Dr. James Schaller, MD
main page books and articles schaller health creed facebook testimonies search
menu main page what's new second opinion new patient meet doctor schaller location, travel

James Schaller, MD, MAR, DABPN, DABPM

En guide til at forstå en Lyme sygdom Western Blot: En vurdering af Diagnose Practice og klarheden af laboratorietest

nebo James SCHALLER MD

Denne måned millioner af mennesker på jorden vil blive fortalt de ikke har borreliose. Grunden til at de vil høre denne konklusion er, fordi de ikke ved, hvordan man læser en afgørende prøve i diagnose - Western Blot.

Nogle medicinske samfund og offentlige sundhed agenturer har meget usædvanlige og forkert måder læsning Western blots. Og den tilgang til bestemmelse af en positiv, er så afslappet som en håndsoprækning blandt et lille antal læger.

Den nuværende politik om fortolkningen af denne test i alle beboede kontinenter er at følge udtalelsen fra 0.0000375 procent af læger, såsom holdningen hos et flertal Infektionsmedicinsk of America vejledende skabere. Hvis en læge ikke er enig med denne standard Model-T-strategi eksperter, der læser næsten intet om disse mange tick infektioner, de bagtale og fornærme dig. Dette er usikker fascisme og anti-videnskab, da videnskaben altid redefinerer sandheden. Uden konstant revurdering, videnskab og medicinsk videnskab dør. Denne uge og måned, mange stillinger blev udvidet eller ændret på grundlag af nye oplysninger.

Western-blot

Når du er en medicinsk student, praktikant eller bosiddende, er du stadig lære det grundlæggende, og man bruger mange "opskrift bøger." Så hvis nogen er åndenød, "du gør b, c og e. Hvis nogen har midterste mave smerter du udfører følgende prøver - R, H og q, og endelig, hvis du har infektion, du bruger 500 mg af et lægemiddel i 21 dage. Med andre ord er én størrelse dosis og én type varigheden af et antibiotikum "foreskrevne" for hele verden. Så læger, der udgiver autoritative, stærkt forsvarede retningslinjer gøre behandlingen beslutninger for mange millioner, de aldrig har set. Hvorfor er de der betvivler retningslinjer, som ikke engang omfatter de rutinemæssigt ubesvarede Bartonella bakterier, som er immun undertrykkende? Ups. Hvor er den tilgang til behandling af FL1953? Ups.

Først Western Blot test måler antistoffer din krop gør at angribe Lyme infektion.

Så hvis vi viser det sidelæns, at 39 er en af tretten overflade Lyme produkter, som kan afprøves i Nordamerika og det flade Y-form er et antistof binding til den. ----- << 39

Jeg vil antage en Western Blot er fra IGeneX, som er en internationalt berømt, tick-only lab, med syv laboratorie certificeringer. Andre massive billige National Labs proces hundredvis af forskellige typer af tests, og millioner af patienter. De sjældent finde et positivt resultat, selv i epidemiske amter, herunder i mennesker, der har dybe og avancerede Lyme kliniske symptomer.

Men hvis du har haft en Western Blot gøres på en junk lab, bedes du stadig kigge på resultatet. Hvorfor? Fordi du kan finde, som jeg gjorde med en slægtning, at en af de antistoffer eller "bånd" var positiv. I denne relative, blev bandet et "fingeraftryk" band. "Betydning, Lyme er den eneste organisme, der gør det menneskelige legeme til at producere dette antistof. Barnet var positiv.

Yderligere, hvis du er bind for øjnene og røre en elefant, kan du ikke være sikker på, det er en elefant, måske er dette et næsehorn? Dette er den 41 band. Det er af flageller er, eller store trævlet stænger, der går fra toppen af spirochæten til basen, og sammentrækning af disse mange flageller skabe bevægelse. På grund af sin enorme indsats, er det oftest positivt. Imidlertid 41 antistoffet ikke er specifik for Lyme, idet andre spirochæter har flageller. Den kinesiske udelukke andre spirochæter, og derefter overveje det som en Lyme positiv band.

Hvad nu, hvis du trykker på dette samme elefant på sine stødtænder eller på sin lange peanut-spiser rørformet næse? Du ved, det er en elefant. Periode. One touch og du er sikker, fordi disse dele er meget unikt for denne enorme dyr. Så hvordan forholder det sig til western blots? Det du ser en 18 antistof, som har en positiv, har du Lyme. Du behøver ikke at tjekke alle andre bands, fordi de 18-antistoffet er begrænset til Lyme-ligesom en 3 fod buet elfenben brosme på en elefant.

Hvad gør antallet af plusser Mean?

IGeneX driver 13 overflade Lyme kemikalier til begge antistoffer i M-og G-klasse. De fleste andre laboratorier fjerne næsten alle de M overflade kemikalier tilsyneladende fordi mindre information er mere videnskabelig? Gamle timere har sagt det fulde antal af M overfladeproteiner forårsagede "for mange" positive immunblot. Nogle labs bruger tal for hver vestlige Band blot og mest synes at bruge en positiv eller "+".

One + betyder, at du har nogle antistof af denne type, og + + + betyder, at du har en meget stor mængde antistof af denne type. Dog kan Lyme ruiner immunsystem funktion og antallet af positive gå op eller ned afhængig af stil og type af behandling. Mennesker med nogen aggressiv fortid Lyme behandling, bør være heldig deres krop viser eventuelle antistoffer overhovedet, da Lyme er meget god til både skjul fra immunsystemet og forhindrer det. Og hvis Bartonella er til stede, som er mere almindelig end Lyme, kan det dreje ned antistoffer til en lang række infektioner.

Også mange mennesker har + / - eller IND resultater vedrørende et antistof. Dette er "ubestemt eller borderline. "Det betyder, at lab tech oplever noget, der er meget klare, men en af de licenser agenturer nægter at tillade det at blive kaldt en positiv. De ønsker kun meget brede resultater, der skal accepteres. Yderligere, mange patienter med Lyme viser også høj Epstein Barr labs, som jeg foreslår betyder denne fælles infektion er ikke i skak og immunsystemet er meget svag. Jeg tror ikke, man har brug for flere antivirale lægemidler.

Ofte læger, der behandler en patient, skal du finde den + / - bliver en + eller endda en + +. Det betyder, at du nu har nye og klare antistoffer mod denne del af Lyme bakterier.

I øjeblikket IGeneX har sin egen formel for fortolkning. De er ansvarlige for forskellige laboratorier regulerende instanser, og generelt mange regeringer har meget gamle visninger af Lyme videnskab, og ikke engang har Bartonella ned som et kryds infektion på deres Lyme retningslinjer. De er år bagud klinisk medicin og efter et par Ivy Tower typer, der bruger blot 5-10 papirer til at bestemme deres positioner. Mange statslige organer som den FDA og især statslige medicinske bestyrelser angriber kryds infektion eksperter. Disse advokat run grupper angriber de bedste kryds infektion læger i USA. Generelt efter bestyrelsen straffer nogle af de bedste tick infektion læger i deres stat eller land, patienter ofte counter angribe statslige styrelser og få love vedtaget at stoppe dette 1984 Big Brother chikane. Men disse læger er allerede for bange til at behandle kryds og loppe infektioner såsom atypisk Bartonella, Babesia duncani, FL1953 og borreliose.

Så nogen regering aggression mod læger oprigtigt og ærligt lytter til patient rapporterede sygdom kommer til at falde læger behandler borreliose. Og lægerne smarte nok til at bruge INDIREKTE laboratorier til at påvise tilstedeværelsen af Bartonella vil Lyme eller Babesia ikke bestille dem fordi de ikke er forsimplede rutinemæssige labs. Desuden denne fjendtlighed til meget talentfulde læger skræmmer tusindvis af læger til at undgå At forstå Lyme aggressivt eller gør simple tænkning læger føler disse progressive læger må have været forkert. Nogle læger er simpelt i politik af magt. Vi har set den samme tilstand board overgreb mod læger er villige til at tage på et par desperat lider af kroniske smertepatienter, fx typen med rådnende samlinger, som er ubrugeligt og har brug for stigende doser af narkotika til at arbejde på fuld tid og holde fra gråd fra smerte. 1

Ni kendte [Lyme] Borrelia burgdorferi Genus artsspecifikke KDA Western Blot-antistoffer (bånd) er udbredt i Nordamerika test: 18, 23, 31, 34, 37, 39, 83 og 93. Et par føler Herpes kan ændre 31, men jeg føler det er sjældent, selv om det er sandt. Hvis man ser rundt omkring i verden, ligesom jeg gør i at arbejde med patienter fra hele verden, her er de accepterede specifikke bands i verden litteratur: 13, 14, 17, 21, 23, 24, 25, 28, 31, 34 , 35, 37, 39, 47, 50, 54, 83, 84, 93 og 94.

Laboratoriet kan være en uønsket lab, der investerer noget at optimere deres test kit, men hvis en af disse bånd er positiv-Lyme er sædvanligvis til stede i en menneskelig krop. IGeneX har den bedste Western Blot i verden. De løber fem blinde prøver fra New York State hver fjerde måned for det sidste årti og er 98% korrekt. Ingen anden lab har investeret så meget eller kan berøre denne nøjagtighed.

ELISA TESTNING ER rene nonsens

År siden, da jeg diskuterede nogle Ivy League muligheder for mig, min far skolet mig på hans Ivy League erfaring, og det var stort set forfærdeligt på trods af hans fantastiske akademiske evner, som havde han dimitteret i toppen af en klasse af tusinder. Han rapporterede uddannelse var fair, professorer var ikke tilgængelige, ubrugelige møder var fælles, politik var enorm-lignende en præsidentkampagne, og god medicin var "at være en klon af lærerne", som havde lavere score på mange eksamener og havde rimelige kliniske færdigheder .

I øjeblikket er de respekterede skoler og mange agenturer kræver en svagere test kaldet en ELISA og ikke påbyde enhver anden test for andre infektioner, og ikke se på indirekte tests. Faktisk er disse "eksperter" er clueless om betydningen af ekspressionen af en indirekte test for Lyme, Bartonella eller Babesia.

Så for at sige det ligeud, ELISA-testen som et screeningsværktøj er ubrugelig, mangler selv de mest oplagte PCR positive patienter med klare tidligere historier om massive Bulls Eye udslæt, som ganske vist ikke normen, der dokumenterer spirokæter.

Kun en af disse specifikke bånd er nødvendig for at bekræfte, at der er tegn på udsættelse for Borrelia burgdorferi-spirochæten.

CDC IgM kriterier blot to antistoffer til IgM 23 og 39, og udelukke de andre syv Borrelia burgdorferi antistoffer.

CDC IgG kriterier omfatter 18, 23, 30, 37, 39 og 93 og omfatter bånd 31, 34 og 83.

Hvorfor ville enhver person nogensinde fjerne nyttige oplysninger? Hvorfor skulle en dummy ned en test ved at fjerne meget følsomme overfladeproteiner. Det giver ikke mening at udelukke eventuelle Borrelia burgdorferi specifikke antistoffer, og således kun inkludere to af disse antistoffer i IgM. Hvis du gør dette, er du en total anti-forsker.

CDC uretmæssigt omfatter fem ikke-specifikke antistoffer i sin Western Blot, dvs, 28, 41, 45, 58 og 66. Hvorfor udelukke tests eller bånd, der er specifikke, og tilføje bånd, som ikke er specifikke for kun Borrelia burgdorferi?

Endvidere kan man have en CDC overvågning positiv IgG Lyme Western Blot med de fem ikke-specifikke antistoffer uden at have nogen Borrelia burgdorferi slægten species-specifikke antistoffer.

Det giver ikke mening. Og det er ikke raketvidenskab. CDC anbefaler, at Lyme Western Blot kun udføres, hvis der er en positiv eller tvetydig Lyme ELISA.

Så man udelukker en kvalitet Western Blot test, der ikke er en beskidt test som ELISA? Er det her en joke? Har disse mennesker forstår, hvis du går glip af denne infektion i 5, 10, 20 eller 30 år kan det ødelægge et liv? Dette er ikke blot to eller tre uger influenza. Vi ved ubehandlet langsigtet syfilis er farlig. Lyme spirokæter gå over syfilis ligesom de er svage små myrer.

Så overvej at bruge Western Blot kun fra labs med ti eller flere år af 98% nøjagtighed på blinde forsøg. Brug Western Blot for at tillade antistoffer at binde til de nøjagtige fingeraftryk overflade kemikalier af Lyme spirokæter.

Ingen kender det nøjagtige nøjagtighed ELISA test, og mange læger har set mange falske negativer eller rutine falsk negativ ELISA s og "CDC positive" Lyme Western blotting. Eller positive PCR (DNA) for Lyme sygdom og positive Western Blots, men negative ELISA'er. Det Lyme ELISA er papirkurven. Enhver første år medicinstuderende kender en god screening test bør aldrig gå glip af positiver.

Der er ingen kryds infektion POPE i enhver skole eller offentligt organ. Det pjat at skovflåten, der passerer Lyme kun passerer Lyme er dateret med mindst 20 år. Så ikke nok med at vi bruger junk test, forestiller vi os de flåter, der bærer Lyme, kun bære Lyme sygdom, når den nøgterne virkelighed er disse flåter er super bærere med mange bakterier, protozoer og virus. Mange mennesker er let imponeret med smarte titler og store navn skoler, og glemme de fleste af disse mennesker ikke ved noget om det super specialisering af kryds og loppe-infektioner. Når nogen har tydeligvis ingen idé om hvordan man kan opdage Bartonella foruden en direkte antistoftest-run. Når en organisation ikke har nogen retningslinjer for, hvordan man behandler Mepron behandlingssvigt-run. Når en gruppe eller person afviser at kigge på alle større flåtbårne virus eller for alle mulige bakterier, efter en klinisk alvorlig bid-run. Hvis gruppen og praktiserende læge aldrig har hørt om FL1953-overveje at køre. Hvis du får at vide din positive Western Blot er en falsk positiv, spørge, om de vil gå med til at betale for din nye hofte eller nyt hånd mikrokirurgi i fremtiden, hvis de viser sig at være forkert? Oddsene er i deres favør, da kun 25% af Lyme patienter har alvorlige ledskader.

Det er en af mange grunde til, det er absurd, at dette nogensinde blev betragtet som en ren reumatologi sygdom.

Den person, diagnosticere dig har en vis stil at tænke på. De har måder at vejlede dem i deres beslutninger. Er du okay med nogen følgende 10, 20 eller 30 personer? Er du eller de mere bange for antibiotika eller ubehandlede bakterier? Faktum er både patient og læge medbringe 50 antagelser om medicinsk viden til bordet, og din unikke situation kan ikke ses nogensinde som unik, idet tabeller positioner kontrol virkelighed.

BEMÆRK: læsning af western blots er drøftet. Hvis du ønsker en konservativ tilgang, bedes du ignorere denne artikel.

• (For eksempel er Pennsylvania, Delaware og New York tre af de førende pro-smerter, anti-Lyme behandling eller anti-læge stater i USA. Da min far var praktiserende OB / GYN i kvinder, ubrugelig guvernør Ed Rendell med en ny pige for hver dag gjorde intet, da fejlbehandling præmier var på mere end lønningerne! Og nu DE, efter flere års tillade kriminelle og nedsat læger, har tændt MD'erne at være den værste stat eller "by" at praktisere i hele USA) .

Et lille udsnit af DR SCHALLER arbejde med Tick infektioner er NEDENFOR. HAN kun offentliggør 5% af, hvad han kunne gøre.

J. Schaller, K. Mountjoy, en forsker Guide til grundlæggende referencer i Bartonellosis, Babesiosis og Borreliose eller Lyme Disease: et voluminøst Citation Guide at komme ud over kortfattede retningslinjer og anmeldelser. International Infektion Academic Research Press. Juli 2012

J. Schaller, K. Mountjoy, The Definitive Collection af Akademisk af akademiske referencer på Lyme sygdom og Patologi af Borrelia. International Infektion Academic Research Press. Juli 2012.

J. Schaller, K. Mountjoy, The Definitive Collection af Akademisk af akademiske Referencer på Bartonella og Patologi Bartonellosis. International Infektion Academic Research Press. Juni 2012.

J. Schaller, K. Mountjoy, en omfattende samling af akademiske referencer Fokuseret på Emerging Babesia og Malaria. International Infektion Academic Research Press. Maj 2012.

J. Schaller, K. Mountjoy, Tjeklister for Bartonella, Babesia, og Lyme Disease, 2012 udgave. International Infektion Academic Research Press. Maj 2012.

J Schaller, K. Mountjoy, hvad du måske ikke vide om Bartonella, Babesia, Lyme sygdom og andre Tick & Flea-bårne infektioner: Bedre behandling Speed, Recovery & Patient Satisfaction. International University Infektionsmedicinsk Press. 8 feb 2012.

J. Schaller, K. Mountjoy, checklisten over Bartonella, Babesia og Lyme Disease: 2012 Edition. International Academic Infektion Research Press. December 2011

J. Schaller, K. Mountjoy, en bibliografi over udvalgte referencer for forskere og akademikere Dedikeret til Tick og Flea smitte Science. International Academic Infektion Research Press. Oktober 2011.

J. Schaller. Babesia 2009 Supplement og Update. Håber Academic Press. Tampa, FL. Januar 2009.

J. Schaller. A Laboratory Guide til Humane Babesia Hematology Forms. Håber Academic Press. Tampa, FL. September 2008. Billeder stammer fra tekster, tidsskrift papirer, CDC, afdelinger for sundhed og andre licenserede laboratorier med høj rapporteret nøjagtighed.

J. Schaller. Diagnosticering, behandling og forebyggelse af Bartonella: Atypiske Bartonella behandlingssvigt og 40 Hypotetiske fysisk eksamen fund - Full Color Edition. Bind I-II. Håber Academic Press. Tampa, FL. Juni 2008.

J. Schaller. Artemisinin, Artesunat, Artemisinic Acid og andre derivater af Artemisia Bruges til Malaria, Babesia og kræft. Håber Academic Press. Tampa, FL. 2006. Dette er muligvis et af de mest up to date lærebøger i det engelske sprog på den førende WHO og UNICEF anbefalede behandling af malaria, som kinesisk MD'erne tyder også til brug med Babesia

J. Schaller, G. Burkland og P. Langhoff. "Er babesiose en forpasset årsag til hypereosinofili? En fem-årig opfølgning på den første offentliggjorte tilfælde af Imatinib mesylat for idiopatisk hypereosinofili. "Medscape. Januar 2007. Skrevet på anmodning af den tidligere redaktør af JAMA, som på én gang var redaktør af 40 førende medicinske tidsskrifter.

J. Schaller. Diagnosticering og behandling af Babesiosis for fagfolk i sundhedssektoren: en gennemgang af nye menneskelige art, diagnostiske muligheder og behandlinger. Håber Academic Press. (396 sider) august 2006. Dette er den mest up to date bog i verden på dette internationale infektion med nye arter fundet rutinemæssigt ved offentlige adgangspunkter genetiske databaser.

J. Schaller. Bartonella og panikangst og depression. Medscape: Juni: 2008

J. Schaller med R. Blackwell. Halvtreds spørgsmål i Kronisk Ubehandlet Tick og loppebårne sygdomme: Cutting Edge diagnostiske redskaber og innovative løsninger, der giver håb. Håber Academic Press. November 2013 [200 sider afsluttet. 150 tegneserier done].

J. Schaller. "Lyme Disease" i Encyclopedia of Plagues, Pestilence og pandemier, J. Bryre, Ed. (Westport, CT: Greenwood Press, 2008) [Bog godkendt af NIH direktør for smitsomme sygdomme.]

J. Schaller. "Bartonella" i Encyclopedia of Plagues, Pestilence og pandemier, J. Bryre, Ed. (Westport, CT: Greenwood Press, 2008) [Bog godkendt af NIH direktør for smitsomme sygdomme.]

J. Schaller. "Babesia" i Encyclopedia of Plagues, Pestilence og pandemier, J. Bryre, Ed. (Westport, CT: Greenwood Press, 2008) [Bog godkendt af NIH direktør for smitsomme sygdomme.]


Bank Towers, Tamiami Trail, Naples, FL
disclaimer privacy