Dr. James Schaller, MD
main page books and articles schaller health creed free consult testimonies search

FL1953 Protomyxzoa Rheumatica: An Introduction

A New protozoer ser ut som Babesia eller umoden Malaria
men er en helt ny Protozoan av DNA, Behavior og CDC

FL1953 slides

Scroll for å vise detaljerte lysbildene.

menu main page what's new second opinion new patient meet doctor schaller location, travel

Schaller Biofilm Book Cover
Dr. Schaller's Practical
Biofilm Solutions Book
Purchase Here

Om åtte år siden jeg gikk til et møte, og ble sittende ved en myk talt, men interessant mikrobiologi forsker og familie lege - en svært sjelden bakgrunn. Han var forelsket i svært komplekse flekker og lab DNA, men også likt å behandle pasienter. En felles venn hadde fortalt meg, "James, må du møte denne karen, han har noen lignende interesser, og han elsker å kombinere forskning med direkte pleie-som du gjør."

Så vi satte oss ned, og Dr. Steve Fry begynte å dele noen av resultatene av en patentert flekk som var nær nok til en han hadde brukt gjentatte ganger i hans lab arbeid, men han hadde forbedret for å vise mer bakterier. Jeg bare så på bildene og ble lamslått. Det var også på samme møte jeg virkelig forbundet med Ching Zhang, MD en av de fremste eksperter på kinesisk moderne urte farmakologi som var direkte knyttet til, trent eller var nære venner med ni av de tolv eksperter på dette medisinsk vitenskap i alle Kina. Jeg hadde aldri trodd Ching og jeg ville gjøre utfallet studier på noen av sine formuleringer, og vi ville bli så nære personlige og profesjonelle venner. Og jeg har aldri innsett hvor mye disse mennene ville begge deler ting som har vært den beste perler, selv om vi ikke alltid er enige.

På samme måte som den berømte Ching, følte jeg Steven Fry satt på mange talenter. Og som de fleste av kremen, han var ikke assosiert med en Ivy League plassering, men var å investere imponerende mengder av sine egne penger til å sette opp en liten, men svært dyktige lab som har vært fremme innsikt i kryss og andre insekt borne infeksjoner i over åtte år.

I utgangspunktet prøvde vi å fjerne Babesia, FL1953 og Bartonella eller Bartonella-lignende bakterier. Det var Dr. Fry 'intense generøsitet å hjelpe meg når pasientene var svært syk og ikke kunne betale for en prøve.

Han virket overrasket over at jeg var fremme ham i de følgende årene, men jeg kjente en seriøs og oppfinnsom vitenskapsmann enhjørning som kommer etter bare noen få ganger i livet. Så mens vi diskutert alltid med den stilige tegnet han alltid har vist, til tross for harde og oppofrende timer, var en paraply av respekt alltid til stede. Det er derfor jeg er veldig glad for å nevne hans neste svært kraftig tillegg til medisinsk behandling som sannsynligvis har implikasjoner for mange millioner.

På grunn av ulike begrensninger i form av denne nye funn, vi begge enige om timingen er bare riktig å nevne den nye organismen. Det er ikke "nye" til Fry laboratorier, Dr. Fry, den briljante lærer og forsker Dr. Ellis, meg, og mange fagfolk som allerede bruker disse testene for år på grunn av undervisning og snakker av lab ledere - Dr. Yngel og også Dr. Ellis. Men så til min intens diskusjon eller kampanjen vil det være det jeg får lov til å dele offentlig. Og jeg betale hva alle betale for mine pasienter og aldri legge en avgift for å ha gjort gjennom meg - ". Opp charge" en Jeg vet at laboratoriet har regninger, så noen motiv i fantasy, annet enn å redde liv (nevnt av fremmede) er et tegn på mulig nevrokognitive sykdom.

Derfor, av lydighet til den komplekse prosessen med nye funn, jeg støtter fullt ut den måten og tempoet bestemmes av laboratoriet og Dr. Fry. Eventuelle kommentarer som korte artikler eller foredrag er alle "begrenset" science tilgjengelig. Enhver slik kommentar er en feil, og slike kommentarer viser forfatteren sannsynligvis ikke engang har lyttet og tatt forsiktig notater på publiserte snakker lett funnet. Så som ulike artikler, patenter, andre juridiske prosesser, etc. gå videre jeg vil dele mer, og våre løsninger studie basert senter som ser på hvorfor topp leger ikke kunne hjelpe Mrs. Smith eller Mr. Jones, vil vi ikke være ignorerer dette finne enten.

Jeg er fortsatt ikke lov til å snakke om min topp verden antidepressiva, og det tok meg år å få et patent. Så jeg vet når å stenge munnen min hvis jeg ønsker å lære nye godbiter. Siden det er det du får beskjed om å gjøre for å hindre intellektuelt tyveri og andre irritasjonsmomenter.

Hva er FL1953 eller Protomyxzoa Oppdaget de siste årene?

År siden, følte Steve Fry han så på en mulig unikt encellede protozoer. Det var uvanlig som en super biofilm maker. CDC hjulpet Dr. Fry ved å bekrefte sine inntrykk og rapportert:

Prøven sendes er ikke Babesia eller malaria, men en protozoer av ukjent type.

På dette punktet Dr. Fry følte han var på riktig bane, setter umåtelig mer penger inn i laboratoriet hans, og de siste årene har DNA sekvensert og bevist FL1953 eller Protomyxzoa er et fullt nytt protozo. Like viktig er at forskere som bruker Fry laboratorier har kommet til å innse dette er en svært vanlig protozo og på grunn av den massive biofilm kan det være vanskelig å drepe, og det kan skade mennesker effektivt.

Hva er forskjellen på Utseende Mellom Babesia og FL1953?

År siden var jeg ganske overrasket over at pseudo eksperter hadde ikke engang tatt seg tid til å sette sammen en patologi bok om de forskjellige formene for Babesia. Jeg ble sjokkert over å finne ingen blodutstryk ID bok eksisterte for Babesia og parasitt bøker hadde i beste fall to bilder av sjeldne typer skjemaer, ikke rutinemessige seg. Så i 2008 publiserte jeg en Laboratory Guide to Menneskelige Babesia Hematologi Forms. Hvorfor nevne dette punktet? Når du ser på FISH tester som er i svart-hvitt og eneste showet Babesia microti og Babesia duncani, ser du et stort utvalg av Babesia former. FL1953 kan ha færre mønstre.

Min FL1953 er DNA Negativ men My Smear er positiv

Når du snakker med en ekte vitenskapsmann om PCR-testing er det som å diskutere et første kyss. De kommer i live selv om lave styringsrenter mennesker og de har mer energi. Min bekymring er noen føler testing for flått, loppe og andre insekt vektor infeksjoner er den samme som DNA testing fra CSI. Du får en disponibel koppen fra kriminell og du har DNA fra uendelig liten rest i leppe merkene. Galt. Jeg føler de deteksjon priser for flått og loppe-borne infeksjoner er så variabel Jeg vil ikke legge dem. Og hvis du ikke har penger, de er vanligvis altfor dyrt. Selvfølgelig hvis resultatet positivt som er flott, men dette er ikke CSI.

Jeg mistenker at PCR test for FL1953 er bra. Men jeg har ikke en mening om hvor stor prosentandel av 100 positive FL1953 folk som ville bli oppdaget. Jeg må være ærlig om skjevhet min. Med mindre du er i stand til å forårsake infeksjon rusk å være svært høy, før testen, føler jeg ikke verdt inntekt med mindre du er velstående. Men dette er sannsynligvis en veldig god PCR-test, så lenge du ikke konkludere med at en negativ betyr at åpenbart positive smøre er verdiløs Kan det være en annen fetter av FL1953 som er en super biofilm maker som Babesia og Bartonella som har mange arter -. kanskje. Men det er en gjetning. Så min mening er at det ville være uklokt å avvise en positiv beriket FL1953 Protomyxzoa flekken hvis den er positiv.


Hva er viktig i Flekker Nedenfor?

branch.psd

a: En hvite blodlegemer som bekjemper infeksjoner og som er større enn de mindre røde blodceller.

Fluorescerende & berikelse Flekker (Advanced Stain Test)

OPPDAGET (FEW) - Få biofilm community-lignende strukturer og / eller organismer ble observert med et fluorescerende DNA farging teknologi eller Giemsas hjelp berikelse via sentrifugering. Disse funnene antyder en uspesifisert smittsom og / eller parasittsykdom. Forstørrelsen er notert på bildet ovenfor.


branch2.psd

b: Den svarte ovaler eller sirkler er røde blodlegemer. Disse er 6-8 mikron i størrelse. Disse cellene bidrar til å forankre deg å få en generell følelse av størrelsen på andre ting.

De større hvite cellene er faktisk levende hvite i dette preparatet i bildene. Med andre beis preparater er de ikke åpenbart hvitt. Den hvite celle er 8-18 mikron eller ca 12 mikron i gjennomsnitt, som er mye større enn de rikelig røde blodceller (RBC).

Fluorescerende & berikelse Flekker (Advanced Stain Test)

OPPDAGET (FEW) - Få biofilm community-lignende strukturer og / eller organismer ble observert med et fluorescerende DNA farging teknologi eller Giemsas hjelp berikelse via sentrifugering. Disse funnene antyder en uspesifisert smittsom og / eller parasittsykdom. Forstørrelsen er notert på bildet ovenfor.


branch3.psd

c: Størrelsen av denne kvikksølvdråpe er massiv i forhold til celler med kjent størrelse. Jeg vil tro det er minst 100x større enn en rød blodceller.

Legg merke til den dype kompleksiteten i trådliknende deler med kronglete og U retningsbestemt bevegelse, og noen dykk ned i den store biofilm. Utrolig dette har DNA, proteiner, komplekse sukker og selv lipider eller fett! Og det virker alt, men husdyr bli fanget opp i dette materialet, som hindrer død av mikrober innen den fra eksponering for syntetiske eller naturlige antibakterielle stoffer.

Fluorescerende & berikelse Flekker (Advanced Stain Test)

OPPDAGET (FEW) - Få biofilm community-lignende strukturer og / eller organismer ble observert med et fluorescerende DNA farging teknologi eller Giemsas hjelp berikelse via sentrifugering. Disse funnene antyder en uspesifisert smittsom og / eller parasittsykdom. Forstørrelsen er notert på bildet ovenfor.


cahill.psd

a: Dette opp og ned kronglete form er en biofilm laget av FL1953. Det kan være brutt ut av en større eller en laget av FL1953.

En bekymring er at klinikere som ikke studerer på heltid, men se pasienter på heltid, har ikke tid til å finne ny medisinsk informasjon selv.

Hvis 1/1000 leger visste om denne infeksjonen, ville jeg bli veldig overrasket.

Så 99,9% av smarte leger har ingen anelse om dette eksisterer, ikke innser CDC sa det ikke var malaria eller Babesia, men en ukjent protozo. De vet heller ikke det har blitt DNA sekvensert og bevist en veldig unik protozo som gjør massiv biofilm materiale. Så la oss forestille noen har en biofilm infeksjon, siden de fleste bakterier er i kolonier, ikke flytende som foreldreløse. Kan du forestille svikt i behandlingen hvis infeksjon eller infeksjoner bodde innenfor dette blob? Eller dette blob maker var en av deres infeksjoner med et par andre.

Fluorescent & Enrichment Stains (Advanced Stain Test)

OPPDAGET (FEW) - Få biofilm community-lignende strukturer og / eller organismer ble observert med et fluorescerende DNA farging teknologi eller Giemsas hjelp berikelse via sentrifugering. Disse funnene antyder en uspesifisert smittsom og / eller parasittsykdom. Forstørrelsen er notert på bildet ovenfor.


cahill2.psd

b: En hvit blodcelle er ment å drepe infeksjoner. Hvilken sjanse har den WBC "b" mot denne enorme encellede parasitten slim maker vist i de mange bildene i denne samlingen?

c: De små sorte klynger av sirklene er røde blodlegemer.

Fluorescerende & berikelse Flekker (Advanced Stain Test)

OPPDAGET (FEW) - Få biofilm community-lignende strukturer og / eller organismer ble observert med et fluorescerende DNA farging teknologi eller Giemsas hjelp berikelse via sentrifugering. Disse funnene antyder en uspesifisert smittsom og / eller parasittsykdom. Forstørrelsen er notert på bildet ovenfor.


guanci-rbc.psd

1: Vær oppmerksom på de svært tette røde blodceller som er ganske stor i antall.

Fluorescerende & berikelse Flekker (Advanced Stain Test)

OPPDAGET (FEW) - Få biofilm community-lignende strukturer og / eller organismer ble observert med et fluorescerende DNA farging teknologi eller Giemsas hjelp berikelse via sentrifugering. Disse funnene antyder en uspesifisert smittsom og / eller parasittsykdom. Forstørrelsen er notert på bildet ovenfor.


guanci.psd

2: Se på den åpne midten av lysbildet. Det er ikke plass uten substans eller bare blod væske. Det er en massiv biofilm, kanskje 500x av størrelsen av et rødt blodlegeme.


savastana.psd

Legg merke til tettheten av denne biofilm varierer fra et hullmønster (1) til dypt tett organisk materiale (2) og (3).

Denne typen bilde vist i (2) og (3) gjør det åpenbart at noen behandling for dette biofilm er tette deler eller noen form for tykk / kompleks biofilm må håndteres med en agent eller agenter med dyp evner til å trenge denne kompleksiteten.

Mest nåværende behandlinger i alternativ, funksjonell og tradisjonell medisin ikke har evne til å bekjempe dette komplekset tykk film.


savastana2.psd

Få (5-10 organismer per totalt antall felt observert) coccobacilli [ovale bakterier] heftende til erytrocytter-indikert med pil merket "b". Dette tyder på epierythrocytic bakterier eller en uspesifisert smittsom og / eller parasittsykdom. Betydelige biofilm community-lignende strukturer ble observert. Synlige strukturer mistenkelige for protozo innebygd i biofilm lokalsamfunn, angitt med pil merket "a".


syriana.psd

Du bør være oppmerksom på denne fantastiske arklignende biofilm.

Ser på avstanden mellom "a" og "b" vi merke det er godt over 15 røde blodlegemer ende til ende.

Hvis man fortsetter linjen nedover til "c", der en dyp kurve eller åpning finnes, er avstanden fantastisk, kanskje om tjue RBC foret ende til ende.

Gjennom denne kolonnen av biofilm man ser over seksti veldig små hvite prikker. Selv om disse kan være bakterier, er vi ikke sikkert.

Note hvite blodlegemer ved «d».

Fluorescerende & berikelse Flekker (Advanced Stain Test)

OPPDAGET (store) - En betydelig grad av biofilm community-lignende strukturer og / eller organismer ble observert med et fluorescerende DNA farging teknologi eller Giemsas hjelp berikelse via sentrifugering. Disse funnene antyder en uspesifisert smittsom og / eller parasittsykdom. Forstørrelsen er notert på bildet ovenfor.


biofilm-edited-2013-06-27.psd

a: Denne store biofilm masse er så stor at blodprøven er bare mildt forstørret. (Dette er klart fordi de RBC er svært liten).

Blodårene dine er omtrent 100 miles lang. Selv et barn har over 50 miles av blodkar. Og den eneste måten du holde deg i live er at cellene er lei av oksygen og glukose, båret gjennom miles av disse tynne blodårene, som er så tynn at røde blodceller kan bare passere gjennom i én fil.

Kan du forestille deg dette biofilm med sin tilsynelatende enorm kompleksitet inn beskjedne størrelse blodkar som fôrer hjernen, hjerte, nyrer, lever, ansikt, hender og føtter?


snyder.psd

Legg merke piler som viser hvite blodceller (WBC).

År siden trodde en vitenskapsmann dette kan være strenger av blodpropp materiale, som bidrar til å stoppe blødning etter et kutt. Man ser streng ser materialet til tider i disse filmene.

Men oppfølgingen forskning viste det kom fra en infeksjon, og ikke fra clotting systemet, og var en encellede parasitten som hadde den fantastiske evnen til å skape et svært komplisert slim med et bredt spekter av deler, og som også kan skjule trygt en rekke andre infeksjoner.

I lesing rutinemessige forslag i tradisjonell og alternativ medisin for biofilm behandling, fant jeg ikke nok "kjøtt", og det er derfor vi gjør forskning behandlingstilbud avledet fra topp og bred forskningsartikler fra de siste fire årene med annet materiale lagt fra andre kilder.

Ganske enkelt, jeg er ikke gjør en biofilm løsning bok fordi jeg føler et behov for å gjøre en annen tekst. Og det er dumt å tro det er for pengene. Folk lider og dør på grunn av biofilm som er den naturlige tilstanden av mange smittsomme organismer. Biofilm infeksjoner er ikke sjelden. De er normen. Så smarte folk tilbyr svært begrensede muligheter. Noen har et enzym som bare undergraver proteiner, men FL1953 har også komplekse sukker og selv fett. Det forutsetter også mange enzymer vil fungere som en nøkkel til protein komponentene i FL1953, Lyme komplekse biofilm, og biofilm av hundrevis av sykdommer. Tradisjonelle leger også prøver oppriktig, men når de tilbyr alternativer som for eksempel sterkere og forskjellige syntetiske stoffer eller sølv belagt katetre, savner de det åpenbare. Tradisjonelle leger vet at disse stoffene vil til slutt ikke lenger være i stand til å avskrekke biofilm, siden de synes om motstand i svært infisert sykehus hvor antibiotika flyte som en mektig elv i de sykeste i samfunnet.

OPPDAGET (FEW) - Få biofilm community-lignende strukturer og / eller organismer ble observert med et fluorescerende DNA farging teknologi eller Giemsas hjelp berikelse via sentrifugering.


Nøye valgt ut og utformet Sonder for bare Babesia microti>br />og Babesia Duncani. Ingen Probe er her for FL1953.

Page90-1.tif

Hva er nysgjerrig her? Kanskje det store antall figurer i disse Babesia former.


Page91-1.tif

Merk, dette viser ny prøve fra den høyt respekterte IGeneX lab dyp mangfold av to svært spesifikke arter av Babesia. CDC og andre avdelinger for helse ga meg mange gratis bilder, men ingen er så forskjellige som dette mesterverket i sindighet.

Dette laboratoriet har vært tilnærmet perfekt på Lyme Western Blots i fem positive og negative prøver hver 4 måneder for ti år. Forresten, har Lyme ofte en svært kompleks biofilm ifølge professor Eva Sapi, PhD.

Vil du vite hva dummied ned vestlige blotter av andre laboratorier viser når blodet er klart DNA positive for Lyme og / eller måneder etter en Bulls-eye utslett med klare symptomer? Ønsker å satse på leddene, hjernen og kroppen på den? Det er ikke bare den virkeligheten de fleste leger har begrenset tid, så de ærlig har liten tid til å studere. Videre rett og slett de fleste leger i verden miss flåttinfeksjoner-så ofte katastrofer av alle slag kommer fra mangler dem [Angående flertall "dem", jeg avviser ideen om Lyme alene basert på mange års fulltidsstudier og hjelpe behandlingssvikt av "eksperter" eller spesialister]. "Them" er klyngen av infeksjoner fra flått, lopper, andre bitende insekter, dyr, blod, eller en smittet mor, som er aldri bare Lyme sykdom, hvis man er edru og utdannet i 2013.

Basert på en ødeleggende studie av Florida forsker og krysser ekspert, K.Clark, Ph.D., veldig klar og syke pasienter ble funnet å være helt positiv med avansert DNA-testing publisert bare dager siden. Det ble imidlertid 90% savnet ved hjelp av rutinen forenklede tilnærming i USA og mange andre land. Disse lidende mennesker ble testet av ELISA etterfulgt av en forenklet Western blot KIT, som kalles "to-lags" tilnærming. Så for 90% denne tilnærmingen er en katastrofe, spesielt for de syke i over et år-en var syk 27 år. Forresten, denne forskeren ikke har den massive interessekonflikter diskutert i detalj i loven og medisinsk artikkel "Cure Ukjent." [The Clark Artikkelen finnes i Int.. J. Med. Sci. 2013, vol. 10].

Som de religiøse lederne som legger så mye til menneskeheten og historien sier, "Sikker på at du ønsker å satse ditt liv og din evige livet på den?"

Jeg er ikke en gambler. Jeg ville passere. Og jeg ville ikke risikere det på en rabiat hund.


Bilder av FL1953 eller Protomyxzoa Før Its Discovery

Jeg vil foreslå at den ikke-målrettede flekken brukt i tidlige år etter Fry labs ofte oppdaget FL1953 eller Protomyxzoa, og at dette protozo tendens til å ha flere ring former enn Babesia. Selvfølgelig er dette bare et forslag og ikke en absolutt. Du kan se foreslått prøver i min Hematologi bok av 2008, noe som har bilder som går tilbake til minst 2005. Jeg har trukket "Babesia" ser ringer fra side 151, 157, 160-162, 165-167 og 171 før Protomyxzoa rheumatica ble identifisert. Se disse mulige FL1953 prøver år før de ble klart identifisert som en ny encellede parasitten. Legg også merke til fjerning av farge inne i ringen konsistent med bruken av jern ved FL1953-den encellede parasitt også kalt "Protomyxzoa rheumatica", som kan være en art eller en helt ny slekt.


Page151-1.tif

Denne blodprøven er fra en katt og var forberedt med en Wright-Giemsa flekken. Legg merke til de levende intercellulære piroplasms innenfor erytrocytter (RBC) i en feline blodutstryk. Kan alle disse ringene være en ung form for FL1953 eller Protomyxzoa? Jeg er ikke sikker. Er denne infeksjonen begrenset til mennesker?

Page151-2.tif

Courtesy of Antigen Discovery Division, medisinsk diagnose Laboratories, LLC.


Page157-1.tif

Kompliserte lysbilde som krever nøye undersøkelse på grunn av sannsynligheten for at flere enn en organisme er tilstede. Pilene å identifisere infeksjoner på dette lysbildet har blitt fjernet.

Page157-2.tif

a: Denne lille runde eller ovale infeksjon er sannsynlig en av mange mulige Bartonella-lignende ovale bakterier i dette lysbildet.

b: En rutinemessig standard trophozoite protozo eller muligens FL1953 ring scene som blir presentert på denne måten i over 20 kilde lærebøker, tidsskrifter eller parasitt lysbilde samlinger på min hjemmeside og Amazon.com.


Page160-1.tif

Vær oppmerksom på at "2" og "3" i venstre nedre hjørne har svært levende ringer og sentrum er hvit eller blir hvit. Dette er ikke Babesia, er det Protomyxzoa eller FL1953. Dette betyr før eller i løpet av 2005 ble vi faktisk ser på en infeksjon jeg personlig mener er muligens mer farlig enn Babesia, og Babesia hos mennesker dreper, og 100 år siden drepte de fleste av storfe i den sørlige USA.


Page161-1.tif

a: Classic liten ring skjema med ujevne kanter.

b: Sannsynligvis en ring skjemaet til ytterkanten av RBC.

Er "a" og "b" over tidlig FL1953? Jeg aner ikke, men føler det er verdt å reise spørsmålet til forskere.


Page165-1.tif

Bruk av dataassistert utvidelse har gjort identifisering av Babesia mye enklere. Dette bildet er fra en umodifisert mikroskop smøre. Du kan se mange typer ring former. Dette kan være Protomyxzoa rheumatica.Quickly Search Here to Meet Your Needs ...
footer1
tick infection pearls free testimonials
Bank Towers, Tamiami Trail, Naples, FL
disclaimer privacy