Dr James Schaller
tick infection pearls chat free books testimonials main page books and articles schaller health creed free consult testimonies search
menu main page what's new second opinion new patient meet doctor schaller location, travel

Formen, Lyme, Babesia, OCH Bartonella "Enkel" STRATEGI KATASTROF

Denna katastrof är enkel.

En serie av välmenande hälsoarbetare vet lite om en av dessa frågor, typiskt mögel eller Lyme och det är det. Trots många områden både är gemensamma föreställningen båda finns egentligen inte betraktas eller dålig utforskning av mögel inomhus eller borrelios och andra mycket vanliga infektioner är inte gjort tillsammans.

Junk undersökning görs som kan leda till allvarliga problem. Bara läs 5.000 artiklar på PubMed för att se detta faktum. Jag är ledsen, jag glömde, ingen har läst 5-10,000 artiklar om alla dessa infektioner och alla de sätt inomhus mykotoxiner ont liv.

Här är spelet. Du har många kryssa infektioner och du får mögel i ditt hem eller arbete eller skola. Så vad är ditt problem? Mögel var klar utlösande, men bara 5% blir sjuka av det. Såvida du inte bor på en ren sand beach vanligtvis mögel kan utlösa fästingen infektioner såsom Bartonella, Babesia och Lyme. Om din expert på kryss infektioner inte har läst 500 artiklar om varje, och jag ber, vill du verkligen vill att vård för att komma från någon gammal handbok för andra som inte heller har läst 500 artiklar?

Andra diagnosen Lyme, och ibland mirakulöst av begränsad Babesia och Bartonella tester, och får hjälp lite av behandlingar som nedre delen av ett brett spektrum av symptom. Senare de-återfall i en vecka, månad eller årstid, etc. De återfall inte i huvudet som den naiva pompös sadist säger, men full Labs visar tydliga problem-jag menar inte åtta okunnig rör.

Medan de inte kan återhämta sig på grund av dålig gänget behandling avsedd för alla 6 miljarder patienter, ibland en orsak till försenad förbättring är mögel som kan ses eller luktade i ett hem, skola eller arbetsplats.

Ignorerar Lyme, Babesia, Bartonella och mögel inomhus är som att skära bort en kroppsdel.Var och en glömmas är en del förlorad. Om det är anti-intellektuell, lat, och kanske bäst om läkarna bara igenom dessa patienter med direkta och indirekta tester, och lämna riktig vård till folk som inte behöver en liten guidebok eller mycket daterad artikel. De indirekta tester är minst tio. Om de inte vet vad indirekta tester för denna typ av testning innebär sikt.


Bank Towers, Tamiami Trail, Naples, FL
disclaimer privacy