut lääketieteen seurojen ja valtion terveys virastot ovat hyvin epätavallisia ja väärän tapoja lukea Länsi pyyhkii. Ja lähestymistapa määritellään positiivinen on niin rento kuin kättä joukossa pieni määrä lääkäreitä.

Nykyinen politiikka ennakkoratkaisun tämän testin jokaisessa asutussa maanosassa on seurata lausuntoa 0.0000375 prosenttia lääkäreistä, kuten lausunnon kaikkein Infectious Disease of America ohje luojia. Jos lääkäri ei ole samaa mieltä tämän standardin Malli-T lähestymistapa asiantuntijat lukevat juuri mitään näistä monista rasti infektiot, he mustamaalata ja loukata sinua. Tämä on epävarma fasismi ja anti-tiede, koska tiede on aina uudelleenmäärittelyä totuutta. Ilman jatkuvaa uudelleenarviointia, tieteen ja lääketieteen kuolee. Tällä viikolla ja kuukausi, monet kannat laajentaa tai muuttaa uusien tietojen perusteella.

Kun olet lääketieteen opiskelija, harjoittelija tai asukas, olet vielä perusasioiden oppiminen, ja yksi käyttää monia "resepti kirjoja." Joten jos joku on hengästyneenä, "et b, c ja e. Jos joku on keskellä vatsa kipua teet seuraavat testit - r, h ja q, ja lopuksi, jos sinulla on infektio, käytät 500 mg lääkettä 21 päivää. Toisin sanoen, yksi koko annoksen ja yksi tyyppi keston antibiootti ovat "määrätty" koko maailman. Joten lääkärit, jotka julkaisevat arvovaltainen, raskaasti puolustettu suuntaviivoissa hoitopäätöksiä kymmeniä miljoonia he eivät ole koskaan nähneet. Miksi ne, jotka kyseenalaistavat suuntaviivoja, jotka eivät edes sisällyttää rutiininomaisesti jäänyt Bartonella bakteerit on immuniteettia heikentäviä? Oho. Missä on lähestymistapa hoitoon FL1953? Oho.

Ensinnäkin, Western Blot testi mittaa vasta kehosi tekee hyökätä Lymen infektio.

Joten jos osoitamme tämän sivuttain, 39 on yksi kolmestatoista pinnan Lymen tuotteet, joita voidaan testata N. Amerikassa ja litteä Y-muoto on vasta-aine liimaus siihen. ----- << 39

Aion olettaen Western Blot on peräisin IGeneX, joka on kansainvälisesti tunnettu, rasti vain lab, seitsemän laboratorio sertifioinnit. Muut massiivinen halpa kansallisen labs prosessi satoja eri testejä, ja miljoonia potilaita. He harvoin löytää positiivisen tuloksen jopa epidemia läänissä, myös ihmisiä, joilla on syvällisempi ja laajempi Lyme kliinisiä oireita.

Kuitenkin, jos sinulla on ollut Western Blot tehdä junk lab, ota silti vilkaista tulosta. Miksi? Koska saatat löytää, niin kuin tein yhden sukulaisen, että yksi vasta-aineiden tai "bändejä" oli positiivinen. Tässä suhteessa, bändi oli "sormenjälki" bändi ". Merkitys, Lymen on ainoa organismi, joka tekee ihmisen kehon tuottamaan tämän vasta. Lapsi oli positiivinen.

Lisäksi, jos olet silmät ja koskettaa norsun, et voi olla varma, että se on norsun-ehkä tämä on sarvikuono? Tämä on 41 bändi. Se on peräisin siimoja n tai valtava sitkeä tangot, jotka menevät ylhäältä spirokeetta pohjaan, ja supistuminen näiden monien hännän luo liikettä. Koska sen valtavan toimintaa, se on useimmiten positiivinen. Kuitenkin 41 vasta ei ole spesifinen Lyme, koska muut spirokeetat on hännän. Kiinalainen sulkea pois muut spirokeetat, ja sitten pitää sitä Lyme positiivinen bändi.

Nyt, mitä jos kosket tämän saman norsun sen syöksyhampaat tai pitkän maapähkinä-syöminen putkimainen nenä? Tiedät se on norsu. Aikana. Yhden kosketuksen ja olet varma, koska nämä osat ovat erittäin ainutlaatuinen tämän valtavan eläimen. Miten tämä liittyy Länsi pyyhkii? Se näet 18 vasta joka on positiivinen, sinulla on borrelioosi. Sinun ei tarvitse tarkistaa muita bändejä, koska 18 vasta rajoittuu Lyme-aivan kuten 3 jalka kaareva norsunluu keilan päälle norsu.

Mitä määrä Pluses Mean?

IGeneX kulkee 13 pinnan Lymen kemikaalit sekä vasta-M ja G-luokka. Useimmat muut labs poistaa lähes kaikki M pinnoitekemikaalien ilmeisesti siksi vähemmän tietoa on enemmän tieteellistä? Old Timers ovat sanoneet täysi määrä M pintaproteiinien aiheutti "liikaa" positiivisia Western blot. Jotkut labs käyttää numeroita kunkin Western Band blot ja useimmat näyttävät käyttävän positiivinen eli "+".

Yksi + tarkoittaa sinulla on joitakin vasta tätä tyyppiä, ja + + + tarkoittaa olet hyvin paljon vasta kyseisen tyypin. Kuitenkin Lymen rauniot immuunijärjestelmän toimintaan ja positiivisten tapausten määrä voi mennä ylös tai alas riippuen tyyli ja käsittelytapa. Ihmiset, joilla ei ole aggressiivinen menneisyyden Lyme hoidon tulisi olla onnekas heidän elin osoittaa mitään aineita ollenkaan, koska borrelioosi on erittäin hyvä sekä piiloutunut immuunijärjestelmää ja estää sitä. Ja jos Bartonella on läsnä, joka on yleisempää kuin Lyme, se voi kääntyä alas vasta-aineiden laajan valikoiman infektioita.

Myös monet ihmiset ovat + / - tai IND päätelmiä vasta. Tämä on "määrittelemätön tai rajatapaus. "Tämä tarkoittaa lab tech näkee jotain, joka on hyvin selkeä, mutta yksi lisensointi virastojen kieltäytyy jotta se kutsutaan positiivinen. He vain haluavat hyvin laaja tuloksia voidaan hyväksyä. Lisäksi monet potilaat Lymen osoittavat myös korkea Epstein Barr Labs, mikä ehdotan tarkoittaa tämä yleinen infektio ei ole kurissa ja immuunijärjestelmä on hyvin heikko. En usko yksi on useita viruslääkkeiden.

Usein lääkärit, jotka kohtelevat potilasta, löytää + / - tulee + tai jopa + +. Tämä tarkoittaa nyt uusi ja selkeä vasta-aineita tämä osa Lymen bakteereja.

Tällä hetkellä, IGeneX on oma kaava tulkintaa. He ovat vastuussa eri laboratorioon säätelystä vastaavat elimet, ja yleensäkin monet hallitukset ovat hyvin vanhoja näkymät Lymen tieteen, ja ei edes Bartonella alas rasti infektio niiden Lymen suuntaviivoista. Ne ovat vuosia jäljessä kliinisen lääketieteen ja jälkeen muutaman Ivy torni tyypit, jotka käyttävät pelkkää 5-10 papereita määritellä kantansa. Monet valtion virastot, kuten FDA ja erityisesti valtion lääketieteellinen lauta hyökkäävät rasti infektio asiantuntijoita. Nämä asianajaja ajaa ryhmät hyökkäävät paras rasti infektio lääkärit Yhdysvalloissa. Yleensä, kun hallituksen rankaisee joitakin parhaista rasti infektio lääkärit heidän osavaltion tai maan, potilaat usein vastahyökkäys valtion lautakuntien ja saada lakeja lopettaa tämän 1984 Big Brother häirintää. Mutta nämä lääkärit ovat jo uskalla käsitellä punkki ja kirpputorit infektioiden kuten epätyypillinen Bartonella, Babesia duncani, FL1953 ja Lymen tauti.

Joten kaikki hallituksen hyökkäyksen lääkärit vilpittömästi ja rehellisesti kuuntelee potilas kertoi sairauden aikoo vähentää lääkäreiden hoitoon Lymen tauti. Ja lääkärit fiksu käyttää epäsuoraa labs havaitsemiseksi Bartonella, Lymen tai Babesia ei tilata niitä, koska ne eivät ole yksinkertaisia rutiinia labs. Edelleen, tämä vihamielisyys hyvin lahjakas lääkäreitä pelottaa tuhannet lääkärit uuudelleen hoitoon erikoistuneessa Lymen aggressiivisesti tai tekee yksinkertaisia ajattelu lääkärit tuntevat nämä edistykselliset lääkärit on ollut väärässä. Jotkut lääkärit ovat yksinkertaisia politiikassa vallan. Olemme nähneet saman valtion hallituksen väärinkäyttöä vastaan lääkärit halukkaita ottamaan muutaman epätoivoisen kärsii kroonisesta kivusta potilailla, esim. tyyppiä homehtuneet nivelet jotka eivät toimi ja tarvitsevat nousee annokset huumeiden työskennellä kokopäiväisesti ja pitää itku kivusta. 1

Yhdeksän tunnettua [Lymen] Borrelia burgdorferi-suvun lajien erityisiä KDA Western Blot-vasta-aineita (kaistat) ovat yleisiä Pohjois-Amerikassa testaus: 18, 23, 31, 34, 37, 39, 83 ja 93. Muutaman tuntuu Herpes voi muuttaa 31, mutta mielestäni on harvinaista, vaikka se on totta. Jos yksi näyttää ympäri maailmaa, kuten minä työskennellä potilaiden kanssa ympäri maailmaa, tässä ovat hyväksyttyjä erityisiä bändejä maailmassa kirjallisuudessa:

13, 14, 17, 21, 23, 24, 25, 28, 31, 34, 35, 37, 39, 47, 50, 54, 83, 84, 93 ja 94.

Lab voi olla roskaa lab joka investoi mitään optimoimaan testaus pakki, mutta jos jokin näistä

bändejä on positiivinen-Lyme on yleensä läsnä ihmiskehossa. IGeneX on paras

Western Blot maailmassa. He kulkevat jatkuvasti viisi sokeita näytteet New York State neljän kuukauden välein viimeisen vuosikymmenen aikana ja ovat 98% oikein. Mikään muu lab on panostanut niin paljon tai voi koskettaa tätä tarkkuutta.

ELISA TESTAUS on täyttä hölynpölyä

Vuosia sitten kun olin keskustelemme joitakin Ivy League vaihtoehtoja minulle, isäni koulutettu minua hänen Ivy League kokemus ja se oli pitkälti kauhea huolimatta hänen hämmästyttävä akateemisen kapasiteettia, joka oli hänelle valmistuttuaan yläosassa luokan tuhansia. Hän kertoi kasvatuksen oikeudenmukainen, professorit eivät olleet saatavilla, turhia kokouksia olivat yleisiä, politiikka oli valtava kaltainen presidentinvaalikampanjansa, ja hyvä lääke "on klooni opettajia", jotka olivat alemmat pistemäärät monta tentit ja oli oikeudenmukainen kliiniset taidot .

Tällä hetkellä arvostettu koulut ja monet tahot vaativat heikompi testi kutsutaan ELISA ja älä tilaa mitään muuta testi muiden infektioiden, ja älä katso välillisiä testeissä. Todellakin, nämä "asiantuntijat" ovat Clueless ilmauksen epäsuoran testin Lyme, Bartonella tai Babesia.

Joten suoraan sanottuna, ELISA-testi seulontavälineenä on hyödytön, puuttuu jopa ilmeisin PCR positiivinen potilailla selkeä menneisyyden historiat massiivinen napakymppi ihottumaa, joka tosin ei normi, esitettävä selvitys spirokeetat.

Vain yksi näistä taajuusalueiden tarvitaan vahvistamaan, että on olemassa todisteita altistumisesta Borrelia burgdorferi spirokeetta.

CDC IgM kriteerit on vain kaksi vasta IgM 23 ja 39 sekä sulkea muut seitsemän Borrelia burgdorferi vasta-aineita.

CDC IgG kriteereitä ovat 18, 23, 30, 37, 39 ja 93, ja jättää nauhat 31, 34 ja 83.

Miksi henkilö koskaan poistaa hyödyllistä tietoa? Miksi One Dummy alas testi poistamalla erittäin herkkä pintaproteiineja. Se ei ole järkevää sulkea mitään Borrelia burgdorferi vasta-aineita, ja sisältää vain kaksi näistä vasta vuonna IgM. Jos teet tämän olet silkkaa anti-tiedemies.

CDC virheellisesti sisältää viisi ei-spesifisten vasta-aineiden sen Western blot, eli 28, 41, 45, 58 ja 66. Miksi jättää testit tai bändejä, jotka ovat erityisiä, ja lisää bändejä, jotka eivät ole erityisiä vain Borrelia burgdorferi?

Edelleen, yksi voi olla CDC valvonta positiivisen IgG Lymen Western Blot kanssa viiden ei-spesifisen vasta-aineita ilman mitään Borrelia burgdorferi-suvun lajien vasta-aineita.

Tämä ei ole järkeä. Ja se ei ole rakettitiedettä. CDC suosittelee, että Lymen Western Blot tehdä vain, jos on olemassa positiivinen tai epäselvä Lyme ELISA.

Joten ei oteta laatu Western Blot testi, joka ei ole likainen testi kuin ELISA? Onko tämä vitsi? Ovatko nämä ihmiset ymmärtävät, jos unohdat tämän tartunnan 5, 10, 20 tai 30 vuotta se voi tuhota elämää? Tämä ei ole vain kaksi tai kolme viikkoa flunssa. Tiedämme hoitamatta pitkään kuppa on vaarallista. Lymen spirokeetat kävelevät kuppa kuin ne ovat heikkoja pikku muurahaisia.

Joten harkita Western Blot vain labs vähintään kymmenen vuotta 98% tarkkuudella sokea tutkimuksissa. Käyttää Western Blot, jotta vasta-aineiden sitoutua tarkka sormenjäljen pinnan kemikaalien Lymen spirokeetat.

Kukaan ei tiedä tarkalleen tarkkuus ELISA testaus ja monet lääkärit ovat nähneet monia vääriä negatiivisia tai rutiinia vääriä negatiivisia Elisan ja "CDC positiivinen" Lymen Länsi pyyhkii. Tai positiivinen PCR (DNA) Borrelioosi ja positiivisia Western blot, mutta negatiiviset Elisan. Lyme ELISA on roskakori. Jokainen ensimmäisen vuoden lääketieteen opiskelija tuntee hyvän seulontatestiä pitäisi koskaan unohda positiivisia.

Ei ole rasti infektio Paavi tahansa kouluun tai valtion virasto. Järjetöntä että punkki joka kulkee Lyme vain kulkee Lyme on päivätty ainakin 20 vuotta. Joten me emme vain käytä junk testaus, me kuvitella punkkeja, jotka kantavat Lymen vain kuljettaa Lymen tauti, kun raitis todellisuus on nämä punkit ovat erittäin kantajia monia bakteereja, alkueläimiä ja viruksia. Monet ihmiset ovat helposti vaikuttuneita fancy otsikot ja iso nimi kouluja, ja unohtaa useimmat näistä ihmisistä eivät tiedä mitään super erikoistumista rasti ja flea-tartuntojen. Kun joku ei selvästikään ole aavistustakaan miten havaita Bartonella lisäksi suoran vasta koekäytön. Kun organisaatio ei ole ohjeita siitä, miten kohdella Mepron hoidon epäonnistumiseen aikavälillä. Kun ryhmä tai henkilö hylkää katselee kaikki suuret punkin virukset tai kaikki mahdolliset bakteerit jälkeen kliinisesti vakava pure aikavälillä. Jos ryhmä ja harjoittaja ei ole koskaan kuullut FL1953-harkitse. Jos olet kertonut positiivinen Western Blot on väärä positiivinen, kysy jos he suostuvat maksamaan uuden lonkan tai uusi käsi mikrokirurgian tulevaisuudessa, jos ne osoittautuvat vääriksi? Kertoimet ovat heidän puolellaan, sillä vain 25% Lymen potilaista on vakavia nivelvaurioita.

Se on yksi monista syistä, miksi se on absurdia, että tämä oli nähnyt niin puhdas reumatologia sairaus.

Henkilöllä diagnosoidaan sinulla on tietty tyyli ajattelua. Ne ovat keinoja, jotka ohjaavat heitä heidän päätöksensä. Oletko ok jonkun seuraavista 10, 20 tai 30 ihmistä? Oletko tai ne pelkää enemmän antibiootteja tai hoitamaton bakteeri? Tosiasia on sekä potilaan ja lääkärin tuoda 50 oletuksia lääketieteellisen tietämyksen pöytään, ja ainutlaatuinen tilanne ei ehkä nähdä koskaan niin ainutlaatuinen, koska pöydät kantoja valvonnan todellisuutta.

HUOM: käsittely Länsi pyyhkii keskustellaan. Jos haluat konservatiivinen lähestymistapa, jätä tämä artikkeli.

(Esimerkiksi, Pennsylvania, Delaware ja New York ovat kolme johtavaa Pro-Pain, anti-Lyme hoitoa tai anti-lääkäri Yhdysvaltain osavaltioissa. Kun isäni harjoitteli OB / naistentaudit naisilla, hyödytön kuvernööri Ed Rendell kanssa uusi tyttö joka päivä tehnyt mitään, kun väärinkäytöksiä palkkioita ylittivät palkkojen! Ja nyt DE, vuosien jälkeen sallia rikollisten ja heikentynyt lääkärit on päällä MD: n olla pahin tilassa tai "kaupunki" harjoitella koko USA).

Pieni näyte DR SCHALLER työtä TICK infektioita on ALLE. Hän vain JULKISTAA 5% siitä, mitä hän voi tehdä.

J. Schaller, K. Mountjoy, tutkija opas Basic Viittaukset Bartonellosis, punatauti ja Borrelioosi tai Lymen tauti: Laajat Citation Opas siirtyä terse ohjeita ja katsauksia. Kansainvälinen Infektio Academic Research Press. Heinäkuu 2012

J. Schaller, K. Mountjoy, Definitive Collection of Academic of Academic References Borrelioosi ja patologian Borrelia. Kansainvälinen Infektio Academic Research Press. Heinäkuuta 2012.

J. Schaller, K. Mountjoy, Definitive Collection of Academic of Academic References Bartonella ja patologian Bartonellosis. Kansainvälinen Infektio Academic Research Press. Kesäkuuta 2012.


Bank Towers, Tamiami Trail, Naples, FL
disclaimer privacy