Dr. James Schaller, MD
tick infection pearls chat free books testimonials main page books and articles schaller health creed facebook testimonies search
menu main page what's new second opinion new patient meet doctor schaller location, travel


Westelijke vlekken Made Easy door Dr James Schaller, M.D.

In mijn recente verleden artikelen die ik gesproken over de 11 nieuwe menselijke Babesia soorten, sommige hebben het probleem het verwijderen van het oppervlak van Lyme biotoxines, de problemen met het hebben van schimmel binnenshuis, terwijl de behandeling van infecties teek, en ik vermeld dat Bartonella heeft 30 manieren om beschadiging van het lichaam en het is gevaarlijk 200 symptomen. Deze werden monster redenen voor de behandeling mislukken.

Maar ik ben steeds vergadering slim arts en patiënten die niet weten hoe een Western Blot lezen. Dit is de test die meestal krijgt u een basis Lyme diagnose. Dus laten we gaan over deze, zodat u begrijpt waarom sommige labo's zijn beter dan anderen. En u te helpen zin van deze medische test die zo is erg verwarrend.

Stammen-Lyme heeft vele variëteiten en het is verbazingwekkend dat sommige bedrijven sober gebruik Lyme stammen in hun test die niet representatief is voor meer dan een klein gebied zijn.Dus dit maakt uiteraard de kans op een positieve vrijwel nul. Als u op zoek bent voor Aziatische mensen in Alaska, kunnen we het eens vindt u weinig in vergelijking met Japan?

Eiwitten Getest-de nummers van een western blot zoals 18kD alleen maar betekenen dat zij een stuk van de Lyme bug die 18 kilo weegt Daltons geïdentificeerd. In de loop der jaren hebben labs heel goed geworden in het scheiden van deze onderdelen van Lyme. In een kwaliteit lab, de Western Blot test voor veel eiwitten en niet alleen maar een paar te noemen.

Maar ik zou denken velen nog steeds het gevoel de bron van de excentrieke nummers op de Western Blot maken geen zin. De nummers zijn eenvoudig delen van Lyme op dezelfde manier heb je een neus, mond, arm en lever. Sommige laboratoria controleren alleen voor de "neus" en anderen controleren op tot 13 Lyme delen.

Een belangrijk kenmerk van een top Lyme lab is de manier waarop ze deze eiwitten. Een lab Lyme groeit voor een lange periode en oogsten belangrijke eiwitten zoals de Lyme wijzigt zelf, net als wanneer u uw bovenkleding per dag. Andere labs niet oogst al deze veranderende buitenste eiwitten. En als ze hebben sommige ze niet in gelijke hoeveelheden. Irene (www.igenex.com) is het enige laboratorium ik weet welke eiwitten 13 geteste stammen uit 2 belangrijke vertegenwoordiger van de internationale Lyme heeft. En ongelooflijk, hebben ze gelijke hoeveelheden van de zoekopdracht eiwitten.

Geldig Results of onzin-Om een vergunning in de staat New York ontvangt u duidelijk negatieve monsters en duidelijke positieve monsters van Lyme eiwitten in blinde buizen. IGeneX resultaten zijn uitzonderlijk geweest en ongeveer 100% jaar na jaar. Ik heb dit gepost op mijn site, samen met de exacte resultaten en al hun licenties op www.HopeAcademic.com. In tegenstelling, ik had de patiënten behandeld in herten teken of met een klassieke, grove duidelijk, Bull's Eye uitslag, die maanden na de uitslag, wanneer zij de behandeling, negatief waren op veel laboratoria. Sommige van deze bekende laboratoria hebben dummied van hun resultaten en het testen omdat "ze kregen veel positieve." The Dr Jones 'Aanpak naar Reading westelijke vlekken:

A Common Sense Standpunt

Een van de gelukkigste dagen van mijn recente carrière was toen deze 78-jaar oude veteraan arts, geliefd over de hele VS voor zijn behandeling van meer dan 10.000 Lyme-geïnfecteerde kinderen, overeengekomen voor de behandeling van mijn kinderen. Zijn lezing van de westelijke vlekken wordt niet beïnvloed door een Big overheidsinstanties. Hij is geen verantwoording schuldig aan een lab toezicht regering entiteit. En niemand aan de CDC, FDA of een medische raad in de VS heeft zijn enorme ervaring in het behandelen van Lyme in de jeugd en het lezen westelijke vlekken. Dus lees hieronder zijn duidelijke en overtuigende redenering op de interpretatie van de Western Blot.

Voordat ik materiaal Dr Jones's bieden, laat ik in hen in de juiste context, en delen een paar basics. Ten eerste, de Western Blot maatregelen die de antilichamen maakt je lichaam aan de Lyme-infectie aanval.

Een probleem dat ik heb gevonden met dit is dat als een kind de infectie op zeer jonge leeftijd van de Lyme kan verbergen en worden gemist in zeldzame gevallen zelfs met een top-lab. In mijn leerboek Babesia, ik citeer de briljante dr. Robert Bransford (pagina 312 tot 314), die lijsten 28 manieren Lyme huiden van het immuunsysteem. Hoe weet ik dat deze "negatieve" Western Blot kleine kinderen hadden Lyme? Ik vond al de andere co-infecties. En na de behandeling, begonnen ze te maken Lyme antistoffen en positief geworden in de tijd.

Ook is het belangrijk te weten dat net als de meeste progressieve Lyme deskundigen, Dr Jones neemt u een Western Blot uit IGeneX, een internationaal bekende, vinkt u alleen-lab, met volledige certificering lab in elke mogelijke stand met een licentie en ook is CLIA en Medicare goedgekeurd. Andere massale goedkope nationale labs proces honderden soorten tests, en miljoenen patiënten. Ze vinden zelden een positief resultaat, zelfs in epidemie provincies, bij mensen die beschikken over een grondige en geavanceerde Lyme klinische symptomen.

Echter, als u al een Western Blot gedaan op een jonk lab, kunt u nog een blik werpen op het resultaat. Waarom? Omdat je kan vinden, zoals ik deed met een familielid, dat een van de antilichamen of "banden" was positief. In dit familielid, de band was een "vingerafdruk" band.Betekenis, Lyme is het enige organisme dat maakt het menselijk lichaam maken dit antilichaam. Het kind was positief.

Maar wat is een "vingerafdruk" band of de belangrijke nummers op een Western Blot?

Gewoon, als je geblinddoekt en raken de zijkant van een olifant, mag u niet zeker van zijn dat het een olifant, misschien is dit een neushoorn? Dit is de 41-band. Het is vanuit de flagellen, de onderdelen in Lyme die helpen bij het verhuizen, ze krijgen veel aandacht in het lichaam, op dezelfde manier een zweep snaps en krijgt aandacht in de handen van een ervaren gebruiker.Toch is de 41 antilichaam niet specifiek voor Lyme, omdat veel organismen flagellen hebben.

Nu, wat als je aanraken dezelfde olifant op haar slagtanden of op de lange pinda-etende tubulaire neus? Je weet het is een olifant. Period. One touch en je bent zeker, omdat deze onderdelen zeer uniek zijn voor dit grote dier. Dit is punt Dr Jones '. Het ziet u een Western Blot 18 antilichaam dat heeft een positieve, hebt u Lyme. U hoeft niet te controleren andere bands, want de 18 antilichaam zeer specifiek is voor Lyme-net als dubbele slagtanden van een olifant.

Wat doen de Aantal Pluspunten Mean?

IGeneX geeft niveaus van antilichamen. Een + betekent dat je sommige antilichaam van dat type. Een positief is sterk genoeg, want dat is hetzelfde niveau van helderheid gezien in de positieve controle uitvoeren naast uw bloed te testen. Dit betekent dat zij lopen een vals monster met alle 13 eiwitten die moet aantonen altijd weergegeven als 13 positieven. Het helpt bevestigen geen fout in de testen.

Als u een + + of een zeldzame + + +, betekent dit dat u een zeer grote hoeveelheid antistoffen van dat type. Echter, Lyme ruïnes immuunsysteem functioneren en het aantal positieve gaat soms met behandeling en genezing van het immuunsysteem. Mensen met geen agressieve verleden Lyme behandeling, moet worden gelukkig hun lichaam geen antistoffen heeft gemaakt op alle, want Lyme is heel goed op zowel verbergen van het immuunsysteem en het belemmeren.

Ook veel mensen hebben "IND" of onbepaalde bevindingen op een antilichaam. Dit betekent dat het lab tech ziet iets, maar is niet bereid te noemen het een duidelijk positief. Overweeg een positief in het niveau van een enkele + om een sharpie flair zwarte lijn. Ik beschouw de IND om een zwarte pen lijn.

In mijn ervaring, veel van deze patiënten blijkt eveneens hoge Epstein Barr Labs, die deze gemeenschappelijke infectie betekent niet onder controle en het immuunsysteem is erg zwak.En nadat wij behandelen de patiënt, de IND soms wordt een duidelijk + wat betekent dat u nu nieuwe en duidelijke antilichamen tegen dit deel van de Lyme bug. Ik beschouw alle IND als zwak positieven. Dit is mijn mening.

Momenteel heeft IGeneX geen gebruik van Dr Jones 'criteria. Ik heb niet gevraagd waarom ze.Misschien omdat ze verantwoording verschuldigd zijn aan verschillende laboratorium reguleren agentschappen en in het algemeen de overheid is misschien wel tientallen jaren achter de echte wereld klinische geneeskunde. Blijkbaar, de overheid en veel verzekeringsmaatschappijen blindelings volgen 14 personen die werkelijk denken dat ze kunnen 800.000 artsen en 300 miljoen Amerikanen controle.

Charles Ray Jones, M.D.

Quotes Wat westelijke vlekken

Er zijn negen bekende [Lyme] Borrelia burgdorferi soortspecifieke Western Blot antilichamen (banden): 18, 23, 31, 34, 37, 39, 83 en 93.

Slechts een van deze geslacht Borrelia burgdorferi specifieke banden is nodig om te bevestigen dat er sprake is lab bewijs van blootstelling aan de spirocheet Borrelia burgdorferi en kan bevestigen een klinische diagnose ziekte van Lyme.

CDC criteria zijn verwarrend in Real klinische settings

CDC Western Blot IgM toezicht criteria omvat slechts twee burgdorferi geslacht soort specifieke antilichamen voor IgM 23 en 39 en sluit de andere zeven Borrelia burgdorferi antilichamen.

CDC Western Blot IgG surveillance criteria omvatten 18, 23, 30, 37, 39 en 93 en uitsluiten banden 31, 34 en 83.

Het heeft geen zin om elke Borrelia burgdorferi geslacht soort-specifieke antilichamen te sluiten in een Lyme Western Blot, en slechts twee van deze antilichamen in IgM zijn omdat alle IgG-antistoffen in waren ooit IgM.

De CDC omvat ten onrechte vijf niet-specifieke cross-reagerende antistoffen in haar Western Blot toezicht criteria: 28, 41, 45, 58 en 66. Dit leidt tot de mogelijkheid van vals positieve Lyme westelijke vlekken. Er kan geen valse positieven als alleen Borrelia burgdorferi geslacht soort-specifieke antistoffen worden beschouwd. Men kan een CDC surveillance positieve Lyme IgG Western Blot met de vijf niet-specifieke antistoffen zonder enige Borrelia burgdorferi geslacht soort specifieke antilichamen.

Dit heeft geen zin.

CDC beveelt aan dat de Lyme Western Blot alleen worden uitgevoerd als er een positieve of dubbelzinnig Lyme ELISA. In mijn praktijk van meer dan 10, 000 kinderen met de ziekte van Lyme, 30% met een positieve CDC Lyme Western Blot negatieve ELISA's. De Lyme ELISA is een slechte screeningtest. Een adequate screening test moeten valse positieven, niet vals negatieven.

[Dr Schaller ingevoegd alle vet in artikel dr. Jones 'boven, ingevoegd enkele regelafstand en vereenvoudiging van een aantal medische termen.]

Dr Schaller werkt samen met Dr Jones op een Pediatric Lyme boek dat is 50% voltooid. Dr Schaller is de auteur van 19 boeken, waaronder: de diagnose en behandeling van Babesia, Mold Ziekte en Mold Remediation Made Simple, The Complete Guide to artemisinine, Als Traditionele Geneeskunde Fails, 100 Oplossingen voor Out of Control jeugd, Suboxone-Pain Behandeling met Verslaving Relief. Hij bereidt momenteel de meest up-to-date boek over Bartonella, die hij voelt is het top vector infectie in de wereld - misschien meer voor dan Lyme. Dr Schaller heeft 25 nationale en

International Medical Publications in dergelijke tijdschriften als JAMA, Medscape, en sommige van de grootste pediatrische tijdschriften in de wereld. Hij was de eerste om een praktische kanker te genezen die een enkel enzym blokken voor een dodelijke bloedkanker, die is uitgegroeid tot de standaard behandeling internationaal publiceren. Hij ontwierp ook groothandel voedingsproducten en gepubliceerd voeding en kruiden zuiverheid en potentie onderzoek.

Dr Schaller is een sterke voorstander van te kijken naar vele behandelingen en ziekte veroorzaakt zoals blijkt uit zijn belangrijkste website, www.PersonalConsult.com.


Bank Towers, Tamiami Trail, Naples, FL
disclaimer privacy