Dr James Schaller
tick infection pearls facebook free books testimonials main page books and articles schaller health creed facebook testimonies search
menu main page what's new second opinion new patient meet doctor schaller location, travel

Dr. Schaller er På TV Eksepsjonell NBC ADHD, ADD, Odd, Lyme, Bartonella Og Babesia Intervju

Den mest publiserte forfatteren av diverse kryss og loppe infeksjoner påpeker de blir en rutine årsak til ADHD, ODD, depresjon og adferd problemer. I de siste årene har Dr. Schaller tilbudt 500 sider materiale på disse emnene og notert massive antall ubesvarte medisinske årsaker.Siden han er både forsker og kliniker, leser han faktisk tusen artikler og elsker en vanskelig pasient. De fleste kommer fra hele USA.

Oppfatningen av seks rør med blod er 1960-medisin, og tar ikke barnet problemer med ADD / ADHD, ODD, autisme, depresjon og annen oppførsel problemer på alvor. Det er useriøs vitenskap og medisin som er diktert av forsikring og manglende selvtillit utdanning. Autisme alene hadde mer enn 40 publiserte medisinske årsaker.

Amusingly, i Napoli under en tale der Dr. Schaller ble publisert ekspert på hvert punkt, en eldre bisarre barnelege Dr. D og en ung barnelege ikke var enige eller uenige med Dr. Schaller.

Unødvendig å si, gjør Dr. Schaller, med 26 bøker og 27 papers og enorme behandling oppfinnelser, ikke trenger å snakke med falske jevnaldrende som leser i et år hva Schaller leser i en uke.

Han vil bare gjøre TV og ignorere kjedelig mill. leger.

NBC-2 News Coverage

"Hvert år blir millioner av barn medisinert for attention deficit hyperactivity disorder, men en lokal lege sier at de kunne bli diagnostisert for seint og tar medisiner de ikke trenger." Dr. James Schaller er en ledende forsker på parasitter og infeksjoner overført til mennesker via flått. Han sier Bartonella og Babesia er sjelden oppdaget. "Det kommer til å bli savnet 99,9 prosent av tiden, sier han.

Nancy Alvarez skriver 19. mars ABC-2 News

"Hvert år blir millioner av barn medisinert for attention deficit hyperactivity disorder, men en lokal lege sier at de kunne bli diagnostisert for seint og tar medisiner de ikke trenger."

Hvert år blir millioner av barn medisinert for attention deficit hyperactivity disorder, men en lokal lege sier at de kunne bli diagnostisert for seint og tar medisiner de ikke trenger.

"Han var en god gutt. Så rolig, så laidback, aldri kranglet, sier Jenny Miner. Slik Kenny Standish var før barnehagen.

Så forandret.

"Litt overaktiv. Litt hyper, sier Miner. "Når han ville bli opprørt han skulle gå på rommet hans og rive alt av vegger."

Kenny's oppførsel forverret. Ved første klasse fikk han diagnosen Attention deficit hyperactivity disorder.

"Jeg ville ha ham til å føle seg vel og gjøre det bra på skolen, sa Miner.

Miner ut på en vei som deles av millioner av foreldre og medisinert sønnen å kontrollere ADHD.

«Han roet seg ned og fikk tilbake fokus, og vi var håpefull, og jeg tenkte ok. Men da det bar av og vi måtte opp dosen, sa Miner.

Spesialist fulgte, gjorde sterkere medisiner.

Det gjorde meg svimmel. Jeg hadde tenkt over rommet, og det skulle gå denne veien, sier Kenny.

"Jeg tok det. Samme dose og jeg ungen du ikke, kjøkkengulvet gikk diagonalt på meg. Jeg sa det er det. Dette er ikke for barn, sier Miner.

Miner søkte desperat etter svar, men hele tiden hun hadde en anelse.

"Hadde jeg tror han var født med det han hadde? Nei,» sa Miner.

Det viser seg at hun hadde rett.

I bloodwork hans, så legene bakterier rundt hans celler. Bakteriene samsvarer med symptomer på ADHD og er overført av flått.

Hun lærte han hadde Bartonella, som forårsaket hans sinne og temperament flare-ups, og Babesia, noe som fikk ham til å føle seg elendig.

Dr. James Schaller er en ledende forsker på parasitter og infeksjoner overført til mennesker via flått. [www.personalconsult.com. Han har sju lærebøker på dette emnet alene og er publisert mye om mange emner]

Han sier Bartonella og Babesia er sjelden oppdaget.

"Det kommer til å bli savnet 99,9 prosent av tiden, sier han.

Schaller sier det er fordi de fleste større laboratorier ikke har tid eller teknologi for å se etter dem.

«Du må kanskje 2 timer for å se denne og ingen lab vil gjøre dette så det er rutinemessig bommet på en manuell blodutstryk, sier Schaller.

Schaller har skrevet fem bøker å øke bevisstheten om Babesia og Bartonella. Han har ett enkelt budskap.

"Du er i faresonen noe sted i USA og hvor som helst blant annet Florida, sier Schaller.

Dr. Schaller behandlet Kenny med medisiner inkludert antibiotika.

Nå er det ikke flere episoder av raseri, uten hyperaktivitet eller manglende fokus.

«Jeg føler meg mye bedre, sier Kenney.

Miner sier at det nå er hennes oppgave å fortelle andre mennesker.

Hun sier hun husker å finne en hake på Kenny da han bare var noen måneder gammel.Gjennom årene har de brukt rundt $ 200.000 på leger og medisiner.

Til slutt, den spesielle blodprøve som fant Bartonella og Babesia koste $ 265.

Den Collier County Health Department arbeider for å bekrefte at Kenny er tilfelle med CDC.[CDC kriteriene er så uvanlig han kvalifiserer ikke grunn til forskning definisjon og ekstrem veggen satt opp for rapportering].

www.ilads.org/news/lyme_news/

Merk: Reading denne artikkelen forutsetter at du har lest informert samtykke på dette nettstedet. Aldri self-treat basert på denne artikkelen. Alltid rådføre lisensiert medisinsk og psykisk helse utøvere.


Bank Towers, Tamiami Trail, Naples, FL
disclaimer privacy