Dr James Schaller
tick infection pearls chat free books testimonials main page books and articles schaller health creed free consult testimonies search
menu main page what's new second opinion new patient meet doctor schaller location, travel

Bartonella Rage och missbruk

Under de senaste fyra åren har vi läst om 1.700 artiklar om Bartonella och tittade på Ärvda patienter behandlingssvikt mycket noga. Vi frågade: "Varför är smarta LL MD är att inte få botemedel?" Jag visste inte. Men helt klart gäller direkta och indirekta uppgifter som baseras på gedigen forskning visade gemensamma behandlingsmetoder i bästa fall verkade vara en succé, och ändå har vi funnit bevis på dess närvaro, och senare var det klart närvarande även för patienterna.

Därför har vi spenderat år, heltid, försöker ta det här problemet ut.

Jag har redan postat och skickat hundratals referenser om vad Bartonella kan göra alltför många människor som är författare, läkare, journalister, smart aktiva patienter och medierna. Jag kan inte göra mer. Bartonella kommer att vinna, och har sin hörsel under de kommande åren. När du arbetar 12-timmars dagar, och har dina egna mål, vad tror du verkligen har tid att läsa?

Vad den stora litteraturen visar, om du läser på heltid under minst ett år, är att många laborationer och andra direkta och indirekta saker av många genrens av bevis, kan påvisa förekomsten av Bartonella. Jag har en bok och artiklar om denna exploderande organism, så jag tänker inte göra om det hela här efter en 16 - timmars arbetsdag.

Helt enkelt, har man många fler vektorer än Lyme, är antalet arter och underarter exploderande mer varje år med nya hittas på en febrig takt, det tunes bort viss immunitet och detta innefattar antikroppstest för alla fästing infektioner, och skadar alla organ många sätt.

Det är nära ofta Lyme och vi känner att det ökar den skada eller smärta i Lyme. Exempelvis är en muskel i spasm sannolikt på grund av en Lyme spirochete ges Bartonella enda behandling.De förbättrar. Det var kanske den Bartonella göra Lyme värre, eller alla Bartonella!

Vissa anser att detta är korrekt, och skriva, undervisa eller behandla med åtta rutinmässiga behandlingar vi kan se Bartonella "baserad på laboratorietest, eller mycket begränsad kortsiktig bota djur. Vi har alla fallit för dessa kurer, men som vi har visat sig leda till återfall under tiden.Vidare presenterar Bartonella ofta i några få människor mycket tydligt och sedan går bort i form av tydliga kliniska tecken och symtom. Det går inte iväg som ett kall som många tror. Eftersom tiden är så begränsad, den långa processen över åren för att hitta Bartonella vänster med "botade" patienter som behandlas med många olika sorters vård är inte något som är ett mål eller i min förmåga att publicera nu.

*****

Bartonella är en ganska allvarlig orsak till ett överväldigande antal psykiatriska problem och en är ilska och raseri.

Här är några exempel på Bartonella personligheter.

Problem med ilska om du är på något sätt kritiseras. Den person som är kritikern blir en demon och vill dem bli allvarligt skadade i en juridisk (eller sällan olagligt sätt).

Du använder ditt inflytande för att försöka få andra har att invända mot den som inte håller med dig.

Intellectual stelhet.

Angriper någon för vad ni också gör.

Hat.

Skrek muntligen eller skriftligen.

Förolämpningar om brister i andra delar med enorma vrede.

Förlusten av kontroll - känslor, falska uttalanden och fientliga förolämpningar flöde som en bomb.

Impulsivitet.

Den känsla av självtillräcklighet, speciellt med andra som känner att de borde ha en plats vid bordet.

Stackars dom i känslor, tal och resonemang smarta människor blir minskat och bete sig som barn.

Människor är svart eller vitt.

Du startar en ärekränkning rörelse.

Du är så upprörd, säger du saker du inte har någon möjlighet att veta, att skada någon.

Assaultive åtgärder.

Mental hate tvångstankar.

Tala i sämsta möjliga dager om saker man vet inte är sanna.

Ett enormt slöseri med tid är fördrivna från att hjälpa andra, att angripa "fienden." Verkligheten är förlorad. Enkelt, har sanna mänskliga misslyckanden inte några vänner eller arbete. En butik utan shoppers är borta i månader. Så den hatade personen måste göra något rätt om vänner eller arbete.

Lögner eller stöld av information - någonting går för Raging Bull Bartonella galning.

Syftet med ditt hat äger dig. Kanske anser att i en värld på 6 miljarder, ingen bryr sig, ditt fortsatta ilska visar du fortfarande sjuk, och negativ uppmärksamhet faktiskt ökar utforskning i förtalas person, som sedan skulle kunna upptäckas så olik din skildring. Negativ reklam är reklam.

Vänner och släktingar kanske inte mål i dag, men nästa år pilen kan vara på dem. Den person du hatar i allmänhet inte bryr sig om du gillar dem. De har många andra saker att göra. Men såg ni?

Agitation som är skrämmande för folk om de kunde se den till fullo.


Bank Towers, Tamiami Trail, Naples, FL
disclaimer privacy