Dr James Schaller
tick infection pearls facebook free books testimonials main page books and articles schaller health creed facebook testimonies search
menu main page what's new second opinion new patient meet doctor schaller location, travel


Dr. Schaller on Käytössä TV — Again! Poikkeukselliset NBC ADHD, ADD, pariton, Lyme, Bartonella ja Babesia haastattelu

Useimmat julkaistu tekijän sekalaisia rasti ja kirpputorit infektioiden huomauttaa ne rutiini aiheuttaa ADHD, pariton, masennus, ja käyttäytymisen ongelmia. Viime vuosina, Dr. Schaller on tarjonnut 500 sivua aineistoa näistä aiheista ja luetellaan valtava määrä jäi lääketieteellisten syiden. Koska hän on sekä tutkijan ja kliinikon, hän itse lukee tuhansia artikkeleita ja rakastaa kova potilaalle. Useimmat tulevat eri puolilta USA.

Käsite kuusi putket verta 1960: n lääke-ja ei ota lapsen murheet ADD / ADHD, pariton, autismin, masennuksen ja muiden käyttäytymistä asioita vakavasti. Se on roskaa tieteen ja lääketieteen, joka sanelee vakuutus ja itsetunnon puute, koulutuksen. Autismi yksin oli yli 40 julkaistu lääketieteen syitä.

Amusingly, Napolissa aikana puhua, jossa Dr. Schaller on julkaistu asiantuntija joka kohdassa, vanhusten outoa lastenlääkäri tri D ja nuori lastenlääkäri ei ollut samaa mieltä tai eri mieltä Dr. Schaller.

Sanomattakin on selvää, Dr. Schaller, 26 kirjaa ja 27 asiakirjat ja valtava hoidon keksintöjä, ei tarvitse puhua fake pääri, jotka luetaan vuoden aikana, mitä Schaller: ään viikossa.

Hän yksinkertaisesti TV ja jättää tylsää milj lääkärit.

NBC-2 uutisointia

"Joka vuosi miljoonat lapset lääkkeitä for Attention Deficit Hyperactivity Disorder, mutta paikallinen lääkäri sanoo, että he voisivat olla diagnosoidaan väärin ja huumeita he eivät tarvitse." Dr. James Schaller on johtava tutkija loisten ja infektioiden siirtyvät ihmisiin punkit.Hän sanoo Bartonella ja Babesia harvoin havaitaan. "It's going to be missed 99,9 prosenttia ajan", hän sanoi.

Nancy Alvarez kirjoittaa 19. maaliskuuta ABC-2 News

"Joka vuosi miljoonat lapset lääkkeitä for Attention Deficit Hyperactivity Disorder, mutta paikallinen lääkäri sanoo, että he voisivat olla diagnosoidaan väärin ja huumeita he eivät tarvitse."

Joka vuosi miljoonat lapset lääkkeitä for Attention Deficit Hyperactivity Disorder, mutta paikallinen lääkäri sanoo, että he voisivat olla diagnosoidaan väärin ja huumeita he eivät tarvitse.

"Hän oli niin hyvä poika. Äärimmäisen rauhallisesti, niin rento, ei ole koskaan väittänyt, sanoi Jenny Miner. Näin Kenny Standish oli ennen lastentarha.

Sitten hän muuttui.

"Hieman yliaktiivinen. Hieman Hyper, sanoo Miner. "Kun hän saisi häiritä hän vain mennä hänen huoneessaan ja repiä kaiken pois seiniä."

Kenny käytös huonontunut. Jonka ensimmäisellä luokalla, hän oli diagnosoitu Attention Deficit Hyperactivity Disorder.

"Halusin hänet hyvin ja pärjäävät hyvin koulussa, sanoo Miner.

Miner esitetään tiellä jakavat miljoonien vanhempien ja lääkkeitä poikansa hallita ADHD.

"Hän rauhoittui ja jälleen keskittyä, ja olimme toiveikkaita, ja ajattelin kunnossa. Mutta sitten se kului pois, ja meillä oli jopa annosta, sanoo Miner.

Asiantuntijoiden jälkeen, joten ei vahvempia lääkkeitä.

"Se teki minusta huimaa. Aioin koko huoneen, ja se menee näin", totesi Kenny.

"Otin sen. Sama annos ja minä poika ette, keittiön lattia meni lävistäjä minua. Sanoin, että on se. Tämä ei ole lapsia, sanoo Miner.

Miner etsiä epätoivoisesti vastauksia, mutta koko ajan hän oli kyttyrä.

"Enkö minä luulen, että hän on syntynyt ja mitä hän oli? Ei, sanoo Miner.

On käynyt ilmi, hän oli oikeassa.

Hänen bloodwork, lääkärit näki bakteerien ympärille hänen soluja. Bakteerit vastaavat oireita ADHD ja toimittavat punkit.

Hän oppi hän Bartonella, joka aiheutti hänen raivonsa ja malttinsa leimahduksia, ja Babesia, joka sai hänet tuntemaan kurja.

Dr. James Schaller on johtava tutkija loisten ja infektioiden siirtyvät ihmisiin punkit.[www.personalconsult.com. Hän on seitsemän oppikirjoja asiasta yksin, ja on julkaistu laajasti monista aiheista]

Hän sanoo Bartonella ja Babesia harvoin havaitaan.

"It's going to be missed 99,9 prosenttia ajan", hän sanoi.

SCHALLER sanoo, että on, koska useimmat suuret Labs ei ole aikaa tai teknologian tarkistaa niitä.

"Sinun on ehkä 2 tuntia nähdä tämän eikä laboratorio tekee tämän niin se rutiininomaisesti kaipaamaan käsikirja verta preparaatti, sanoi Schaller.

SCHALLER on kirjoittanut viisi kirjaa lisätä tietoisuutta Babesia ja Bartonella. Hän on yksi selkeä viesti.

"Olet vaarassa missä tahansa Yhdysvalloissa, missä tahansa kuten Florida, sanoi Schaller.

Dr. Schaller käsitelty Kenny lääkkeiden kanssa kuten antibiootteja.

Nyt ei ole enää jaksoja raivoa, ei ylivilkkaus tai ei keskitytä.

"Olen paljon parempi", sanoi Kenney.

Miner sanoo, että se on nyt hänen tehtävänsä on kertoa muille ihmisille.

Hän sanoo, että hän muistaa löytää rasti on Kenny, kun hän oli vain muutaman kuukauden ikäinen. Vuosien mittaan ne on käytetty noin 200.000 dollaria lääkäreille ja lääkkeitä.

Lopulta, erityistä verikoe, että löydetty Bartonella ja Babesia maksaa 265 dollaria.

Collier County Health Department pyrkii vahvistamaan Kenny n tapauksessa CDC. [CDC kriteerit ovat niin harvinaista hän ei täytä, koska tutkimuksen määrittelyyn ja äärimmäinen seinän perustettu raportointia].

www.ilads.org/news/lyme_news/

Huom: Reading Tässä artikkelissa oletetaan, olet lukenut tietoisen suostumuksensa tällä sivustolla. Koskaan itsehoitoon tämän artiklan perusteella. Aina kuulla lisenssillä lääketieteen ja mielenterveyden ammattilaisille.


Bank Towers, Tamiami Trail, Naples, FL
disclaimer privacy