Dr. James Schaller, MD
main page books and articles schaller health creed free consult testimonies search

FL1953 Protomyxzoa Rheumatica: Een inleiding

Een nieuwe Protozoa blikken zoals Babesia of onvolwassen Malaria
maar is een volledig nieuw Protozoan door DNA, gedrag en CDC

FL1953 slides

Scroll pagina om gedetailleerde dia beelden te bekijken.

menu main page what's new second opinion new patient meet doctor schaller location, travel

Schaller Biofilm Book Cover
Dr. Schaller's Practical
Biofilm Solutions Book
Purchase Here

Ongeveer acht jaar geleden ging ik naar een vergadering, en zat bij een zacht gesproken maar interessant microbiologie wetenschapper en Gezin arts - een zeer zeldzame achtergrond. Hij was verliefd op zeer complexe vlekken en lab DNA, maar ook hield het behandelen van patiënten. Een wederzijdse vriend had me verteld, 'James, je moet deze man te ontmoeten, heeft hij een aantal dezelfde interesses en hij houdt van het combineren van onderzoek met directe zorg-als jij. "

Dus we gingen zitten, en Dr Steve Fry begon delen van een aantal van de resultaten van een gepatenteerd vlek die was dicht genoeg bij degene die hij had herhaaldelijk in zijn laboratorium werk gebruikt, maar die hij had verbeterd om meer bacteriën te tonen. Ik keek alleen maar naar de beelden en was verbijsterd. Het was ook tijdens dezelfde vergadering ik echt verbonden met Ching Zhang, MD een van de meest vooraanstaande experts in de Chinese moderne kruiden farmacologie die direct gerelateerd was aan, getraind of was goede vrienden met negen van de top twaalf deskundigen van de medische wetenschap in al China. Ik had nooit gedacht Ching en ik zou uitkomst studies te doen op een aantal van zijn formuleringen en we zouden zulke nauwe persoonlijke en professionele vrienden geworden. En ik heb nooit gerealiseerd hoeveel deze mannen zouden beide delen dingen die zijn de beste parels-ook geweest als we het niet altijd eens.

Op dezelfde manier als de gevierde Ching, ik voelde Steven Fry zat op vele talenten. En zoals de meeste van de crème, werd hij niet geassocieerd met een IVY League locatie, maar was investeert overweldigende hoeveelheden van zijn eigen geld voor het opzetten van een kleine, maar zeer bekwame lab, dat is het bevorderen van inzicht in de teek en andere insecten overgedragen infecties voor meer dan acht jaar.

Aanvankelijk probeerden we Babesia, FL1953 en Bartonella of Bartonella-achtige bacteriën te verwijderen. Het was Dr Fry's diepe vrijgevigheid om mij te helpen wanneer patiënten waren erg ziek en kon niet betalen voor een monster.

Hij leek verbaasd dat ik was hem te bevorderen in de volgende jaren, maar ik herkende een serieuze en inventieve wetenschapper eenhoorn die wordt geleverd door slechts een paar keer in een mensenleven. Dus terwijl we gedebatteerd altijd met het stijlvolle karakter hij heeft altijd aangetoond, ondanks hard en opofferende uur, een paraplu van respect was altijd aanwezig. Daarom ben ik heel blij om zijn volgende zeer krachtige aanvulling op medische zorg die waarschijnlijk gevolgen heeft voor vele miljoenen noemen.

Door de beperkingen op het gebied van deze nieuwe ontdekking, we het wel eens de timing is alleen eigen aan het nieuwe organisme te noemen. Het is niet "nieuw" naar Fry labs, Dr Fry, de briljante docent en onderzoeker Dr Ellis, mij, en veel professionals al gebruik van deze tests voor de komende jaren als gevolg van het onderwijs en spreken van het lab leiders - Dr. Fry en ook Dr Ellis. Maar als mijn hevige discussie of promotie het zal zijn wat ik mag publiekelijk te delen. En ik betaal wat al betalen voor mijn patiënten en nooit voeg een vergoeding te hebben gedaan door mij - ". Up charge" een Ik weet dat het lab heeft facturen, zodat eventuele motief in de fantasie, anders dan het redden van levens (door vreemden genoemd) is een teken van mogelijke neurocognitieve ziekte. Daarom, uit gehoorzaamheid aan het complexe proces van nieuwe ontdekkingen, ik sta volledig achter de wijze en het tempo bepaald door het lab en Dr Fry. Eventuele opmerkingen die korte artikelen of gesprekken is al de "beperkte" wetenschap beschikbaar. Een dergelijke reactie is een fout en dergelijke opmerkingen blijkt dat de schrijver waarschijnlijk niet eens geluisterd en meegenomen zorgvuldige aantekeningen op gepubliceerde gesprekken gemakkelijk te vinden. Dus zoals diverse artikelen, patenten, andere juridische processen, enz. vooruit ik zal meer delen, en onze oplossingen te onderzoeken op basis van centrum dat bekijkt waarom top artsen niet konden helpen Mrs Smith of Jones, zullen we niet negeren deze vondst niet.

Ik ben nog steeds niet toegestaan ​​om te praten over mijn top wereld antidepressivum, en het kostte me jaren om een ​​octrooi te krijgen. Dus ik weet wanneer mijn mond als ik wil nieuwe goodies te leren. Want dat is wat je wordt verteld te doen om intellectuele diefstal en andere ergernissen te voorkomen.

Wat is FL1953 of Protomyxzoa Ontdekt in de afgelopen jaren?

Jaren geleden, Steve Fry voelde hij was op zoek naar een mogelijke unieke eencellige protozoa. Het was ongewoon als een super biofilm maker. De CDC geholpen Dr Fry door de bevestiging van zijn indrukken en gerapporteerd:

Het monster gestuurd is niet Babesia of malaria, maar een protozoa van onbekende aard.

Op dit punt voelde Dr Fry hij op het juiste pad was, zette immens meer geld in zijn laboratorium, en in de afgelopen jaren heeft DNA gesequenced en bewezen FL1953 of Protomyxzoa is een volledig nieuw protozoa. Minstens zo belangrijk is dat wetenschappers met behulp van Fry labs zijn gekomen om te beseffen dat dit is een veel voorkomende protozoa en vanwege de massale biofilm kan het moeilijk te doden zijn, en het effectief kunnen vormen voor mens.

Wat is het verschil in de Appearance
Tussen Babesia en FL1953?

Jaren geleden was ik nogal verbaasd dat pseudo-experts niet eens de tijd om een ​​pathologie boek over de verschillende vormen van Babesia monteren had genomen. Ik was geschokt om geen bloed uitstrijkje ID boek bestond voor Babesia parasiet en boeken in het beste geval twee foto's van zeldzame soorten formulieren, geen routine degenen gehad vinden. Dus in 2008 publiceerde ik een Laboratory Guide to Human Babesia Hematologie Forms. Waarom noemen dit punt? Als je kijkt naar de FISH-test die in zwart-wit en enige show Babesia microti en Babesia duncani, zie je een enorme waaier van Babesia vormen. FL1953 zou hebben minder patronen.

Mijn FL1953 is DNA Negatief maar Mijn Smear is positief

Als je praat met een echte wetenschapper over PCR-testen is het als het bespreken van een eerste kus. Ze komen tot leven, zelfs als low key mensen en ze hebben meer energie. Mijn zorg is wat voelt het testen voor teek, vlooien en andere insecten vector infecties zijn dezelfde als DNA-onderzoek van CSI. Je krijgt een wegwerp beker van de strafrechtelijke en je hebt het DNA van het oneindig kleine residu in lip merken. Verkeerde. Ik voel de detectie tarieven voor teek en vlooien overgedragen infecties is zo veranderlijk ik zal ze niet posten. En als je geen geld, ze zijn meestal veel te duur. Natuurlijk als je resultaat positief dat is geweldig, maar dit is geen CSI.

Ik vermoed dat de PCR-test voor FL1953 is goed. Maar ik heb geen oordeel over het percentage van 100 positieve FL1953 mensen die zouden worden ontdekt. Ik moet eerlijk zijn over mijn vooringenomenheid. Tenzij je in staat om een infectie veroorzaken puin te zijn zeer hoog, voor de test, ik voel me niet het inkomen waard, tenzij je rijk bent. Maar dit is waarschijnlijk een zeer goede PCR-test, zolang je niet concluderen dat een negatieve betekent dat uw uiteraard positief uitstrijkje is waardeloos Zou het een andere neef van FL1953 dat is een super biofilm maker zoals Babesia en Bartonella die vele soorten hebben wel -. misschien. Maar dat is een gok. Dus mijn mening is het onverstandig zou zijn om te weigeren een positieve verrijkte FL1953 Protomyxzoa vlek als het positief.


Wat is belangrijk in The Stains hieronder?

branch.psd

a: Leukocyten die infecties bestrijdt en die groter is dan de kleine rode bloedcellen.

Fluorescent & Enrichment Vlekken (Advanced Stain Test)

GEVONDEN (FEW) - Weinig biofilm community-achtige structuren en / of organismen werden waargenomen met behulp van een fluorescerende DNA kleuring technologie of Giemsa met verrijking via centrifugeren. Deze bevindingen zijn suggestief van een niet nader aanstekelijk en / of parasitaire ziekte. De vergroting is genoteerd op de bovenstaande afbeelding.


branch2.psd

b: De zwarte ovalen of cirkels zijn rode bloedcellen. Deze zijn 6-8 micron. Deze cellen helpen om u te verankeren aan een algemeen gevoel van de grootte van andere dingen.

De grotere witte cellen zijn eigenlijk levendig wit in dit preparaat in de beelden. In andere vlek bereidingen zijn ze niet duidelijk wit. De witte bloedcellen is 8-18 micron of ongeveer 12 micron gemiddeld, die veel groter is dan de overvloedige rode bloedcellen (RBC).

Fluorescent & Enrichment Vlekken (Advanced Stain Test)

GEVONDEN (FEW) - Weinig biofilm community-achtige structuren en / of organismen werden waargenomen met behulp van een fluorescerende DNA kleuring technologie of Giemsa met verrijking via centrifugeren. Deze bevindingen zijn suggestief van een niet nader aanstekelijk en / of parasitaire ziekte. De vergroting is genoteerd op de bovenstaande afbeelding.


branch3.psd

c: De grootte van deze blob is enorm in vergelijking met cellen van bekende afmetingen. Ik zou denken dat het is minstens 100x groter dan een rode bloedcel.

Let op de diepe complexiteit van de draad-achtige delen met draaien en U gerichte beweging, en enkele duik naar beneden in de grote biofilm. Heeft verbazingwekkend dit DNA, eiwitten, complexe suikers en zelfs lipiden of vet! En het lijkt alles maar huisdieren raken in dit materiaal, die de dood van microben voorkomt binnen het van de blootstelling aan natuurlijke of synthetische antibiotica.

Fluorescent & Enrichment Vlekken (Advanced Stain Test)

GEVONDEN (FEW) - Weinig biofilm community-achtige structuren en / of organismen werden waargenomen met behulp van een fluorescerende DNA kleuring technologie of Giemsa met verrijking via centrifugeren. Deze bevindingen zijn suggestief van een niet nader aanstekelijk en / of parasitaire ziekte. De vergroting is genoteerd op de bovenstaande afbeelding.


cahill.psd

a: Deze op en neer kronkelende vorm is een biofilm gemaakt door FL1953. Het kan worden afgebroken van een grotere, of een door FL1953.

Een zorg is dat artsen die niet fulltime studeren, maar zie patiënten fulltime, hebben geen tijd om nieuwe medische gegevens zich bevinden.

Als 1/1000 artsen wisten over deze infectie, zou ik zeer verrast.

Dus 99,9% van slimme artsen hebben geen idee dit bestaat, niet realiseren van de CDC zei dat het geen malaria of Babesia, maar een onbekende protozoa. Ze weten ook niet het is DNA gesequenced en bewezen een zeer unieke protozoan dat maakt enorme biofilm materiaal. Dus laten we voorstellen dat iemand heeft een biofilm gerelateerde infectie, aangezien de meeste bacteriën zijn in kolonies, niet zweven als wezen. Kun je je voorstellen dat het falen van de behandeling als hun infectie of infecties leefde binnen deze blob? Of deze blob maker was een van hun besmettingen met een paar anderen.

Fluorescent & Enrichment Vlekken (Advanced Stain Test)

GEVONDEN (FEW) - Weinig biofilm community-achtige structuren en / of organismen werden waargenomen met behulp van een fluorescerende DNA kleuring technologie of Giemsa met verrijking via centrifugeren. Deze bevindingen zijn suggestief van een niet nader aanstekelijk en / of parasitaire ziekte. De vergroting is genoteerd op de bovenstaande afbeelding.


cahill2.psd

b: Leukocyten hoort infecties doden. Welke kans heeft de WBC "b" hebben tegen deze enorme eencellige parasiet slijm maker getoond in de vele afbeeldingen in deze collectie?

c: De kleine zwarte clusters van cirkels zijn rode bloedcellen.

Fluorescent & Enrichment Vlekken (Advanced Stain Test)

GEVONDEN (FEW) - Weinig biofilm community-achtige structuren en / of organismen werden waargenomen met behulp van een fluorescerende DNA kleuring technologie of Giemsa met verrijking via centrifugeren. Deze bevindingen zijn suggestief van een niet nader aanstekelijk en / of parasitaire ziekte. De vergroting is genoteerd op de bovenstaande afbeelding.


guanci-rbc.psd

1: Let op de zeer dichte rode bloedcellen die zijn vrij groot in aantal.

Fluorescent & Enrichment Vlekken (Advanced Stain Test)

GEVONDEN (FEW) - Weinig biofilm community-achtige structuren en / of organismen werden waargenomen met behulp van een fluorescerende DNA kleuring technologie of Giemsa met verrijking via centrifugeren. Deze bevindingen zijn suggestief van een niet nader aanstekelijk en / of parasitaire ziekte. De vergroting is genoteerd op de bovenstaande afbeelding.


guanci.psd

2: Kijk naar het open centrum van de glijbaan. Dat is geen ruimte zonder stof of alleen bloed vloeistof. Het is een enorme biofilm, misschien 500x de grootte van een rode bloedcel.


savastana.psd

Let op: de dichtheid van deze biofilm varieert van een kantpatroon (1) tot diep dichte organische stof (2) en (3).

Dit type afbeelding getoond in (2) en (3) is het duidelijk dat elke behandeling van van deze biofilm dichte delen of een soort van dikke / complexe biofilm moet worden behandeld met een agent of agenten met diepgaande capaciteiten om deze complexiteit te dringen.

De meeste huidige behandelingen in alternatieve, functionele en traditionele geneeskunde hebben niet het vermogen van het verslaan van deze complexe dikke film.


savastana2.psd

Paar (5-10 organismen per totaalvelden waargenomen) coccobacilli [ovale bacteriën] aanhanger van erytrocyten-aangegeven door pijl label "b." Dit is suggestief van epierythrocytic bacteriën of een niet gespecificeerde infectieziekten en / of parasitaire ziekte. Substantiële biofilm community-achtige structuren waargenomen. Zichtbare structuren verdachte voor protozoaïre ingebed in biofilm gemeenschappen, door de pijl aangegeven met het label "een."


syriana.psd

U dient dit prachtige blad-achtige biofilm.

Kijken naar de afstand tussen de "a" en "b" We merken het is meer dan 15 rode bloedcellen begin tot eind.

Als men blijft de lijn naar beneden naar "c", waar een diepe curve of het openen bestaat, de afstand is verbazingwekkend, misschien over twintig RBC bekleed begin tot eind.

Overal in deze kolom van biofilm ziet men dan zestig zeer kleine witte stippen. Hoewel deze zou kunnen zijn bacteriën, we zijn niet zeker.

Opmerking witte bloedcellen bij "d."

Fluorescent & Enrichment Vlekken (Advanced Stain Test)

GEVONDEN (substantiële) - Een aanzienlijke mate van biofilm community-achtige structuren en / of organismen werden waargenomen met behulp van een fluorescerende DNA kleuring technologie of Giemsa met verrijking via centrifugeren. Deze bevindingen zijn suggestief van een niet nader aanstekelijk en / of parasitaire ziekte. De vergroting is genoteerd op de bovenstaande afbeelding.


biofilm-edited-2013-06-27.psd

a: Deze grote biofilm massa is zo groot dat het bloedmonster wordt slechts licht vergroot. (Dit is duidelijk omdat de RBC's zijn erg klein).

Uw bloedvaten zijn ongeveer 100 mijl lang. Zelfs een kind heeft meer dan 50 mijl van de bloedvaten. En de enige manier om je in leven te blijven is dat je cellen worden gevoed door zuurstof en glucose, uitgevoerd door mijl van deze kleine haarvaten, die zijn zo dun dat rode bloedcellen alleen door kan gaan in een bestand.

Kun je je voorstellen dat dit biofilm met zijn schijnbare immense complexiteit invoeren van bescheiden formaat bloedvaten die de hersenen, hart, nieren, lever, gezicht, handen en voeten geven?


snyder.psd

Opmerking pijlen die witte bloedcellen (WBC).

Jaren geleden, een wetenschapper dacht dat dit zou kunnen zijn snaren van stolling materiaal, dat helpt om het bloeden te stoppen na een cut. Men zie touwtje kijken materiaal soms in deze films.

Maar de follow-up onderzoek bleek het kwam van een infectie, en niet van het stollingssysteem, en was een eencellige parasiet die de geweldige mogelijkheid om een ​​zeer gecompliceerde slime te maken met een breed scala van onderdelen had, en die ook veilig een kon verbergen aantal andere infecties.

Bij het lezen van de routine voorstellen in traditionele en alternatieve geneeskunde voor biofilm behandeling, heb ik niet genoeg "vlees" vinden en dat is waarom we doen onderzoek behandelingsmogelijkheden afgeleid van boven en breed research papers van de afgelopen vier jaar met een ander materiaal toegevoegd uit andere bronnen.

Simpel, ik ben niet bezig met een oplossing biofilms boek omdat ik het gevoel een behoefte om een ​​nieuwe tekst te doen. En het is dom om te denken dat het is voor je geld. Mensen lijden en sterven als gevolg van biofilms, die is de natuurlijke staat van vele besmettelijke organismen. Biofilm infecties zijn niet zeldzaam. Zij zijn de norm. Dus slimme mensen zijn het aanbieden van zeer beperkte opties. Sommige bieden een enzym dat alleen ondermijnt eiwitten, maar FL1953 heeft ook complexe suikers en zelfs vet. Het veronderstelt ook veel enzymen zal fungeren als een sleutel tot het eiwit componenten van FL1953, complexe biofilm Lyme, en de biofilms van honderden ziekten. Traditionele artsen ook zijn oprecht proberen, maar wanneer ze bieden opties, zoals een sterkere en andere synthetische drugs of zilver gecoate katheters, ze missen de hand liggende. Traditionele artsen weten dat deze middelen uiteindelijk niet meer in staat zal zijn om biofilms te ontmoedigen, omdat ze denken over verzet in sterk besmette ziekenhuizen waar antibiotica stromen als een machtige rivier naar de ziekste mensen in de samenleving.

GEVONDEN (FEW) - Weinig biofilm community-achtige structuren en / of organismen werden waargenomen met behulp van een fluorescerende DNA kleuring technologie of Giemsa met verrijking via centrifugeren.


Zorgvuldig geselecteerd en ontworpen Probes voor slechts Babesia microti
en Babesia duncani. Geen Probe is hier voor FL1953.

Page90-1.tif

Wat is nieuwsgierig hier? Misschien is het enorme aantal vormen in deze Babesia vormen.


Page91-1.tif

Nota, deze tweede monster uit de zeer gerespecteerde IGeneX lab toont diepe diversiteit van twee zeer specifieke soorten Babesia. De CDC en andere departementen van Volksgezondheid gaf me veel gratis afbeeldingen, maar geen daarvan is zo divers als dit meesterwerk in soberheid.

Dit lab is vrijwel perfect op Lyme Western blots geweest in 5 positieve en negatieve monsters elke 4 maanden voor tien jaar. By the way, Lyme heeft vaak een zeer complexe biofilm volgens professor Eva Sapi, PhD.

Wil je weten wat de dummied neer westerse Vlekken van andere laboratoria tonen wanneer het bloed is duidelijk DNA positief voor Lyme en / of maanden na een Bulls-eye rash met duidelijke symptomen? Wilt u uw gewrichten, hersenen en het lichaam inzet op die ene? Het is niet alleen de werkelijkheid de meeste artsen hebben beperkte tijd, dus ze eerlijk gezegd hebben weinig tijd om te studeren. Verder, gewoon de meeste artsen in de wereld miss teek infecties-zo vaak rampen van elk type komen van ontbrekende hen [Wat het meervoud "hen," Ik verwerp het idee van Lyme alleen gebaseerd op vele jaren van full-time studie en het helpen van mislukte behandelingen van "deskundigen" of specialisten]. "Hen" is de cluster van infecties van teken, vlooien, andere stekende insecten, huisdieren, bloed, of een besmette moeder, die nooit is louter de ziekte van Lyme, als men nuchter en opgeleid in 2013.

Mijn suggestie is om te hebben lasteraars van IGeneX overwegen een injectie met Lyme [Bb]. En als ze negatief zijn door hun diagnostische aanpak ze niet behandeld.

Op basis van een verwoestende studie van Florida onderzoeker en tik deskundige, K.Clark, Ph.D., zeer duidelijk en zieke patiënten bleken volledig positief te zijn door geavanceerde DNA-test slechts enkele dagen geleden gepubliceerd. Echter, 90% werden gemist met de routine simplistische benadering in de VS en vele andere landen. Deze lijdende mensen werden getest door de ELISA gevolgd door een vereenvoudigde Western Blot KIT, die de "twee-tiered" benadering wordt genoemd. Dus voor 90% deze aanpak is een ramp, vooral voor die zieke voor over een jaar-een ziek was 27 jaar. By the way, is deze onderzoeker niet de massale belangenconflicten in detail besproken in de wet-en medische artikel "Cure Unknown." [The Clark artikel is te vinden in de Int. J. Med. Sci. 2013, Vol. 10].

Zoals de religieuze leiders die zoveel toe te voegen aan de mensheid en de geschiedenis zeggen: "Zeker dat je wilt je leven en je eeuwig leven inzet op die ene?"

Ik ben geen gokker. Ik zou passeren. En ik zou ook niet het risico nemen op een dolle hond.


Afbeeldingen van FL1953 of Protomyxzoa vóór zijn Ontdekking

Ik zou willen voorstellen dat de niet-gerichte vlek gebruikt in de vroege jaren door Fry labs vaak gedetecteerd FL1953 of Protomyxzoa, en dat deze protozoa neiging om meer ring vormen dan Babesia hebben. Natuurlijk is dit slechts een voorstel en niet zeker. U kan voorgesteld monsters zien in mijn Hematologie boek van 2008, welke beelden gaan terug tot minstens 2005 heeft. Ik heb 'Babesia "zoek ringen vanaf pagina 151, 157, 160-162, 165-167 en 171 vóór Protomyxzoa rheumatica werd geïdentificeerd getrokken. Zie deze mogelijke FL1953 monsters jaar voordat ze duidelijk werden geïdentificeerd als een nieuwe eencellige parasiet. Let ook op de verwijdering van kleur binnen de ring in overeenstemming met het gebruik van ijzer door de FL1953-de eencellige parasiet ook "Protomyxzoa rheumatica" die een soort of een geheel nieuwe soort.


Page151-1.tif

Dit bloedmonster is van een kat en werd bereid met een Wright-Giemsa kleuring. Let op de levendige intercellulaire piroplasms binnen erytrocyten (rode bloedcellen) in een katachtige bloeduitstrijkje. Zouden al deze ringen zijn een jonge vorm van FL1953 of Protomyxzoa? Ik ben niet zeker. Dit infectie beperkt tot mensen?

Page151-2.tif

Courtesy of Antigen Division Discovery, Medische diagnose Laboratories, LLC.


Page157-1.tif

Gecompliceerde slide waarbij zorgvuldig onderzoek vanwege de waarschijnlijkheid dat meer dan een organisme aanwezig is. De pijlen om de infecties op deze dia te identificeren zijn verwijderd.

Page157-2.tif

a: Deze kleine ronde of ovale infectie is waarschijnlijk een van de vele mogelijke Bartonella-achtige ovale bacteriën in deze dia.

b: Een routine standaard trophozoite protozoa of eventueel FL1953 ring fase die wordt gepresenteerd op deze wijze in meer dan 20 source studieboeken, tijdschriften of parasiet diacollecties op mijn website en Amazon.com.


Page160-1.tif

Let op "2" en "3" in de linker benedenhoek hebben zeer levendig ringen en het centrum is wit of wit worden. Dit is niet Babesia, het is Protomyxzoa of FL1953. Dit betekent dat voor of tijdens 2005 we waren eigenlijk op zoek naar een infectie Ik vind persoonlijk is misschien gevaarlijker dan Babesia en Babesia bij de mens doodt, en 100 jaar geleden doodde de meeste van de runderen in het zuiden van de VS.


Page161-1.tif

a: Classic kleine ring vormen met onregelmatige randen.

b: Waarschijnlijk ringvorm aan de buitenrand van de RBC.

Zijn "a" en "b" hierboven vroege FL1953? Ik heb geen idee, maar het gevoel dat het de moeite waard het verhogen van de vraag naar onderzoekers.


Page165-1.tif

Het gebruik van computer aided uitbreiding is de identificatie van Babesia veel gemakkelijker gemaakt. Dit beeld is van een ongewijzigde microscoop uitstrijkje. U kunt veel soorten ring vormen zien. Dit kan Protomyxzoa rheumatica.Quickly Search Here to Meet Your Needs ...
footer1
tick infection pearls free testimonials
Bank Towers, Tamiami Trail, Naples, FL
disclaimer privacy